Találkozás a gyermekkel / A szülés misztériuma

3 500 Ft

Category:

Description

1. meditáció: Találkozás leendő gyermekünk lelkével 
Ez a belső út elvezet egy különleges tájra, melyben a várandós kismama mély kapcsolatba kerülhet e csodálatos misztériumot átélő testével, a benne fejlődő élettel és egy fényhídon át leendő gyermekével. Megismerheti a testet öltő lélek múltját és terveit jövőjéről, megtestesülése céljairól, s közben megértheti saját anyai küldetésének titkait.

2. meditáció: A szülés misztériuma 
Ez egy különleges meditáció, mely segítséget nyújthat a kismamának a szülés folyamatában. Felnyílik annak valódi misztériuma és így az anya végig kapcsolatban maradhat azzal a lélekkel, aki gyermekeként lép majd be az élet kapuján. A szülés alatt láthatatlan „égi bábaasszonyok” segítik az ereszkedést a fénycsatornában és azzal szinkronban az anya testében zajló folyamatokat is. Így csökkenhetnek a fájdalmak, könnyebb lehet a tágulás, és a szülés valóban egy gyönyörű spirituális élmény, szinte beavatás lehet.

Ezt a meditációt szigorúan csak a vajúdás szakaszában, a szülés kezdetén szabad meghallgatni, mert beindíthatja a szülést korábban!

A 2. meditáció második részében pedig az anyai szerep ősi beavatásában kap segítséget a kismama.

♦♦♦

Az anyaságra készülő nők és családok esetében a fent említett Találkozás a Gyermekkel című meditáción felül készítettünk még néhány fontos belső utazást, amely sokat segíthet a testi-lelki felkészülésben. Ezért azok egy részét bemutatnánk itt is.

Ha valaki a régi női sebesüléseit szeretné gyógyítani, akkor az Elektra Csillagpapnőinek Megváltás ösvénye című meditáció is fontos lehet, hogy az Istennővel való találkozása nyomán az ő testében is életre keljen az a szentség, ami segíthet a párkapcsolatai és a nőisége megélésében:

https://csillagnemzetsegek.hu/termek/elektra-csillagpapnoinek-megvaltasosvenye/

Születés Csarnokában című meditációból derülhet ki, hogy hogyan is készülődik egy lélek a születésre, és mivel minden várandósság rendszerint felkavarja a kismama saját magzati életének emlékanyagát is, ami a felszínre hozhat bizonyos problémákat, oka lehet a megmagyarázhatatlan szorongásoknak, rémképeknek, aggodalomnak, fejfájásnak, terhességi cukorbetegségnek, vagy magas vérnyomásnak, sőt akár a szülés utáni depressziónak is, azért ezt a meditációt is érdemes átélni néhányszor előkészítésként. Azonban itt hangsúlyoznunk kell, hogy szigorúan csak a terhesség előtt szabad meghallgatni ezt a meditációt, vagy már a szülés után, de nem a várandósság idején, mivel akár beindíthatja a szülést is!:

https://csillagnemzetsegek.hu/termek/a-szuletes-csarnokaban/

A Csakráink harmonizálása Ka-Híta gyógyító szertartáson keresztül című gyönyörű meditációról szintén érdemes tudni és persze átélni gyakran, mert egy ősi Lemúriai rítus mellett feltölti, tehermentesíti a csakrákat, és egyensúlyba hozza az érzelmi állapotot. A régiek ezt a szertartást vitték végig az újszülött babájukon a születés utáni 3 napban, ezért feltétlenül érdemes lesz végigvinni ezt a szépséges szakrális rítust a csecsemő születése után is, már a gyermekért:

https://csillagnemzetsegek.hu/termek/harmonizing-our-chakras-through-the-ka-hita-healing-ritual-hungarian-language/

Ha van bármiféle hormonális egyensúlytalanság, akkor erre ez a meditáció készült, aminél legalább annyira fontos, a mellékvese kimerültség (krónikus stressz szindróma, fáradtság szindróma) oldása, illetve a nemi hormonok szintjének beállítása is:

https://csillagnemzetsegek.hu/termek/a-hormonalis-egyensuly-visszaallitasanak-lemuriai-ritusa/

Hasznos lehet az egyik legújabb meditációnk is, az Egészség Szellemi programja, amelyben minden egyes szervrendszeren végigmegyünk és a teremtés szabályait követve az egész testünket felhangoljuk az egészség állapotára. Ez egy igazi minden napra való meditáció szintén, amire nyugodtan el is aludhatsz és tudhatod, hogy amíg alfába és thétába váltanak az agyhullámaid egy ilyen pozitív programot helyezel el az elmédben és a testedben:

https://csillagnemzetsegek.hu/termek/az-egeszseg-szellemi-programja/

Az egyik legújabb csodálatos meditációnk, A Kvantum-teremtés titka, az élet minden területére kiterjedő tág spektrumban segíthet abban, hogy valóban életre keltsük az álmainkat, amelynek része lehet a fizikai egészségünk, a harmonikus párkapcsolatunk és családi életünk, az egzisztenciális biztonságunk, a boldogságot adó munkánk és természetesen a leendő gyermek megfoganásának csodája is. Ez is egy mindennapra való nagyon szép, magas rezgésű teremtő meditáció:

https://csillagnemzetsegek.hu/termek/a-teremtes-negyedik-kulcsa-a-kvantum-teremtes-titka/

A Sejtkarmikus generációs múlt oldása című meditáció abban az esetben javasolt, ha akár érzelmi szinten, akár a fizikai betegségmintázatok terén igen terhelt a családi vérvonal. És így a tudatosság és a szellem erejével kezdjük el kioldani az öröklött éteri és fizikai betegségmintázatokat, ezzel is tehermentesítve és megtisztítva a genetikai anyagot, amelyet majd a gyermekünk visz tovább. Tulajdonképpen helyette végezzük el a feladatot előre, hogy már egy könnyebb éteri programot hagyományozzunk az utánunk következő generációra.

https://csillagnemzetsegek.hu/termek/sejtkarmikus-generacios-mult-oldasa/

Készült továbbá egy érdekes meditáció, Amikor a Delfinek elvezetnek a fátylakon túlra címmel, ami szépen visszavezet önmagadhoz, hogy ne a környezet és a családi minták határozzanak meg, hanem igazi önvalódat tudd életre kelteni, s közben a „Belső Gyermek” is nagyon sokat gyógyulhat:

https://csillagnemzetsegek.hu/termek/amikor-a-delfinek-elvezetnek-a-fatylakon-tulra-onmagadhoz/

Amint látjátok, számtalan meditáció lehet a segítségetekre, ha szeretnétek minden szinten felkészülni az anyaságra és a szülői létre, így a rezonanciák és az igények alapján lehet válogatni és felváltva dolgozni a felsorolt hanganyagokkal.

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

 

Additional information

Language