A félelmek, fájdalmak és függőségek legyőzése Niomé erejével

4 300 Ft

Category:

Description

Ezzel a meditációval szeretnénk kiegészíteni a félelmek, a hosszú ideje fennálló szenvedésminták és a függőségek kezelésének szellemi eszköztárát. Amely ezúttal egy egészen speciális belső ösvényen vezet át bennünket, ahol Niomé megtanít az “ő szemén keresztül látni” és az ő hatalmas erejével felvértezve szembenézni a számunkra legnagyobb problémát, félelmet, pánikbetegséget, fájdalmat, szenvedést okozó fizikai, energetikai és érzelmi folyamatok tényleges gyökereivel és okaival. Majd pedig egy rendkívüli erejű szellemi kinyilatkoztatás és energetikai oldás során megtanuljuk legyőzni és teljességgel kitisztítani a testünkből és az erőterünkből azokat az érzelmi elementálokat és destruktív energetikai formációkat, amelyek lehorgonyozták és kiváltották az eddigi tüneteinket.

Egy nagy belső elszántságot, érettséget és konfrontációkészséget igénylő, de csodálatos erőt adó belső utazás ez, amely rendszeres hallgatásával nagyon komoly változást és gyógyulást hozhat az érintett kérdésekben.

Szeretnénk kiemelni, hogy ezúttal is kérjük, hogy ezt a meditációt kizárólag csak azok rendeljék meg, akik olvasták a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünket, és ezáltal pontosan értik, hogy ki is Niomé és miben lehet a segítségünkre, illetve azok, akik már átélték “A személyes és planetáris Anti-háló működtetésének rítusa Niomé erejével” címmel kiadott CD-nket is!

Ára: bruttó 4.300 Ft

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Borítókép: Szabados Emese – A Félelem legyőzésének titka Niomé fényjelével

 

A CD-hez kapcsolódóan készítettünk egy nagyobb lélegzetű írást is, amellyel előkésztjük ezt a speciális meditációs ösvényt, illetve segítünk a mélyebb és részletes elemzésben és a problémáitok gyökereinek feltárásában.
Az írást ide kattintva olvashatjátok.

Additional information

Language