A Teremtő folyamatok harmadik kulcsa

4 300 Ft

Category:

Description

Ez a különleges meditáció a Teremtés kulcsai sorozatunk következő tagja. Egy igazi gyöngyszem, amelyben feltárjuk azt a misztériumot, ahogyan az „Unikornis-Ember” álmodik, avagy ahogyan a Csillagember képes lehet átszellemíteni a 3. dimenziós földi világot az álmai fényanyagával az Unikornis Csillagnemzetség kozmikus bölcsességével megáldva, hogy életre keltse a manifesztálás szakrális mozzanatát.

Ebben a gyönyörű belső utazásban valójában az őseredeti emberpár Áhann és Iota tanítanak bennünket teremteni, megvalósítani a terveinket, régóta dédelgetett álmainkat megértve a földi teremtés stációit, amelyek mindig ott működnek a háttérben, s amelyek tudatos megtörténtetésével sokkal sikeresebbek lehetünk a teremtéseinkben.

A teremtés és manifesztálás eme folyamatában a jang és a jin út titkai, vagyis az Isten és az Istennő tanításai egyaránt felsorakoznak, sőt életre kelnek bennünk, hogy a megvalósulás szolgálatába álljanak, és a segítségünkre legyenek.

Ahogy mindegyik meditációs CD-nk, úgy ez a gyönyörű belső ösvény is számtalan tanítást tartalmaz a sorok közé rejtve, amely jelen esetben megmutatja, sőt megtanítja az átélőnek, hogy mik az emberi teremtések stációi, fontos lépései, s hogy éppen ezért mi a titka annak, hogy a gondolati síkon hordozott álmaink, ideaszikráink valóban manifesztálódjanak ebben a 3. dimenziós élettérben is.

Boldog beteljesülést kívánunk hát mindenkinek!

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

Borítókép: Szabados Emese – Ahogy az Unikornis-Ember álmodik…

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

Additional information

Language