A Teremtő folyamatok harmadik kulcsa

4 300 Ft

Description

Ez a különleges meditáció a Teremtés kulcsai sorozatunk következő tagja. Egy igazi gyöngyszem, amelyben feltárjuk azt a misztériumot, ahogyan az „Unikornis-Ember” álmodik, avagy ahogyan a Csillagember képes lehet átszellemíteni a 3. dimenziós földi világot az álmai fényanyagával az Unikornis Csillagnemzetség kozmikus bölcsességével megáldva, hogy életre keltse a manifesztálás szakrális mozzanatát.

Ebben a gyönyörű belső utazásban valójában az őseredeti emberpár Áhann és Iota tanítanak bennünket teremteni, megvalósítani a terveinket, régóta dédelgetett álmainkat megértve a földi teremtés stációit, amelyek mindig ott működnek a háttérben, s amelyek tudatos megtörténtetésével sokkal sikeresebbek lehetünk a teremtéseinkben.

A teremtés és manifesztálás eme folyamatában a jang és a jin út titkai, vagyis az Isten és az Istennő tanításai egyaránt felsorakoznak, sőt életre kelnek bennünk, hogy a megvalósulás szolgálatába álljanak, és a segítségünkre legyenek.

Ahogy mindegyik meditációs CD-nk, úgy ez a gyönyörű belső ösvény is számtalan tanítást tartalmaz a sorok közé rejtve, amely jelen esetben megmutatja, sőt megtanítja az átélőnek, hogy mik az emberi teremtések stációi, fontos lépései, s hogy éppen ezért mi a titka annak, hogy a gondolati síkon hordozott álmaink, ideaszikráink valóban manifesztálódjanak ebben a 3. dimenziós élettérben is.

Boldog beteljesülést kívánunk hát mindenkinek!

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

Borítókép: Szabados Emese – Ahogy az Unikornis-Ember álmodik…

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

Additional information

Language

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A Teremtő folyamatok harmadik kulcsa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *