A Harcosok Szakrális Útja I-II

5 800 Ft

Category:

Description

Egy olyan szakrális ösvény hídján vezet végig ez a két részből álló sorozat, amely valójában a harcosok csillagokban fogant szent beavató útját rajzolja elénk. A Csillagnemzetségek tanításainak tükrében megtudhattuk, hogy a Teremtő Isten és Istennő a galaxisunk életszínpadán útra bocsátott, s ezzel létjogosultságot, sőt felhatalmazást adott két harcos nemzetségnek is, még pedig a Sárkányharcosok és a Nagymacskák közösségének. A Sárkányok eredendően az Isteni Akarat, Rend és Törvény őrzői, illetve a világokat mozgató őserők és elemek egyensúlyának fenntartói. A Nagymacskák pedig a szabadság és szabad akarat védelmezői a galaktikus és a földi szintéren is. Sőt a Szólok Hozzád című könyvünkből az is kiderülhetett, hogy született egy újabb harci kódokkal megáldott közösség – a Jeromosi sorsösvény követei – akik a Krisztusi közösség harcosai, védelmező Grál lovagjai lettek.

Éppen ezért mindazok, akik a könyvek olvasása közben magukra ismertek ezekben az utakban, és megértették, hogy a testükben a harcosok valamely ősi csillagkódját hordozzák, bizonyára nagyon fontosnak fogják érezni, hogy ezen a rendkívüli erejű, gyönyörű beavató ösvényen végig utazzanak, hogy az eredeti Isteni és Istennői tanítások megtisztulhassanak bennük, és jelen életükben új értelmet nyerjenek, hogy immár a Fény harcosaiként, nem fegyverrel, nem háborúkban, hanem a szív és a szellem erejével mozgatott energiák és felszentelt erők minőségeivel tegyék azt, amire a sorsuk elszólítja őket. E meditációk során olyan Mesteri erők sorakoznak föl, akik a legmagasabb rezgésű és legtisztább minőségeket tudják közvetíteni, hogy a Fény harcosainak gyógyítói és tanítói legyenek újra.

Mindezeken túl lehetséges, hogy azok számára is fontos lehet ez a két meditáció, akik túlságosan erőtlennek és védtelennek érzik magukat a hétköznapi élet porondján igen gyakran előforduló csaták és erőpróbák idején. Mintha bennük elveszett vagy olyannyira megsérült volna az időnként bizony nélkülözhetetlen tűz, erő, lendület, vagy akár önvédelmi erő, hogy képtelenek ellenállni az érzelmi és fizikai bántásoknak. Vagy nem tudnak megküzdeni a saját álmaikért, szabadságukért, szabad választásaikért, és összességében nem tudnak kiállni önmagukért.

A korábbiakhoz képest egy kicsit dinamikusabb meditációk ezek, amelyeket akár egyfajta szabad szakrális tánc formájában is meg lehet élni, hogy a beavatás ne csak a szellemi szférákban történjen meg, hanem a testünk szintjén is életre keljen.

Szeretnénk kiemelni, hogy kérjük, hogy ezt a meditációt elsősorban azok rendeljék meg, akik már olvasták a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünket, mert azok számára lesz teljességgel tudatossá tehető e meditatív ösvény minden üzenete és kódja.

Mint valamennyi meditációnk, ez a belső utazás is egy nagyon komoly tanítást hordoz a sorok közé rejtve, ami számos felmerülő kérdésre magyarázatot adhat a témával kapcsolatban.

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Borítókép: Szabados Emese – A Harcosok Szakrális Útja

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

Additional information

Language