Kép: Virtosmedia – https://hu.123rf.com/

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy ezennel sikerült megalkotnunk és elérhetővé tennünk számotokra a Fekete Hold Lilith ősi fájdalom gyökerének rendkívül komplex és részletes elméleti anyagát, majd pedig az ennek nyomán kibomló sebesülések mély testi-lelki oldását egy újabb online elérhető távgyógyítás formájában.

Bizonyára többen észleltétek, hogy 2023 júniusa óta integráltuk az általunk készített Antares-kódokba a Fekete Hold Lilith vetületét is. E mögött egy galaktikus szintű, de a Naprendszerünkben és természetesen a földi történelemben is folyamatosan visszatérő és jelenlévő ősi, elsősorban női fájdalomminta húzódik, amelynek teljes és részletes elméleti hátterét elmeséljük a lelki gyógyítás bevezetéseként. Mondhatjuk, hogy Lilith archetipikus szimbóluma és értelmezése jelképezi többek között a belső alvilágunk tükrét, amelyet a múltjainkban elszenvedett elnyomás, kiűzetés, megalázás, leértékelés, meggyalázás következtében felébredő sértett és sérült érzelmi tartalmak válaszreakciójaként dolgoztunk ki a túlélésünkért folytatott küzdelemben; az autonómiánk, a szabadságunk, az önértékelésünk, a szabad akaratunk és a méltóságunk visszanyerése érdekében.

A Fekete Hold Lilith az Antares-kódunkban megmutatja, hogy hol vívjuk a szabadságharcainkat, s ezek mögött hol hordozzuk azokat a mélyre temetett sebesüléseket és a korábban átélt elnyomás hegeit, amelyek olykor árnyékosabb reakciókat, nagy külső és belső harcokat, indulatokat, hiányokat és fájdalmakat ébresztenek bennünk. Ebben a mélyreható megértésben hordozhatjuk a misztikus kulcsot az „árnyék-énünk” megváltása számára is, amelyet elsősorban a szellemi értelemben igazán érett, őszinte alázatra képes lelkek képesek elvállalni, akikben mindennél mélyebben munkál a Fényre és az Isteni/Istennői elragadtatásra való vágyakozás hajtóereje. S ezért tudhatjuk, hogy az erre vállalkozók a megértés és az oldás nyomán eddig tán soha nem érintett mélységben lehetnek képesek felhasználni ezt a szellemi élményt a Kegyelemben való hazaérkezés katarzisának elérésére.

Ugyanis Lilith asztrológiai pozíciója, együttállásai, házhelyzete és a jegyében rejlő minőségek tükrözik a „lélek sötét éjszakájának” nevezett belső folyamatot is. Hitünk és meggyőződésünk szerint, ha sikerül megtalálni a lehető legmélyebb gyökereket, az ősi kiváltó okokat, akkor ezt az egész hosszú fájdalom-láncot és önbántó, önsorsrontó mechanizmust rá tudjuk futtatni a Kegyelmi misztériumra. Fénybe oldhatjuk, végre megválthatjuk a „Lilith problematikából” eredő sebesüléseinket.

Bizonyára mélyebben fognak rezonálni erre a gyógyításra azok, akik a Csillagnemzetségek terminológiája szerint szellemi szinten a Csillagemberi útvonalon indultak el, különösképpen Iota, női útján. Illetve akik felismerték magukban az Istennői misztériumokhoz kötődő Kígyópapnői és a Nagymacska sorskódokat. Bennük különösen mély oldást, sok-sok felismerést és lelki felszabadulást hozhat ez a tanítás és meditatív utazás, a számukra eddig kevéssé értelmezhető belső folyamatok és szenvedés-körök kapcsán.

Sőt elmondanánk még azt is, hogy ha egy kapcsolatban és családban a Fekete Hold Lilith árnyéka feloldódik, akkor egy egészen új szintre helyeződhet a kapcsolat, egy új közös élet kezdődhet, amelyben az esetleges rivalizálások, dominancia harcok és a rejtett bizalmatlanság helyét átveheti a béke, a kölcsönös tisztelet, a biztonságot adó szeretet, az egyenrangúság élménye, és a közös teremtés ereje.

Ezért akár egy kapcsolati gyógyítás szintjén is megélhető ez az utazás, amelyben párok gyógyulhatnak együtt az új megértés fényében kiengesztelődve, és egymást emelve.

A 2024-es Nagymacskák és Sárkányok évére készülve, a tavalyi Őszi Napéjegyenlőség Ünnepén kezdtünk a témával mélyebben foglalkozni, majd pedig az első személyes jelenléttel megtörténtetett gyógyításunk a csoportunk számára 2024. január 14-n valósult meg.

Most pedig szeretnénk felajánlani ezt a rendkívüli lehetőséget a tágabb csillag-családunk tagjai számára is, amely tulajdonképpen a már többször közvetített Chiron-i fájdalom gyökér oldásának egy tökéletes folytatása lehet, amely egy egészen új réteget nyit meg és tesz ilyen módon elérhetővé e kegyelmi misztérium lélek-gyógyító érintése számára.

Bízunk benne, hogy nagyon mély megkönnyebbülést és igazi felszabadító fényélményt hoz majd ez az átélés minden résztvevő számára!

Várunk szeretettel Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

—–o—–

Kép: Virtosmedia – https://hu.123rf.com/

Most pedig következzen néhány gyakorlati útmutatás a jelentkezéssel kapcsolatban:

Ez az online elérhető távgyógyítás, kiscsoportos formában történik, így a maximális jelentkezők száma egy-egy meghirdetett alkalomra maximum 20-35 fő.

Az alább található adatlap kitöltésével történik a regisztráció, amelyben bizonyos személyes adatokat kell majd megadnod. Különösen fontos, hogy pontosan honnan, milyen helyszínről fogsz majd csatlakozni, illetve szükségünk lesz egy fényképre is, ami szintén segíti a hangolódást a távgyógyítás során. A megjegyzés rovatban néhány szóban, vagy mondatban röviden megfogalmazhatod a gyógyítás fókuszát, vagyis, amilyen élettémában leginkább keresed a megoldást és a gyógyítást. (A Submit gomb megnyomásával tudod elküldeni a kitöltött jelentkezési ívedet, majd pedig a sikeres regisztráció után hamarosan kapsz egy automatikus visszaigazoló levelet. Amennyiben ezt nem látod az e-mailjeid között, kérjük, hogy ellenőrizd a spam vagy promóciós mappát is. Ha netán ott sem találod a levelünket, akkor írj a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címre és tovább egyeztetünk az adatokról.)

A terápiás ülés a meghirdetett napon rendszerint 10, vagy máskor 16 órakor kezdődik, és körülbelül 4-5 órát vesz igénybe.

Ára: 48.000 Ft, amelyet a válaszlevélben megadott bankszámlaszámra kérnénk átutalni legkésőbb a gyógyítást megelőző 3 napban.

Amennyiben az átutalás beérkezett, a gyógyítást megelőző napon egy újabb e-mailt fogunk küldeni a jelentkezők által megadott címre, amelyben az online előkészített dropbox fiók személyes belépési kódjai szerepelnek majd, vagyis átadjuk a kulcsot a „Gyógyító Csillagszentélybe” való belépéshez.

Az is fontos, hogy az éppen megformálódó csoport tagjaival együtt, vagyis szinkronban dolgozzunk, hogy a távból küldött energetikai oldás éppen abban a ritmusban érjen el mindenkit, amikor az adott szellemi fókuszt kell tartani, amikor az aktuálisan érintett témával foglalkozunk. Ettől függetlenül, ismerve az egyetemes kvantummező működési elvét, tudhatjuk, hogy valójában az időn kívül, ha tetszik, időtlenül találkozunk, így nem kizáró ok, ha netán mégsem sikerül éppen abban az idősávban csatlakoznod, amikor mi az energetikai oldást végezzük. Bár kétségtelen, hogy ez a legideálisabb és legmélyebben átérezhető formája a távgyógyításnak. Ugyanakkor a gyógyítás anyaga elérhető lesz az adott napon éjfélig.

 (Valamennyi meghirdetett alkalommal ugyanaz a szellemi anyag áll majd rendelkezésre, így a számotokra kedvező időpontot tudjátok kiválasztani. De természetesen ismételni is lehet, ha valaki szükségét érzi)

P.S. Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy az elméleti tudásanyag befogadásához és értelmezéséhez fontos, hogy legyen előkészítve az Antares-kódod és akár az aktuális évre szóló szolár Antares-kódod is, mert ezáltal válik még személyesebbé és értelmezhetőbbé az átadott információ!

Nem feltétlen feltétele a részvételnek a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünk olvasása és az Antares-kódod teljes megértése, de persze sokkal nagyobb mélységet és tudatosságot adhat annak ismerete, mert így a meditációs út oldása során már galaktikus szintű karmikus oldást is meg lehet történtetni.

Természetesen át lehet élni ezt az oldást így is, legfeljebb egy későbbi alkalommal érdemes lesz ismételni már egy még nagyobb tudatossággal a közel 1000 oldalas Csillagnemzetségek könyv olvasása után.

Ugyanakkor a Lilith fájdalom-gyökerének gyógyítása során elsősorban a Fekete Hold Lilith helyét kell tudnod a képletedben, mert ebben a távgyógyításban ezzel fogunk foglalkozni, ezért nem baj, ha még nem sikerült teljességgel felkészülnöd.

Amennyiben 2023 júniusa előtt rendelted meg a születési Antares-kódodat, akkor még nem láthatod a képletedben a Lilith helyét és együttállásait, ezért érdemes lehet újra megrendelni, amelyet kizárólag a jelen gyógyításra való jelentkezésed keretében módunkban van kedvezményes áron elkészíteni újra. (13800 Ft helyett 9000 Ft-ért)

A könyvben szerepel az Antares-kódban található állócsillagok magyarázata, története, így olvasás közben fokozatosan bomlik majd ki a megértés is.

Itt olvashatsz részletesebben a könyvről:

Itt pedig az Antares-kódról:

Ezen az online felületen is megrendelhető, de akár a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/209828321-es számon is van erre lehetőség a születési adataid megadásával.

A „Fekete Hold Lilith” ősi fájdalom gyökerének oldása

  • Max. file size: 5 MB.
  • (amennyiben ugyanaz, mint a kapcsolódási helyszín címe, nem kötelező kitölteni)

error: Content is protected !!