„A Megváltás Misztériumának galaktikus és földi kulcsai” című könyvünkben bemutatott részletes tanítások szerint, és az általunk megalkotott Elysium Fénytesti Áthangolás alapelvei szerint is azt jelenti egy karmikus fájdalommintázat, hogy az illető a távoli galaktikus vagy naprendszerbeli múltjában, vagy bármely korábbi földi életében történt egy rendkívül drámai és számára nagyon traumatikus helyzet, amelyet a lelke és a lelkiismerete hibának, tévútnak, bűnnek, eltévelyedésnek vagy mulasztásnak értékel, s ezért rendszerint nagyon komoly bűntudat és szégyenérzet társul ehhez. Ennek nyomán megnyílik az igény a jóvátételre, az egykori hiba vagy bűn korrekciójára.

Innentől az adott lélek maga is elfogadja a tudatossága legmagasabb szintjén, hogy ez a történés egy karmikus gyökérélménnyé változott, ami a karmikus törvények értelmében egy rendezőelvvé válik számára, amely bevonzza, beengedi a jóvátételi helyzeteket, akár annak minden fájdalmával együtt a következő életeiben. Tehát elfogadja és megengedi, hogy legközelebb elszenvedje azt, amit elkövetett másokkal. Megengedi, hogy hasonló helyzetbe kerüljön, mint amibe azok kerültek egykor, akiket az ő tette, tévedése vagy mulasztása sodort. Magára vonja azt a fájdalmat, amit szerinte okozott. Elfogadja azt a hiányt, nehézséget, kudarcot, fizikai vagy lelki terhet, amit az ő korábbi közreműködése indukált.

Így születnek a vezekléskörök láncolatai, amik viszont minden egyes ismétléssel egyre mélyebb barázdát vésnek az adott lélek emlékezetébe, asztráltestébe, fénytestébe, ami éppen ezért egy nagyon domináns energetikai mintázattá válik a morfogenetikus mezejében, mintha az elfogadott és magára vont szenvedései térképét rajzolná bele az aurájába és a tudatosságába. S ennek természetesen nagy megvalósító ereje van, ezért szoktuk életre kelteni a vezekléseinkként szolgáló fájdalmakat, veszteségeket, hiányokat, konfliktusokat, nehéz kapcsolódásokat.

S ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy helyreállt-e a kozmikus egyensúly, hogy megtörtént-e a jóvátétel azokkal a konkrét szereplőkkel, akik érintettek voltak a másik oldalon az eredeti történetben, vagy sem, ez a karmikus rendezőelv mindaddig aktív maradhat, amíg tudatosan le nem kapcsoljuk. 

Mindezeken túl, ami igazán különleges ebben a nézőpontban az, hogy az ismétlések során kialakuló energetikai mintázat a fénytestünk különböző rétegeibe írva egy szinte önálló élettel és tudatossággal rendelkező elementállá változik. És mivel belső törvényei szerint arra késztet, vagy azt teszi lehetővé, hogy különböző testi-lelki fájdalmak ismétlődjenek az életünkben, vagy visszatérő kudarcok, blokkok, konfliktusok és hiányok generálódjanak, ezért karmikus elementáloknak hívhatjuk őket.

Ráadásul, már azt is tudjuk, hogy egy-egy karmikus elementál egy jellegzetes, és csakis rá jellemző, karakteres mintázatot rajzol ki, ami bizonyos lefűződési pontokon keresztül horgonyzódik le a testünkben és az auránk különböző rétegeiben. Ebből következik, hogy hasonló problémákkal küzdő embereknél egy hasonló karakterisztikájú karmikus mintázatot fogunk találni, mert ez is egy természeti törvény, egy energetikai rendeződési elv.

Az Elysium karmikus oldás misztériumán keresztül olyan oldás-kulcsok születtek, amelyekkel rendkívüli hatékonysággal bonthatók le a különböző karmikus elementálok és az általuk működtetett önbántó mechanizmusok.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy itt nem „Karma levételről” van szó. Nem is az történik, hogy semmissé tesszük az egykori karmikus átélést és az abból született vezekléskört. Tapasztalatunk szerint valójában rendszerint jóval többször fogadtuk el az áldozat szerepet, az elszenvedő oldalt az egykor elkövetett hibánk, tévedésünk és mulasztásunk után, vagyis nagy eséllyel már régen levezekeltük a bűneink terhét. Az ezekből a tapasztalásokból megformálódott karmikus elementál, ugyanakkor már nem is tud másként gondolkodni, cselekedni, érezni, és önerőből nem is tud kilépni ebből a sérült mederből, mert kizárólag ezt ismeri, hiszen ebből született. Azonban a karmikus elementálok lebontásával végre egy tiszta kép születik, és az adott lélek szabaddá válik abban, hogy a lehető legmagasabb rezgésen élje tovább az életét a magára vont szenvedések nélkül.

Az általunk hordozott karmikus mintázat lehet, hogy a párkapcsolataink sikertelensége, csalódásai és kudarcai formájában nyilvánul meg. Lehet, hogy komoly egzisztenciális gondokkal küzdünk, mintha egy láthatatlan erő mindig felélné a teremtéseink sikerét, és így nem tudjuk megvalósítani, életté tenni az álmainkat.

Elképzelhető, hogy rendkívül fájdalmas gyermekkor, nehéz családi élet, vagy meddőségi problémák, esetleg beteg gyermek felvállalása formájában nyilvánul meg a karmikus teher. Sőt az is előfordulhat, hogy a karmikus rendezőelv elsősorban a fizikai testünk szintjén nyilvánul meg, és szinte egymást váltják a különböző rejtélyes betegségek, megmagyarázhatatlan tünetek, és egyszerűen nem sikerül kilábalni a testi fájdalmak nehéz örvényéből, miközben szinte elveszítjük a reményt a gyógyulásra, és úgy érezzük, hogy nem tudjuk uralni a testünkben zajló folyamatokat. Előfordulhat, hogy az autizmus, az ADHD hátterében is karmikus elementál működik, illetve olyan helyzetekben, amikor valaki úgy érzi, hogy szinte megdermedt, elakadt az élete valamely területe. De felismerhetünk hasonló motívumokat a dühkezelési problémák és az agresszív viselkedési zavarok mögött, sőt akár a kényszeres tökéletességre való törekvés belső és külső küzdelmeinek hátterében is.

Az Elysium karmikus oldás egyedülálló misztériumának csodálatos erejű oldás-kulcsainak segítségével azonban mostantól végre lebonthatókká válnak a karmikus elementálok sajátos energetikai formációi, sőt még bizonyos mágikus kötések oldására és szegénységi fogadalmak oldására is van mód. Így egy egészen új teremtő ciklus kezdődhet, amelyben már nem a testi és lelki fájdalom lesz a rendezőelv!

Szívből kívánjuk, hogy hozzon ez a misztérium mély és átható közérzetjavulást nagyon sokak életében! De természetesen azt most is hangsúlyozzuk, hogy ez egy alternatív módszer, amely nem helyettesíti a szakorvosi diagnosztikát és ellátást.

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

——————————o——————————

A honlapunkon a Csillag-Érintések menüpontban további információk találhatók a különböző lehetőségekről és az ülésekre való felkészülés részleteiről, illetve a különböző misztériumokat közvetítő koordinátorainkról, akik az ország egészen különböző pontjain várják szeretettel a keresőket.

Az Elysium Fénytesti Áthangolás keretében a Karmikus oldás misztériuma várhatóan 1,5-2,5 óra, melynek ára 28.000 Ft és 45.000 Ft között változik, attól függően, hogy a 7 különböző oldás-kulcs közül melyiket kell alkalmazni az elhozott problémák függvényében, illetve, hogy hány kulcs kerül alkalmazásra egy adott ülés alatt.

——————————o——————————

 Az ©Elysium Fénytesti Áthangolást közvetítő koordinátoraink

  1. eljárás: Lemúriai Misztérium
  2. eljárás: Az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye Lélek-érintés– az eddig megalkotott 10 különböző Érintés-Palást közvetítése a Csillagnemzetségek tanításait követve

III. eljárás: Az Elysium Fénytesti Áthangolás – a Fájdalom-test lebontásának misztériuma

  1. eljárás: Az Elysium Fénytesti Áthangolás – a Függőségek oldásának misztériuma
  2. eljárás: Az Elysium Fénytesti Áthangolás – a Karmikus mintázatok oldásának misztériuma

(A számozás a képzések időrendiségét és nem szintjét jelenti, ugyanis a különböző eljárásaink más-más problémákban alkalmazhatók. Lásd a részletes leírásokat.)

Budapest

BODNÁR ZOLTÁN III.-IV. és V. eljárás – Budapest és Sofia

Bejelentkezés: +36/ 30-535-33-64 számon, vagy a zoltanbodnar7@gmail.com címen

BORZAI ÁGNES I., III. és IV., V. eljárás – Budapest II.

Bejelentkezés: +36/ 30 226 6298 számon, vagy a borzai77@freemail.hu címen

DÁNYI RITA I., III. és IV., V. eljárás – Budapest XI.

Bejelentkezés: +36/ 20 424 3482 számon, vagy a seviola45@gmail.com címen

FEKETE KRISZTA I., III. és IV., V. eljárás – Budapest és Nyíregyháza

Mandala Sóbarlang és Terápiás Stúdió – Lövőház utca 16/a. Fszt. 3., illetve a FlowZone Egészségközpontban – Zugló és Nyíregyháza

Bejelentkezés: +36/ 301477533 számon, vagy a fenykuldottek@gmail.com címen

HANSON SZILVIA I., III. és IV., V. eljárás – Budapest XII.

Bejelentkezés: +36/30 982 4147 számon, vagy a hanson@hu.inter.net címen

HEGEDŰS-NAGY ZSUZSANNA I., III. és IV., V. eljárás – Budapest III.

Bejelentkezés: +36/ 70 633 5418 számon, vagy a hegedus.zsuzsanna613@gmail.com címen

HIRT KATALIN I-II-III.-IV. és V. eljárás – Budapest, XIII.

Bejelentkezés: +36/ 20 926 7774-es számon, vagy a pegazus7@gmail.com címen

ILLÉS IVETT III. és IV. és V. eljárásBudapest, XVI. kerület

Bejelentkezés: +36/70 356 00 26 számon, vagy az yvett.illes@gmail.com e-mail címen

KERESZTES ERZSÉBET (Zsóka) I., III. és IV., V. eljárás– Budapest XI. Rőf utca

Bejelentkezés: +36/ 20 417 9262 számon, vagy a hofeher.galamb@gmail.com címen

KIRÁLY SZILVI III., IV. és V. eljárás – Budapest XI.

Bejelentkezés: a +36/ 30 361 6990 számon vagy a kiralyszilvia8@gmail.com címen

KONDOR AMRITA III., IV. és V. eljárás – Budapest II.

Bejelentkezés: +36/ 30 8647247 számon, vagy a kondor.amrita@gmail.com címen

LUZSI JUDIT I., III. és IV., V. eljárás – Budapest XVI.

Bejelentkezés: +36/ 30 311 2228 számon, vagy a luzsi.j@gmail.com címen

http://www.belsoharmonia.com/

NÉMETH VIOLETTA I., III. és IV., V. eljárás – Budapest XVII.

Bejelentkezés: +36/ 203744110 számon, vagy a violettanemeth@yahoo.fr címen

SARKADI TÜNDE I., III. és IV., V. eljárás Budakeszi és Budapest

Bejelentkezés: a +36/ 20 970 3620 számon vagy a tundesarkadi1@gmail.com címen

SOMOGYI ANDREA III., IV. és V. eljárás – Budapest XII.

Bejelentkezés: a +36/ 30 399 0463 számon vagy az andisom@gmail.com címen

SZABADOS EMESE I-II-III.-IV. és V. eljárás – Budapest XIII., Nagymaros

Bejelentkezés: +36/ 20 940 2749 számon, vagy az e.szabados77@gmail.com címen

WÜHRL KATI III., IV. és V. eljárás – Budapest III.

Bejelentkezés:  +36/20 364 5961 vagy a wuhrl.kata@gmail.com címen

Albertirsa

  1. ZOLNYAN ERZSÉBET I., III. és IV., V. eljárás – Albertirsa

Bejelentkezés: +36/ 209679647 számon

Békéscsaba

KÉKEGYI ILONA I., III. és IV., V. eljárás

Bejelentkezés: a +36/ 30 749 0801 számon vagy a i.kekegyi13@gmail.com címen

Budakeszi

SARKADI TÜNDE I., III. és IV., V. eljárás Budakeszi és Budapest

Bejelentkezés: a +36/ 20 970 3620 számon vagy a tundesarkadi1@gmail.com címen

Budaörs

KISJUHÁSZ IRÉN I., III. és IV., V. eljárás – Budaörs

Bejelentkezés: +36/ 30 147 7533 számon, vagy a kisjuhasziren1953@gmail.com címen

Encs

HALLGATÓNÉ EDIT III., IV. és V. eljárás

Bejelentkezés: +36/ 20 9828801 számon, vagy a ditte.hallgato@gmail.com címen

Eljárás helyszíne: 3860 Encs, Petőfi út 57.

Debrecen

DÖBRÖNDI ÉVA III., IV. és V. eljárás

Bejelentkezés: +36/ 308178662 számon, vagy a vicad67@outlook.com címen

PETRUS MARA III., IV. és V. eljárás

Bejelentkezés: +36/ 305358991 számon, vagy a petrusmara@gmail.com címen
Eljárás helyszíne: 4028 Debrecen, Izsó utca 23.

BERNÁD TÜNDE I., III., IV., V. eljárás

Bejelentkezés: +36/30-853-4074 számon vagy a csillagmaghaz@gmail.com címen

Hajdúszoboszló

VIRÁG LAJOSNÉ RÓZSIKA III., IV. és V. eljárás

Bejelentkezés: + 36/ 306544250 számon

Martonvásár (Budapesttől 30 km-re)

KOLLÁR MAYA I-II-III.-IV. és V. eljárás

Bejelentkezés: +36 703819549 számon, vagy a kollarmaya1969@gmail.com címen

Miskolc

SIMCSIK ÉVA I-II-III.-IV. és V. eljárás, Miskolc, illetve megegyezés szerint szívesen elutazom más városokba is

Bejelentkezés: +36/ 70 561 0249 számon, vagy az evasimcsik1@gmail.hu címen

Nyíregyháza

FEKETE KRISZTA I., III. és IV., V. eljárás – Nyíregyháza és Budapest

Bejelentkezés: +36/ 301477533 számon, vagy a fenykuldottek@gmail.com címen

Piliscsaba

HUNYINÉ MÓZES TÜNDE I., III. és V. eljárás – 2081  Piliscsaba, Bethlen Gábor utca 10.

Bejelentkezés: +36 30 973 3765 számon, vagy a mozestunde@gmail.com címen

Pomáz

PÓSA ANDREA III., IV. és V. eljárás – Pomáz

Bejelentkezés: +30/335-3885 számon, vagy a posa.andrea.379@gmail.com címen

Salgótarján

BAKSA BEATRIX III., IV. és V. eljárás

Bejelentkezés: + 36/ 20 979-0387 számon

Sopron

SZABÓ ÉVA III., IV. és V. eljárás

Bejelentkezés: +36/ 702211269 számon, vagy a taltosevi27@gmail.com címen

Földanya Világa bolt, 9400 Sopron, Árpád utca 4.

Szeged

CSISZÁRNÉ MOLNÁR ÉVI I., III. és IV. eljárás – Szeged, MEROPE Egészségközpont, Ybl M. u. 3.

Bejelentkezés: +36 20 369 4556 számon, vagy csiszar.eva@invitel.hu címen

KÉRI ERIKA I., III. és IV., V. eljárás – Szeged, Ybl Miklós u. 3. – Merope Egészségközpont

Bejelentkezés: +36/ 30 503 4260 számon, vagy a kerierika@yahoo.com címen

http://theridian.hu/hu/

ZSIDI ZSÓFIA III., IV. és V. eljárás

Bejelentkezés: +36/ 30 469 4209 számon, vagy a zsofia.zsidi@gmail.com címen

https://mindsetpszichologia.hu/tanacsadokozpont/zsidi-zsofia/

Szentendre

NADERI ZSUZSANNA (Szélpál Zsuzsanna) I., III. és IV., V. eljárás

Cím: 2000 Szentendre, Szent István utca 1.

Bejelentkezés: +36/ 70 932-0921 számon, vagy a naderi.zsuzsa@gmail.com címen

PÓSA ANDREA III.,IV. és V. eljárás – Szentendre

Bejelentkezés: +36/ 30335-3885 számon, vagy a posa.andrea.379@gmail.com címen

Székesfehérvár

VARGA MÁRTA I., III. és IV., V. eljárás

Cím: Székesfehérvár, József Attila u. 25.

Bejelentkezés: +36/ 30 989-2348 számon, vagy a vamarta11@gmail.com címen

Tata

PINCÉS MARIANNA I-II-III.-IV. és V. eljárás– Tata

Bejelentkezés: +36/ 30 641 0597 számon, vagy a marianna.tajfuto@gmail.com címen

Külföldi városok

VERMES KATA

III.-IV. és V. eljárás – Cubelles (Barcelona), Spanyolország 08880

Bejelentkezés: Magyar tel: 06 20 433 9767, Spanyol tel: 648 866 884, vagy a vermes.katalin@gmail.com címen

További információk találhatók a különböző lehetőségekről és az áthangolás üléseire való felkészülés részleteiről a honlapunkon:

További információk az áthangolásokról

Lemúriai Misztériumok

Az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye

error: Content is protected !!