Ezen túl megrendelhető az ún. ©Szolár Antares-kód is, vagyis az adott évre – születésnaptól születésnapig szóló – csillaghoroszkóp is, amely a Nap visszatérését jelenti az adott évben pontosan ugyanabba a pozícióba, ahol az illető születésekor állt. (Ezért fordulhat elő az, hogy majd a képletünkben nem az eredeti születési időpontot látjuk viszont!)

Ez egy olyan élettükör lehet, ami megmutathatja, hogy a születésnapunk kapujába érkezve az előttünk álló évben milyen hangsúlyos élettémákkal kell foglalkoznunk, milyen nehézségekre, tanító helyzetekre, megmérettetésekre számíthatunk, és ugyanakkor milyen segítő energiák és belső erők vezérlik az adott évünket a fejlődési életspirálunk körén haladva. Úgy is fogalmazhatunk, hogy az eredendő élettervünk azon lépéseiről kaphatunk felvilágosítást, amelyeket éppen arra az évre írtunk meg magunknak. A csillagok vetületének értelmezése segíthet megvalósítani a legtöbbet az előttünk álló évből, és a lehető legmagasabb rezgésen megélni azt a bizonyos fejlődési létkört, ami vár ránk.

2006. és különösen 2007. augusztus 17. óta, a csillagtudatosság portáljainak lehorgonyzásával és a hozzájuk kapcsolódó új tudatmező kiépítése után, tisztán érezhetően még sokkal nagyobb hatással lehetnek ránk a sztelláris sugarak, vagyis a csillagerők beavató üzenetei. S miután a „Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok” című könyvünk magyar és angol nyelvű kiadásával széles körben elérhetővé vált e csillagsugarak korábban rejtett kódjainak értelmezése, így a ©Szolár Antares-kódok egy óriási lehetőséget adnak a tudatosabb életre! Azt mondhatjuk, hogy míg a születéskapunk tükrét feltáró radixból készített ©Antares-kód a testi manifesztációnk, a lelkünk és a szellemi létezésünk őseredeti csillaggyökereiről és a galaktikus történelmünkről mesél, addig a Szolár horoszkópból készített képlet a csillagokból kiolvasható lehetőségeinket mutatja meg az előttünk álló évben. Mi döntjük el, hogy egyrészt élünk-e ezekkel a lehetőségekkel, használjuk-e a tudatosságunkat és életünket fürdető csillagfényeket, illetve, hogy meglátjuk-e az esetleges óvatosságra, éberségre intő jeleket a csillagok tükrében. Hallgatunk-e a csillagok óva intő, figyelmeztető sugallataira, vagy figyelmen kívül hagyjuk azokat. Ugyanis a Szolár Antares-kódban tisztán megmutatkoznak és a könyv alapján értelmezhetővé válnak azok az esetleges kísértéseket jelentő asztrális hatások, nehéz karmikus helyzetek, negatív befolyások bizonyos házterületek, vagyis élettémák is, amikre fontos lenne odafigyelnünk, hogy ne kövessük el a korábbi hibákat, illetve hogy egy tudatos választással elkerüljük az elkerülhetőt!

Másrészt számtalanszor előfordul, hogy bár az élet óriási lehetőségeket, gyönyörű segítő és áldást hozó sugarakat bocsát az életünkre, azokat mégsem tudjuk felhasználni, akár csak a változástól való félelmünk miatt.

Ezt a képletet tehát kicsit másképp kell értelmeznünk, mint a születési Antares-kódot, hiszen itt valóban a felhasználható lehetőségeinkről, a hangsúlyos aktuális életfeladatainkról és bizonyos nehézségekre, kísértésekre való figyelmeztető jelekről van szó, amelyeket a csillagok csodálatos tisztasággal tükröznek felénk!

Ugyanakkor mindig érdemes az adott év szolár képletét a születési Antares-kódunkkal együtt vizsgálni és értelmezni. Különösen nagy jelentőségűek azok a csillagvetületek és aspektusok, amelyek az adott év körén ismét visszatérnek az életünkbe az eredeti születési kapunk együttállásaihoz hasonlóan, mert ez azt jelentheti, hogy abban az évben nagy lehetőséget kapunk az adott galaktikus és földi karmikus probléma felismerésére és végső oldására, vagy éppen akár bizonyos gyönyörű és magas rezgésű csillagtudatossággal rendelkező lélekrészünk integrálására és e sugárerők valódi működtetésére!

A Szolár Antares-kód megrendelésének útja hasonló a korábbiakhoz. Lehetséges on-line vagy telefonon a +36 20/9828321-es számon. Ugyanúgy szükség van a pontos születési időre és helyre, de jelezni kell, hogy melyik évre szóló szolár képletedet szeretnéd megrendelni, illetve az is nagyon fontos lehet, ha már nem a születési városodban, sőt országodban élsz, vagy fogsz tartózkodni az adott évben, hiszen a földrajzi pozícióhoz kell igazítani a bolygók és csillagok állását.

(Ha pl. 1960 január 23.-n születtél, akkor a 2016-os szolar képleted a 2016 január 22/23-tól a kb. 2017. január 23.-ig tartó időszakot tükrözi majd. )

Ára: 8.500 Ft

error: Content is protected !!