Kedves Látogató!

Ha szeretnél rendelni a honlapon látott termékeinkből, kérjük az alábbiak szerint járj el.

Könyvek, meditációs CD-k, selyemképek megrendelésénél:

Írhatsz e-mailt a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címre, amelyben felsorolod, hogy mit vagy miket szeretnél megrendelni.

Választhatsz postai utánvételt, vagy csomagküldő automatával is el tudjuk Számodra juttatni a megrendelésedet.

Amennyiben postai utánvéttel szeretnéd a csomagot, kérjük, hogy írd meg a címedet.
Amennyiben Magyar Posta csomag automatában szeretnéd átvenni a csomagot, kérlek add meg a következő adatokat:

– postacím
– mobil szám
– e-mail
– és válaszd ki a Hozzád legközelebb eső automatát, aminek a számát szintén add megnekünk. (Az automaták elhelyezkedéséről itt találsz részletesebb információt: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?types=postamachine

https://www.posta.hu/static/internet/download/PASZF_KI15_Csomagautomatak.pdf)

További információk: https://www.posta.hu/csomagautomata)

Természetesen, minden termékkel kapcsolatban szívesen adunk további tájékoztatást és bővebb információt e-mailen, vagy a +36/20 9828321-es telefonszámon is.

Manapság egyre többen szeretnék a meditációs CD-k hanganyagát MP3-as formában megrendelni, mert már nem használnak CD lejátszására alkalmas eszközöket, és szeretnék inkább a laptopon vagy telefonon keresztül hallgatni a meditációkat. Természetesen erre is van mód, úgyhogy jelezzétek ezen igényeteket a rendelés leadásával egy időben e-mailben vagy telefonon. Mi pedig a megadott e-mail címre át tudjuk küldeni a hanganyagot egy fájlküldő rendszeren keresztül (wetransfer), amelyről érkezik majd egy visszaigazoló e-mail a letöltési linkkel együtt. Fontos, hogy időnként ez a visszaigazoló levél a Spam vagy a Promóciók mappába kerül, így ha nem kapjátok meg a letöltési linket, mindenképpen érdemes keresni az előbb említett helyeken. Ebben az esetben utalással történik a hanganyag árának kifizetése, amelyről pontos információt küldünk a megrendelés után. Ugyanakkor ebben az esetben fokozottan kérünk benneteket, hogy tiszteljétek meg a munkánkat azzal, hogy csakis egyéni használatra rendelitek meg az adott meditációt, nem külditek tovább, nem sokszorosítjátok, nem juttatjátok el harmadik félnek.

Olyan is előfordult már, hogy valaki szeretné CD és MP3-as formátumban is megrendelni a meditációs hanganyagokat, amelyre szintén van lehetőség, de ebben az esetben a szokásos postaköltség mellett még további 600 Ft költséggel kell számolni.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a feladásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

A megrendelt termékek árához postai utánvét esetén a 2017. január 1. óta fennálló új postai díjszabás értelmében még kb. 2070-2600 Ft-ot kell hozzászámolnod az árhoz a csomag mérete és súlya függvényében. Előre utalás esetében a várható postaköltség 2 kg-ig 1505 Ft. A csomag várható érkezése a megrendeléstől számított 2-3 munkanap, ami a postai leterheltségtől függően néha változhat.

A Magyar Posta csomagautomata használati díja 889 Ft.


©Antares-kód megrendelésénél:

Ha Antares-kódot vagy szolár Antares-kódot szeretnél megrendelni, vagyis kíváncsi vagy a születésed kapujában működő csillaghatásokra, illetve az adott évedet leginkább meghatározó csillagegyüttállásokra, akkor a legjobb, ha az alábbi linkre kattintva kitöltöd az adatlapot és online adod le a rendelésedet, mert akkor biztosan minden szükséges adat eljut hozzánk:

https://csillagnemzetsegek.hu/product-category/antares-code/

De annak sincs akadálya, hogy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címre írt e-mailben add meg a pontos születési adataidat (név, születési hely, születési idő – év, hó, nap, óra, perc), és esetleg írj néhány gondolatot a születésed körülményeiről. Ha nincs pontos születési időpont, akkor igényelhetsz korrekciót is hangolódáson keresztül a honlapon található feltételekkel.

Szolár Antares-kód igénylése esetén nagyon fontos még a születési adatok megadásán túl az érintett évben való tartózkodási helyed is. (Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a szolár évünk mindig akkor kezdődik, amikor az adott évben a Nap pontosan ott áll az égen, mint a születésünk pillanatában, mert ez a pillanat lesz a tükre az egész évnek számunkra. Ezért a szolár év kezdete mindig kicsit máshova esik, mint a születési időpont.)

A leadott rendelések után a kért Antares-kódokat 2-4 munkanapon belül elkészítjük, amelyeket postai utánvéttel vagy személyes egyeztetés útján (20 / 982 83 21) az átvételkor való fizetéssel kézbesítjük.
Új szolgáltatásként igény szerint pdf formátumban, elektronikus úton is tudjuk a megrendelésedet teljesíteni, mellyel megspórolható a postaköltség. Ehhez fontos, hogy a megfelelő e-mail címet add meg a megrendeléskor, mert a hibás e-mail cím megadásából származó reklamációt nem tudjuk elfogadni!

A könyvrendeléssel, terápiával egybe kötött Antares-kód kedvezményt, illetve a családi Antares-kód kedvezményt lásd az oldalon a fenti linken.


Személyes átvételi lehetőség

Elsősorban budapesti vásárlóinkat érdekelheti a személyes átvétel lehetősége is, amelyet telefonos egyeztetés után (+36/20 9828321) a Duna Plázában szoktunk megtörténtetni, amellyel megspórolható a postaköltség, illetve akár lehetőség van személyesen megtekinteni az összes könyvet, CD-t, selyemképet és aktuálisan elérhető Tiffany fényoltárat is.

 

Jó böngészést és áldott napokat kívánunk és szeretettel várjuk a jelentkezésedet!

error: Content is protected !!