Kedves Látogató!

Ha szeretnél rendelni a honlapon látott termékeinkből, kérjük az alábbiak szerint járj el.

Könyvek, meditációs CD-k, selyemképek megrendelésénél:

Írhatsz e-mailt a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címre, amelyben felsorolod, hogy mit vagy miket szeretnél megrendelni.

Választhatsz postai utánvételt, vagy csomagküldő automatával is el tudjuk Számodra juttatni a megrendelésedet.

Amennyiben postai utánvéttel szeretnéd a csomagot, kérjük, hogy írd meg a címedet.
Amennyiben Magyar Posta csomag automatában szeretnéd átvenni a csomagot, kérlek add meg a következő adatokat:

– postacím
– mobil szám
– e-mail
– és válaszd ki a Hozzád legközelebb eső automatát, aminek a számát szintén add megnekünk. (Az automaták elhelyezkedéséről itt találsz részletesebb információt: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?types=postamachine

https://www.posta.hu/static/internet/download/PASZF_KI15_Csomagautomatak.pdf)

További információk: https://www.posta.hu/csomagautomata)

Természetesen, minden termékkel kapcsolatban szívesen adunk további tájékoztatást és bővebb információt e-mailen, vagy a +36/20 9828321-es telefonszámon is.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a feladásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Katinak, éppen kezelése van gyógyító munkájából kifolyólag, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

A megrendelt termékek árához postai utánvét esetén a 2017. január 1. óta fennálló új postai díjszabás értelmében még kb. 2200-2600 Ft-ot kell hozzászámolnod az árhoz a csomag mérete és súlya függvényében. A csomag várható érkezése a megrendeléstől számított 2-3 munkanap, ami a postai leterheltségtől függően néha változhat.

A Magyar Posta csomagautomata használati díja 889 Ft.


©Antares-kód megrendelésénél:

Ha Antares-kódot vagy szolár Antares-kódot szeretnél megrendelni, vagyis kíváncsi vagy a születésed kapujában működő csillaghatásokra, illetve az adott évedet leginkább meghatározó csillagegyüttállásokra, akkor a legjobb, ha az alábbi linkre kattintva kitöltöd az adatlapot és online adod le a rendelésedet, mert akkor biztosan minden szükséges adat eljut hozzánk:

https://csillagnemzetsegek.hu/product-category/antares-code/

De annak sincs akadálya, hogy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címre írt e-mailben add meg a pontos születési adataidat (név, születési hely, születési idő – év, hó, nap, óra, perc), és esetleg írj néhány gondolatot a születésed körülményeiről. Ha nincs pontos születési időpont, akkor igényelhetsz korrekciót is hangolódáson keresztül a honlapon található feltételekkel.

Szolár Antares-kód igénylése esetén nagyon fontos még a születési adatok megadásán túl az érintett évben való tartózkodási helyed is. (Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a szolár évünk mindig akkor kezdődik, amikor az adott évben a Nap pontosan ott áll az égen, mint a születésünk pillanatában, mert ez a pillanat lesz a tükre az egész évnek számunkra. Ezért a szolár év kezdete mindig kicsit máshova esik, mint a születési időpont.)

A leadott rendelések után a kért Antares-kódokat 2-4 munkanapon belül elkészítjük, amelyeket postai utánvéttel vagy személyes egyeztetés útján (20 / 982 83 21) az átvételkor való fizetéssel kézbesítjük.
Új szolgáltatásként igény szerint pdf formátumban, elektronikus úton is tudjuk a megrendelésedet teljesíteni, mellyel megspórolható a postaköltség. Ehhez fontos, hogy a megfelelő e-mail címet add meg a megrendeléskor, mert a hibás e-mail cím megadásából származó reklamációt nem tudjuk elfogadni!

A könyvrendeléssel, terápiával egybe kötött Antares-kód kedvezményt, illetve a családi Antares-kód kedvezményt lásd az oldalon a fenti linken.


Személyes átvételi lehetőség

Elsősorban budapesti vásárlóinkat érdekelheti a személyes átvétel lehetősége is, amelyet telefonos egyeztetés után (+36/20 9828321) a Duna Plázában szoktunk megtörténtetni, amellyel megspórolható a postaköltség, illetve akár lehetőség van személyesen megtekinteni az összes könyvet, CD-t, selyemképet és aktuálisan elérhető Tiffany fényoltárat is.

 

Jó böngészést és áldott napokat kívánunk és szeretettel várjuk a jelentkezésedet!