Hirt Katalin

Hirt Katalin

I., II., III., IV. és V. eljárás

Kedves útmutatásra váró Testvérem! Igen, jól látod, én vagyok az. Velem találkozhattál, amikor könyveket, CD-ket, Antares-kódot rendeltél, és én tűnök fel a város legkülönbözőbb pontjain, hogy Templomunk képviseletében közvetítsem és átadjam a Fény Hírét akár egy könyv, akár egy üzenet, akár egy ölelés formájában. Ebből is érezheted, hogy a Pegazus-kódok a legerősebbek a lelkemben. Az élet nevű játék színpadán 20 évig dolgoztam a médiában, ebből 15 évet töltöttem el vezető beosztásban egy médiabirodalom sportnapilapjánál. Közben folyamatosan kutattam a láthatatlant és próbáltam megfejteni, mi is a dolgom a világban. Gondoltam, ha valaki ismeri a múltat, az megtudja, merre is tart, de hiába diplomáztam történelemből és szereztem tanári végzettséget, ettől csak műveltebb lettem, de semmiképpen sem okosabb…  Az Égi vezetésnek hála képessé váltam meghallani a 9. Fénytemplom hívását, ahol mélyen hazatalált a szívem és a lelkem. Szabad akaratomból úgy döntöttem, feladom addigi életem, eldobom a multinacionális „biztonságot” és sorsom kódjait követve az Égiekre bízom a vezetést. Jó döntés volt. Azóta napról napra közelebb kerülök önmagamhoz is. Így ma már tudom, hogy szellemi szinten a Csillagember tapasztalati útját választottam, ezért „öreg lélekként” elmondhatom, hogy voltam én már minden. Jelen életemet egy Unikornis álma hívta életre, és lelki kódjaim között a Pegazus mellett ott található még a Medve-kód, vagyis a Krisztusi Út, és a Delfinek gyógyító és örömhozó szeretetkódja is. Testi szinten az egykori sárkányharcos ma már szögre akasztotta a kardját, ami csak Fénytemplomunk, közösségünk védelmében kerül elő, ha szükséges. Helyette egy hatalmas Medve-ölelés vár minden hozzánk betérő, tiszta szándékkal érkező lelkecskét. Fénytemplomunk szoros kötelékében végzem csillag-koordinátori munkámat, melyre az „Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye” képzésen kaptam beavatást és felhatalmazást. Hogy ez pontosan mit is jelent, azt ide eljutva már elolvashattad.

És amikor azt hittem, hogy több csoda már nem érhet, beavatást nyerhettem Elysium Fénytesti Áthangolás misztériumába, ahol a Delfin-részem teljesít szolgálatot. Így ha a fájdalom-test lebontására lenne szükséged, ebben is szívesen támogatlak.

Ha úgy érzed, én volnék az, akivel szívesen dolgoznál, keress bátran!

A csillag-érintések helyszíne: XIII. kerület (Angyalföld).

 

Telefonszám:+36209267774

E-mail:pegazus7@gmail.com

Simcsik Éva

Simcsik Éva

I., II., III., IV. és V. eljárás

Életem első felét abban az illúzióban éltem, hogy távol vagyok a Teremtő Forrás Szeretetétől. Ahogy a gyógyulásom haladt előre, úgy nyílt ki, lett egyre színesebb, szabadabb az életem. Határtalan örömmel tölt el engem, hogy részt vehetek a Csodában, hogy közvetíthetem ezt a felbecsülhetetlen értékű misztériumot. Mivel bálnatestben élek ebben az eltorzult szépségeszményű világban, nagyon sok gondom volt ennek a gyönyörű testnek az elfogadásával. A lelkemben egy hófehér pegazus szárnyal egyre szabadabban, egy Unikornis gyakorolja a teremtő álmok megvalósítását, és Delfinek játszadoznak, bukfenceznek, akik zsigeri ösztönből élik a megbocsátás, elfogadás, együttérzés, és hit krisztusi minőségeit. Van egy ősi csillagkódom, egy Nagymacska harcos is, aki harcol a szabadságért, a függetlenségért mindenfajta elnyomással szemben. Legeslegbelül pedig egy emlékező és emlékeztető angyallény rejtőzik, aki megtapasztalta, hogy milyen szörnyű a Teremtőtől való eltávolodás érzése. Nagyon örülök, hogy segíthetek embertársaimnak a csodálatos csillaglényeket felfedezni testükben-lelkükben, hogy a Csillagember bátorságával, szabadságával, teremtő erejével tudjanak élni, a bennünk élő Belső Gyermek boldogságával, aki tudja, hogy valójában sohasem szakadt el a Teremtő Forrástól, az Isten/Istennő Szeretetétől.

2019 januárjában beavatást kaptam az Elysium Fénytesti Áthangolás – A fájdalom-test lebontása nevű gyönyörű misztériumba is, mely nem igényel csillagtudatosságot, csodálatosan harmonizálja a fizikai, éteri, érzelmi és mentális testet, lebontja az azokban felhalmozódott fájdalomtöltéseket, és előkészíti a testet-lelket az Érintés-palástok lélekgyógyító rezgéseinek befogadására.

A csillag-érintések helyszíne: Miskolc, illetve igény esetén akár más városokba is el tudok utazni

 

Telefonszám:+36705610249

E-mail:evasimcsik1@gmail.com

Maya Kollár

Maya Kollár

I., II., III., IV. és V. eljárás

Mély hálával és szeretettel köszönöm, hogy e csodálatos misztériumok képviseletében állhatok itt! Tanácsadói munkám során abban tudok támogatást adni, hogy megtaláljuk, feltárjuk azokat a gócpontokat, megrekedéseket, melyek akár régi kövületként jelen lehetnek az életünkben, a testünkben, finomtestjeinkben, illetve akár a lelkünk útján őrződnek. Ezek a régi berögződések betegítenek meg, vagy akár egy folyamatosan visszatérő érzelmi fájdalomként marják a lelkünket. Sokszor miattuk és általuk hozunk hibás döntéseket, rendezzük be az életünket úgy, hogy mindig boldogtalanságra ítéljük magunkat.

Az Elysium Fénytesti Áthangolással segíthetek e mély fájdalmak, „testi-lelki kövületek” oldásában.

A gyönyörű Lemúriai Misztériummal  már az előző életekbe visszanyúlva megfejthetjük a problémáid gyökerét, hogy annak megértésén keresztül még mélyebben el tudd engedni azokat, és át tudd formálni önmagadat és az életedet minden szinten.

A csillaggyökereid megértésével olyan mély vezeklésköröket tárhatsz fel, melyek életek láncolatán keresztül vezettek. Ezen karmikus problémák oldásában az Érintés-Palástok által tudok a legmélyebben segíteni Neked!

Ezen túl pedig fontosnak tartom, hogy együtt megtaláljuk a lelkednek azokat a kincseit, fényszikráit, melyekhez lépésről-lépésre közeledve egyre inkább erőt meríthetsz. Szívesen nyújtok segítséget az Antares-kódod értelmezésében is, hogy még inkább feltárulhasson ez a csillagokba írt lélektükör.

Saját csillagkódjaimban őrzöm a Delfinek szabad szívét, a Női Kígyó Csillagnemzetség Istenanyai ölelésének kincseit, az Unikornisok Teremtő útját, a Pegazusok gyönyörű világát, a Nagymacskák, az Angyalok és Medvék Csillagnemzetségének útját.

A csillag-érintések helyszíne: Martonvásár (Budapesttől 30 km-re)

 

Telefonszám:+36703819549

E-mail:kollarmaya1969@gmail.com

Pincés Marianna

Pincés Marianna

I., II., III., IV. és V. eljárás

Életemben mindig fontosak voltak a Lelki folyamatok. Éreztem, hogy van egy olyan Égi Világ, amivel kapcsolódva útmutatást kaphatunk, melyek által megtalálhatjuk lelki fájdalmaink, félelmeink, kudarcaink okát és a felszabadulás kulcsát is, a tiszta Fény és Szeretet ösvényét követve.

S ahogy magam is átéltem a saját veszteségeimet, kudarcaimat, fájdalmaimat, majd megtapasztaltam, hogy ezekből van kiút és gyógyulás, amihez óriási segítséget kaptam a Csillagtudatosság megélésével, tudtam, hogy ezt az utat kell követnem. Megismerhettem a saját csillaggyökereimet, a Sorsomat, a földi életem feladatait, és olyan eszközöket kaphattam Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó Tanítóim szellemi munkássága és segítsége által, melyek megalapozták saját csillag-koordinátori utamat is. Óriási örömömre beavatást kaphattam az Égiek Kegyelméből a következő eljárásokba: a Lemúriai Misztérium, az Asztro-Kozmogenezis 13 ösvénye képzés nagyon különleges Érintés-Palástjai és az Elysium Fénytesti Áthangolás misztériumába, amely az ún. Fájdalom-test lebontását célozza. E misztériumokat teljes szívemből, szeretettel közvetítem tanácsadói munkám során a hozzám fordulóknak.

Lényemet áthatja Spica Angyali csillagbölcsőjének világa, amit igyekszem átadni, megéreztetni az útmutatást kereső és felszabadulni vágyókkal érintéseim nyomán. A bennem lévő Pegazus lélek pedig szeret utazni kívül a nagyvilágban, a természetben, s belül Lelkileg is. A Női Kígyó részem a masszázsaim kapcsán lazítja, frissíti a relaxálni vágyókat, reflexológiai kezeléssel és thai masszázzsal. A férfi kígyó részem, pedig a mozgást kedvelőknek tanítja meg a Taiji Qigong jin-jang egyensúlyát, mert hiszem, hogy a Testünk valóban a Lelkünk temploma.

Jelen életemben a hétköznapi munkám Tatán az idősekhez kapcsol, eleinte az Idősek Otthonához majd az Idősek Klubjához. 20 éve teszek azért, hogy az idősek éveit vidámmá, könnyebbé, színesebbé varázsoljam, vagy igyekezzünk megadni mindent, amire éppen szükségük van. Olykor pedig abban kell segítenünk, hogy megkönnyítsük a földi világtól való eloldozódás folyamatát, amelyben Delfin kódjaim segítenek az Átvezetés misztériumán keresztül.

Szeretettel várok minden kereső lelket, aki hívást érez a rezonanciák alapján.

A csillag-érintések helyszíne: Tata

 

Telefonszám:+36306410597

E-mail:marianna.tajfuto@gmail.com

Szabados Emese

Szabados Emese

I., II., III., IV. és V. eljárás

Nagyon izgalmas dolognak tartottam mindig azt a sokszínűséget, ami bennünk, emberekben lakozik. A Csillagnemzetségek tanításával óriási kulcsokat kaphattunk, hisz megérthettük és „dekódolhattuk”, hogy ez a sokszínűség milyen szellemi, lelki és testi kódoknak köszönhetően válik egy gyönyörű és megismételhetetlen kombinációvá mindenkiben! Nem véletlen a hívás sem, hogy ki kihez vágyik útmutatást kapni, hisz ezek a kincsként bennünk élő kódok lesznek különböző színű és energiájú hidak Ég és Föld között. Az én „hídjaimat” legmélyebben az Istennő világával való kapcsolódás szövi át, ennek a világnak először védelmezőjeként, harcosaként, majd papnőjeként. Angyali kódjaimban Bellatrix gyönyörű csillagsugarának képviselőjeként ismertem magamra és nagyon szoros szívbeli kötelék fűz Nioméhez. A mindennapjaimban a Pegazus lelki kódjaimat is boldogan és büszkén igyekszem a legmagasabb rezgésen élni. Természetesen nem célom most „sejtről-sejtre” bemutatni magamat 😀 , ám értelemszerűen a kódjaimnak megfelelő területeken tudok leginkább a segítségedre lenni, mint pl. tükörhelyzetek felismerése, belső erő felvállalása és egyensúlyban tartása, bizonyos kapcsolati kérdések, testtel való kapcsolat, felelősségvállalás-helyzetek, és ezek legmélyebb gyökereinek a feltárása, hisz ez a csodálatos Misztérium a végső Megváltás lehetőségét hozhatja el minden őszinte és alázattal teli Szív számára.

Csillag-koordinátori munkám során a Lemúriai Misztériummal, az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye eljárás Érintés-Palástjaival dolgozom, illetve 2019-ben beavatást nyertem az Elysium Fénytesti Áthangolás Misztériumába is, amellyel az ún. Fájdalom-test lebontása történtethető meg.

A csillag-érintések helyszíne: Budapest vagy Szokolya

Telefonszám:+36209402749

E-mail:e.szabados77@gmail.com

Szabó Évi

Szabó Évi

Helyszín: Sopron

Bejelentkezés: +36/ 702211269 számon, vagy a taltosevi27@gmail.com címen

Földanya Világa bolt, 9400 Sopron, Árpád utca 4.

Telefonszám:+36702211269

Fekete Kriszta

Fekete Kriszta

Mandala Sóbarlang és Terápiás Stúdió – Lövőház utca 16/a. Fszt. 3.,

illetve a FlowZone Egészségközpontban – Zugló és Nyíregyháza

Bejelentkezés: +36/ 301477533 számon, vagy a fenykuldottek@gmail.com címen

Telefonszám:+36/ 301477533

Döbröndi Éva

Döbröndi Éva

III.-IV. és V. eljárás
Helyszín: Debrecen és Balatonszabadi
Bejelentkezés: +36/ 308178662 számon, vagy a vicad67@outlook.com címen

Telefonszám::+36308178662

Luzsi Judit

Luzsi Judit

I., III., IV. és V. eljárás – Budapest

Helyszín: Budapest XVI.

Bejelentkezés: +36/ 30 311 2228 számon, vagy a luzsi.j@gmail.com címen

http://www.belsoharmonia.com/

Telefonszám:+36/ 30 311 2228

Hallgató Edit

Hallgató Edit

III.-IV. és V. eljárás

Eljárás helyszíne: 3860 Encs, Petőfi út 57.

Bejelentkezés: +36/ 20 9828801 számon, vagy a ditte.hallgato@gmail.com címen

Telefonszám:+36/ 20 9828801

Hanson Szilvia

Hanson Szilvia

I., III., IV. és V. eljárás

Helyszín: Budapest XII.

Bejelentkezés: +36/30 982 4147 számon, vagy a hanson@hu.inter.net címen

Telefonszám:+36/30 982 4147

Kéri Erika

Kéri Erika

I-III.-IV. és V. eljárás

Helyszín: Szeged, Ybl Miklós u. 3. – Merope Egészségközpont

Bejelentkezés: +36/ 30 503 4260 számon, vagy a kerierika@yahoo.com címen

http://theridian.hu/hu/

Telefonszám:+36/ 30 503 4260

Keresztes Erzsébet

Keresztes Erzsébet

I., III. és IV., V. eljárás

Helyszín: Budapest XI. Rőf utca

Bejelentkezés: +36/ 20 417 9262 számon, vagy a hofeher.galamb@gmail.com címen

Telefonszám:+36/ 20 417 9262

Bodnár Zoltán

Bodnár Zoltán

III.-IV.-V. eljárás

Helyszín: Budapest

Bejelentkezés: +36/ 30-535-33-64 számon, vagy a zoltanbodnar7@gmail.com címen

Telefonszám:+36/ 30-535-33-64

Dányi Rita

Dányi Rita

I., III. és IV., V. eljárás

Helyszín: Budapest XI.

Bejelentkezés: +36/ 20 424 3482 számon, vagy a seviola45@gmail.com címen

Telefonszám:+36/ 20 424 3482

Wührl Kati

Wührl Kati

III.-IV. és V. eljárás

Helyszín: Budapest III.

Bejelentkezés:  +36/20 364 5961 vagy a wuhrl.kata@gmail.com címen

Honlap: belso-iranytu.hu

 

Telefonszám:+36/20 364 5961

Borzai Ágnes

Borzai Ágnes

I., III., IV. és V. eljárás

Helyszín: Budapest II.

Bejelentkezés: +36/ 30 226 6298 számon, vagy a borzai77@freemail.hu címen

Telefonszám:+36/ 30 226 6298

Sarkadi Tünde

Sarkadi Tünde

I., III. és IV., V. eljárás

Helyszín: Budakeszi és Budapest

Bejelentkezés: a +36/ 20 970 3620 számon vagy a tundesarkadi1@gmail.com címen

Telefonszám:+36/ 20 970 3620

Vermes Kata

Vermes Kata

III.-IV. és V. eljárás

Helyszín: Cubelles (Barcelona), Spanyolország 08880

Bejelentkezés: Magyar tel: +36 20 433 9767, Spanyol tel: 648 866 884, vagy a vermes.katalin@gmail.com címen

Telefonszám:+36 20 433 9767

Hegedűs-Nagy Zsuzsanna

Hegedűs-Nagy Zsuzsanna

I., III., IV. és V. eljárás

Helyszín: Budapest III.

Bejelentkezés: +36/ 70 633 5418 számon, vagy a hegedus.zsuzsanna613@gmail.com címen

Telefonszám:+36/ 70 633 5418

Király Szilvi

Király Szilvi

III., IV. és V. eljárás

Helyszín: Budapest XI.

Bejelentkezés: a +36/ 30 361 6990 számon vagy a kiralyszilvia8@gmail.com címen

Telefonszám:+36/ 30 361 6990

Baksa Beatrix

Baksa Beatrix

III.-IV. és V. eljárás
Helyszín: Salgótarján
Bejelentkezés: +36/ 20 979-0387 számon

Telefonszám:+36/ 20 979-0387

Bernád Tünde

Bernád Tünde

I, III, IV, V eljárás
Helyszín: Debrecen
Bejelentkezés: +36/30-853-4074 számon vagy a csillagmaghaz@gmail.com címen

Telefonszám:+36/30-853-4074

Varga Márti

Varga Márti

I, III, IV, V eljárás
Helyszín: Székesfehérvár, József Attila u. 25.
Bejelentkezés: +36/ 30 989-2348 számon, vagy a vamarta11@gmail.com címen

 vamarta11@gmail.com:

Illés Ivett

Illés Ivett

ILLÉS IVETT III. és IV. eljárásBudapest, XVI. kerület

Bejelentkezés: +36/70 356 00 26 számon, vagy az yvett.illes@gmail.com e-mail címen

yvett.illes@gmail.com:

BOZÓKY JULIANNA

BOZÓKY JULIANNA

BOZÓKY JULIANNA III. eljárás

Helyszínek: Bajna és Budapest, III. ker., Balance Stúdió, Vihar u. 36.

Telefon:+36 70 67 68 619

E-mail: j.bozoky70@gmail.com

Ingrid Eichberger – Neusiedl am See, Rakúsko

Ingrid Eichberger – Neusiedl am See, Rakúsko

Ingrid Eichberger – Neusiedl am See, Rakúsko – III. eljárás

(magyar, szlovák, német nyelven)

ingrideichberger@gmail.com

+436764057808

+421905733050

Messenger: Ingrid Soha´Ness Eichberger

Timea Špergerová – Wien, Bratislava + 50 km – III. eljárás

Timea Špergerová – Wien, Bratislava + 50 km – III. eljárás

Timea Špergerová – Wien, Bratislava + 50 km – III. eljárás

(magyar, szlovák, német és szerb nyelven)

(rada poskytnem tieto procedúry aj zvieratkám – možné aj na diaľku)

timeaspergeriva@gmail.com

+4369919087584

Messenger: Timea Cheyenne

Petra Chrenová – Bratislava – III. eljárás

Petra Chrenová – Bratislava – III. eljárás

Petra Chrenová – Bratislava – III. eljárás

(magyar, szlovák és angol nyelven)

peta.terapie@gmail.com

+421908700001 (prosím, pošlite mi SMS)

Messenger: Peta Chrenova

Jana Lantajová – Banská Bystrica – III. eljárás

Jana Lantajová – Banská Bystrica – III. eljárás

Jana Lantajová – Banská Bystrica – III. eljárás

(magyar, szlovák, angol és orosz nyelven)

jana@lantaj.sk

+421905837824

Messenger: Jana Redy

Kata Takács – Galanta és Pannonhalma – III. eljárás

Kata Takács – Galanta és Pannonhalma – III. eljárás

Kata Takács – Galanta és Pannonhalma – III. eljárás

(magyar és szlovák nyelven)

kate.takacs@googlemail.com

00421940773344

Messenger: Kata Takacs

Lucia Černáková – Šamorín – III. eljárás

Lucia Černáková – Šamorín – III. eljárás

Lucia Černáková – Šamorín – III. eljárás

(magyar, szlovák és angol nyelven)

lucia.mullerova.lc@gmail.com

+421911647881

Messenger: Lucia Mullerová Černáková

Mária Nagy – Baka (Dunaszerdahely) – III. eljárás

Mária Nagy – Baka (Dunaszerdahely) – III. eljárás

Mária Nagy – Baka (Dunajská Streda) – III. eljárás

(magyar és szlovák nyelven)

nagy.maria@centrum.sk

+421911205067

Messenger: Mária Nagy

Mária Porsok – Bratislava, Dunaszerdahely – III. eljárás

Mária Porsok – Bratislava, Dunaszerdahely – III. eljárás

Mária Porsok – Bratislava, Dunajská Streda – III. eljárás

(magyar, szlovák és angol nyelven)

mariaporsok@gmail.com

+421911158777

Messenger: Maria Porsok

Marta Bobeková – Hurbanovo – III. eljárás

Marta Bobeková – Hurbanovo – III. eljárás

Marta Bobeková – Hurbanovo – III. eljárás

(magyar és szlovák nyelven)

marta.benyova@gmail.com

+421918568046

Messenger: Marta Bobeková

Monika Jakubeczová – Dunajská Streda – III. eljárás

Monika Jakubeczová – Dunajská Streda – III. eljárás

Monika Jakubeczová – Dunajská Streda – III. eljárás
(magyar és szlovák nyelven)

laska@kozmicka.sk

0917 146 584

Messenger: Monika Jakubeczová

Renáta Šipulová – Dunajská Streda – III. eljárás

Renáta Šipulová – Dunajská Streda – III. eljárás

Renáta Šipulová – Dunajská Streda – III. eljárás

(magyar és szlovák nyelven)

reni.sipulova80@gmail.com

+421915764770

Messenger: Martin Martin

BEKE ÉVA

BEKE ÉVA

BEKE ÉVA – III. eljárás

Budapest 11. kerület Allende park – de Budapesten és környékén, igény esetén házhoz is megyek

Bejelentkezés: Telefon: 06 70 455.3949, email cím: kapcsolat@bekeeva.hu

Fájdalomtest lebontás

A karmikus mintázatok oldása

KOVÁCS ANIKÓ

KOVÁCS ANIKÓ

KOVÁCS ANIKÓ – III. eljárás

Helyszín: Pilis és Edinburgh (Skócia)

Bejelentkezés: Tel: +36/30 860 1895, email: aniko9@gmail.com

Az Angyali és Delfin csillagnemzetség gyógyítói minőségei, valamint a Krisztus tudatosság tanító és gyógyító ösvényei a szívemen át vezetik az életemet. Jellemző rám a minden létezőt megillető szabad akarat és szabad választás jogáért való küzdelem, ezért ha szükséged van ilyen jellegű segítségre, akkor igaz harcostársat kapsz magad mellé a személyemben – a Nagymacskák csillagösvénye mentén. Várlak szeretettel, keress bátran!

HUMPOK ESZTER

HUMPOK ESZTER

HUMPOK ESZTER – III. eljárás

Helyszín: Marcali

Bejelentkezés: +36/70/3227347, email cím: humpok@gmail.com

RÉFFI KRISZTINA KATALIN

RÉFFI KRISZTINA KATALIN

RÉFFI KRISZTINA KATALIN – III. eljárás

 

Helyszín: Szentes, alkalmanként Budapest

Bejelentkezés: +36 30 4906889, reffimaya@gmail.com

 

Hosszú utat tettem meg az önismeretben ahhoz, hogy 2018-ban Lélekfényesítőként megkezdhessem gyógyítói hívatásom. Már ekkor is a módszeremhez tartozott az energetikai töltés, kézrátétel, a Vendégeim energiatestének tisztítása, valamint tértisztítás. 2020-ban vezéreltek az Égiek a Csillagnemzetségek galaktikus történelmének  megismeréséhez, és  Fényküldött Testvérkéim közé. Elképesztő, felbecsülhetetlen értékű tudáshoz jutottam, ami által tovább tudtam fejlődni, tisztulni, még jobban megismertem önmagam. Rácsodálkoztam eredetem Angyali, Medve, Nagymacska, Pegazus csillagbevetüléseire, számtalan pici „mozaik” került a helyére. Az a megtiszteltetés ért, hogy elsajátíthattam az Elysiumi Fénytesti Gyógyítást, és ez elhozta a hazaérkezés érzését a szívemben és a lelkemben is.

Szeretettel várlak, ha velem rezonálsz, ha tőlem érzed a hívást.

VERESEGYHÁZY NÓRA

VERESEGYHÁZY NÓRA

VERESEGYHÁZY NÓRA – III. eljárás

Helyszín: Budapest, XIII. kerület, Hátmasszázs.hu vagy XXIII. Kerület

Bejelentkezés: nora.veresegyhazy@gmail.com, +36-20-42-13-480

 

2014-ben végeztem el egy gyógymasszőr képzést. Ennek a csodálatos szakmának köszönhetően a legváltozatosabb helyszíneken fordultam meg. Dolgoztam balatoni strandokon egy masszázssátorban, ötcsillagos német hotelben a Balti-tenger partján, a Széchenyi Pálmaház névre hallgató „oázisban” a fürdő második emeletén, most pedig a belváros szívében a Hátmasszázs.hu-nál.

 

A gyógymasszőr képzés első pillanatától nyilvánvalóvá vált számomra, hogy szeretni fogom a szakmát. De kezdettől fogva vágytam arra, hogy a test mellett a léleknek is minél többet tudjak segíteni a gyógyulásban. Az Elysiumi Fénytesti Gyógyítás egészen váratlanul szólított meg idén, 2023 őszén – bár a Csillagnemzetségek történetével már 2010-ben elkezdtem megismerkedni.

Egészen elképesztő volt érezni, ahogyan a gyakorlások során olyan régi, makacsul berögzült, lehúzó mintázatoktól sikerült megszabadulnom, amik több mint az életem felében velem voltak, és már teljesen úgy éreztem, hogy a részemmé váltak. Hihetetlen megkönnyebbülést jelentett számomra, hogy ezeket a „csomagokat” végre le tudtam tenni a vállamról. Ehhez a megkönnyebbülés-érzéshez és felszabaduláshoz szeretném elvezetni én is azokat, akik hozzám fordulnak. Remélem, minél többeteknek segíthetek hátrahagyni azokat a fájdalom-csomagokat, amik már nem szolgálják a fejlődéseteket, hogy újult erővel játszhassátok tovább az Élet nevű játékot.

Szilágyi Edit

Szilágyi Edit

SZILÁGYI EDIT – III. eljárás

Helyszín: Budapest X. kerület

Bejelentkezés: +36 30 432 2533, e-mail: editszilagyi.elysium@gmail.com

 

“Az árnyakat az életünkből csak a szeretet űzheti el.” – Mörk Leonóra

 

Boldogsággal tölt el, hogy csillag-koordinátorként köszönthetlek itt és felajánlhatom a segítségem!

 

Az ide vezető utam sok évvel ezelőtt kezdődött, mikor elkezdtem az iránt érdeklődni, hogy mi állhat a különböző helyzetekre adott reakcióim és a családi generációs múltam hátterében. Autodidakta módon kezdtem önfejlesztésbe, melynek során próbáltam minél szélesebb spektrumban tágítani a tudásomat. Következő lépéseként felkerestem egy segítő szakembert. Az akkor felnyíló terápiás utat nagyon komolyan vettem. Ellenállhatatlan késztetést éreztem arra, hogy megismerjem önmagam, a felszínre hozzam és meggyógyítsam minden elakadásomat. Ezen a göröngyös, sokszor nagy fájdalmakat rejtő úton több módszert is kipróbáltam, mindig a teljességet és tisztaságot keresve. Így jutottam el egy csodálatos csillag-koordinátorhoz, és az ő útmutatásával a Csillagnemzetségekhez. Egyre inkább gyógyultam a kezelések során és magamévá tettem a könyvek tanításait. Ezalatt a szívemben megéreztem, hogy ettől nem létezik tisztább energia és magasabb tudás számomra. A képzéseken és tanfolyamokon való részvétel során pedig megérett bennem az elhatározás, hogy én is szeretném segítőként a gyógyulás csodáját továbbadni.

 

Immár az Elysium Fénytesti Áthangolás misztériumába beavatást nyerve, az eddig megtett utam minden tapasztalatával várlak téged. Segítelek és kísérlek abban, hogy – ahogyan az idézetben is olvashattad – feltárd a benned lévő árnyékokat, és a szeretet erejével a Fénybe fordítsd őket.

 

Így legyen! – Namaste

*

I. eljárás: Lemúriai Misztérium

II. eljárás: Az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye Lélek-érintés – az eddig megalkotott 10 különböző Érintés-Palást közvetítése a Csillagnemzetségek tanításait követve

III. eljárás: Az Elysium Fénytesti Áthangolás – a Fájdalom-test lebontásának misztériuma

IV. eljárás: Az Elysium Fénytesti Áthangolás – a Függőségek oldásának misztériuma

V. eljárás: Az Elysium Fénytesti Áthangolás – a Karmikus mintázatok oldásának misztériuma

(A számozás a képzések időrendiségét és nem szintjét jelenti, ugyanis a különböző eljárásaink más-más problémákban alkalmazhatók. Lásd a részletes leírásokat.)

p.s. De természetesen azt most is el kell mondanunk, hogy ezek alternatív módszerek, amelyek nem helyettesítik a szakorvosi diagnosztikát és megfelelő orvosi ellátást.

error: Content is protected !!