Ezennel szeretnénk még tovább tágítani azon misztériumok körét, amelyben egy távgyógyítás során közvetített energetikai oldás mentén nyújthatunk segítséget a csillag-tudatosság elveit követve.

Ezt a gyógyítást ebben a most átélhető formájában 2023-ban, az Angyalok évében szerettük volna elérhetővé tenni a tágabb csillag-családunk tagjai számára, de természetesen ez a misztérium időn és téren túl is mindig aktuális mindazok számára, akik a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünk olvasása nyomán felismerték magukban az Angyali csillaggyökeret és a benne rejlő sorskódokat.

Azért is kapta ez az alternatív lélek-gyógyító eljárás azt a nevet, hogy az Angyalok csillagnemzetségének Érintés-palástja, mert egy-egy csillagnemzetség beavató ösvényének csillagpontjai által a mi emberi terünkbe vetített nagyon sajátos minőségek és csillagüzenetek egy különleges morfogenetikus mezőt teremtenek, amely úgy borul körénk, mintha egy csillagfényes palástot öltenénk magunkra. E palást fénypontjai, az adott nemzetség csillagainak vetületeit hordozzák, amelyek azonnal kapcsolatba lépnek a mi emberi fénytesti rétegeinkkel és a fizikai testünkkel, és ott elindíthatnak egy magas rezgésű áthangolást, sokféle felismeréssel járó mély, lelki gyógyító folyamatot.

Ebben a most felajánlott, on-line elérhető távgyógyításban, két nagyon mély és igazán gyönyörű meditációs ösvényt nyitunk meg, így mialatt te végig utazol ezeken a belső képsorokon, és eljutsz a saját felismeréseidhez, mi távból dolgozva mindvégig kísérve téged, illetve az aktuális csoport tagjait, egy mély energetikai oldást végzünk, hogy felszabadítsuk azokat a mentális, érzelmi és akár karmikus blokkokat, illetve régóta hordozott fájdalmakat és csalódásokat, amik az útjában állhatnak az életté tett Angyali sors beteljesítésének.

Szívből bízunk benne, teremtjük és támogatjuk, hogy e két gyógyító és beavató átélés nyomán igazi, mély, organikus tapasztalássá váljon benned az Angyali sors galaktikus és földi útja is, miközben leoldódhat minden lelki nehezék, és eljuthatsz a Megváltás Misztérium által elérhető felszabadulás és megtisztulás élményébe.

Most pedig következzen néhány gyakorlati útmutatás a jelentkezéssel kapcsolatban:

Ez az online elérhető távgyógyítás, kiscsoportos formában történik, így a maximális jelentkezők száma egy-egy meghirdetett alkalomra maximum 20-25 fő.

Az alább található adatlap kitöltésével történik a regisztráció, amelyben bizonyos személyes adatokat kell majd megadnod. Különösen fontos, hogy pontosan honnan, milyen helyszínről fogsz majd csatlakozni, illetve szükségünk lesz egy fényképre is, ami szintén segíti a hangolódást a távgyógyítás során.

A megjegyzés rovatban néhány szóban, vagy mondatban röviden megfogalmazhatod a gyógyítás fókuszát, vagyis, amilyen élettémában leginkább keresed a megoldást és a gyógyítást. (A Submit gomb megnyomásával tudod elküldeni a kitöltött jelentkezési ívedet, majd pedig a sikeres regisztráció után hamarosan kapsz egy automatikus visszaigazoló levelet. Amennyiben ezt nem látod az e-mailjeid között, kérjük, hogy ellenőrizd a spam vagy promóciós mappát is.) Szeretnénk megjegyezni, hogy onnan tudhatod, hogy sikeres volt a regisztrációd, hogy néhány percen belül megkapod az automatikus visszaigazoló levelünket. Amennyiben nem érkezik meg, és a spam-ban sem találod, akkor érdemes megpróbálni újra az adatlap elküldését.

A terápiás ülés a meghirdetett napon rendszerint 10, vagy máskor 16 órakor kezdődik, és körülbelül 3 órát vesz igénybe.

Ára: 48.000 Ft, amelyet a válaszlevélben megadott bankszámlaszámra kérnénk átutalni legkésőbb a gyógyítást megelőző 3 napban.

Amennyiben az átutalás beérkezett, a gyógyítást megelőző napon egy újabb e-mailt fogunk küldeni a jelentkezők által megadott címre, amelyben az online előkészített dropbox fiók személyes belépési kódjai szerepelnek majd, vagyis átadjuk a kulcsot a „Gyógyító Csillagszentélybe” való belépéshez.

Az is fontos, hogy az éppen megformálódó csoport tagjaival együtt, vagyis szinkronban dolgozzunk, hogy a távból küldött energetikai oldás éppen abban a ritmusban érjen el mindenkit, amikor az adott szellemi fókuszt kell tartani, amikor az aktuálisan érintett témával foglalkozunk. Ettől függetlenül, ismerve az egyetemes kvantummező működési elvét, tudhatjuk, hogy valójában az időn kívül, ha tetszik, időtlenül találkozunk, így nem kizáró ok, ha netán mégsem sikerül éppen abban az idősávban csatlakoznod, amikor mi az energetikai oldást végezzük. Bár kétségtelen, hogy ez a legideálisabb és legmélyebben átérezhető formája a távgyógyításnak. Ugyanakkor a gyógyítás anyaga elérhető lesz az adott napon éjfélig.

Az Angyalok Csillagnemzetségének Érintés-palástja – a távgyógyítás választható időpontjait a regisztrációs adatlap legördülő menüjében találjátok!

 (Valamennyi meghirdetett alkalommal ugyanaz a szellemi anyag áll majd rendelkezésre, így a számotokra kedvező időpontot tudjátok kiválasztani. De természetesen ismételni is lehet, ha valaki szükségét érzi)

Szívből reméljük, hogy nagyon sokaknak tudunk majd így is segíteni a lelki gyógyulásban, felszabadulásban és az Angyali sors beteljesítésében!

Várunk szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

———————–o———————–

REGISZTRÁCIÓ

Az Angyalok Csillagnemzetségének Érintés-palástja

  • Max. file size: 5 MB.
  • (amennyiben ugyanaz, mint a kapcsolódási helyszín címe, nem kötelező kitölteni)

error: Content is protected !!