Ahogy a „Gyöngyszemek a kozmoszból” című könyvünkben előre jeleztük, a következő időszakban különböző szellemi témákat érintő kiscsoportos formában működő, on-line elérhető távgyógyításokat teszünk elérhetővé a tágasabb Csillagcsaládunk tagjai számára.

Az elmúlt két évben havi rendszerességgel végeztünk ehhez hasonló csodálatos erejű távgyógyításokat angol nyelven, a nemzetközi csillagnemzetségek közösségünk számára, egészen rendkívüli eredménnyel. Szinte minden résztvevő boldog és hálatelt szívvel jelezte vissza, hogy élete egyik legmagasztosabb szellemi élményét élte át, ami tökéletes közvetlenséggel és érezhető elevenséggel működött távból is, hiszen a távgyógyítások terén is már közel 30 éves tapasztalatunk van.

Ezeket a misztériumokat a csoportunk tagjai számára személyes jelenléttel tettük átélhetővé eddig, de most szeretnénk tágítani a kört, és még több lehetőséget biztosítani a gyógyulásra és a belső munkára az olvasóink és a tanításaink, illetve a meditációs hanganyagaink követői számára is.

Kép: Ateliersommerland, köszönet a művésznek

Az első ilyen távgyógyítás a „Teremtő képességünk gyógyítása az Unikornis nemzetség segítségével” címet kapta, mert a mostani 2022-es év az Unikornis csillagnemzetség rendkívüli jelentőségű éve, amelyet nagyon fontos aktívan és tudatosan használnunk. 2021. december 29-n lezártuk a Globális Sorskorrekció óta eltelt nagy időhurkot, és megkezdődött a következő 9 évre szóló fejlődési ciklus, amelynek az lenne a küldetése, hogy 2030-ra előkészítse az emberiség és a fényküldöttek közösségének kritikus tömegét a következő lehetséges Felemelkedés Kapu eljövetelére.

Ugyanakkor személyes és kollektív szinteken is igaz, hogy ezzel az Unikornis évvel kell megalapoznunk a következő 9 évünket. Most kell elindítani az álmainkat, lehorgonyozni a terveinket, nagyon aktív és tudatos munkálkodással megtenni minden lépést, amelyre alapozva tovább tudjuk majd építeni önmagunkat és az életünket. A most kihagyott lépéseket már sokkal nehezebb lesz bepótolni és megvalósítani a következő években. Ezt az Unikornis évet kell a lehető legjobban használni és életté tenni a régóta hordozott álmainkat. Ez a 2022-es év, amúgy a 2008-as év ikerportálja, hiszen a Globális Sorskorrekció utáni Új Idő ciklusát is egy Unikornis évvel kezdtük.

Ebben a most felajánlott, on-line elérhető távgyógyításban, két nagyon mély és igazán gyönyörű meditációs ösvényt nyitunk meg, így mialatt te végig utazol ezeken a belső képsorokon, és eljutsz a saját felismeréseidhez, mi távból dolgozva mindvégig kísérve téged, illetve az aktuális csoport tagjait, egy mély energetikai oldást végzünk, hogy felszabadítsuk azokat a mentális, érzelmi és akár karmikus blokkokat, amik az útjában állhatnak a teremtő manifesztációd sikerességének.

A gyógyítás első pillérében a múltba nézünk, ugyanis számtalan olyan vallási dogma és hitrendszeri minta korlátozhat bennünket tudattalanul, amely szinte egy tiltó kódként zárja el a teremtő energiáink mozgósításának útját. Ezeken túl számos szegénységi fogadalom még ma is aktív éteri pecsétje és másféle karmikus jóvátétel töltése állhat anyagi jólétünk és gyarapodásunk útjában észrevétlenül. Mindezek feloldását, gyógyítását és végső átfényesítését történtethetjük meg e nagy erejű belső utazás által, miközben olyan rendkívül fontos posztulátumokat, mint szellemi parancsokat küldhetünk ki az életünk felé, amelyek valóban egy új fejezetet nyithatnak a teremtő folyamataink színterén.

Majd egy kis szünet és megpihenés után a távgyógyítás második pillére egy rendkívüli erejű, gyönyörű beavató csillagutazás lesz az Unikornis Csillagnemzetség teremtő misztériumainak lépcsőfokain keresztül.

Ahogyan bizonyára sokan tudjátok, számtalan terápiás eljárást dolgoztunk ki az elmúlt 20 évben, amelyek között szerepel az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye nevű egyedülálló misztérium, amely azt a titkot bontja ki, hogy hogyan lehet a tizenhárom Csillagnemzetség mindegyikének rendkívüli erejű gyógyító érintéseit közvetíteni a hozzánk fordulók felé. Egy különlegesen kifejező és gyönyörű fogalmat vezettek be az Égiek, mégpedig arról a titokról van szó, hogy hogyan kell „felhelyezni valakire egy-egy csillagnemzetség Érintés-palástját”!

Ebben az alternatív kiegészítő eljárásban hihetetlenül tisztán és teljes valódiságában nyilvánul meg az a jól ismert kozmikus alapelv, hogy „ahogy fent, úgy lent”. A galaxis makrokozmikus szférájának csillagokból született fényteste tökéletes megfelelésben van a mi földi, fizikai testünkkel és mikrokozmikus belső világunkkal, vagyis az általunk megfejtett és értelmezett több mint 240 csillag mindegyike bevetül a testünk valamely, rendkívüli precizitással definiált pontjába, ahol szintén nagyon pontosan meghatározott érzelmi tartalmat és szellemi minőséget közvetít felénk. Egy-egy csillagnemzetség Érintés-palástja azon csillagsugarak finom fénytesti szövete, amely az adott nemzetség szellemi útját megfogalmazza. A galaktikus emlékezet belső képsorai összekapcsolódnak a sejtmemóriánkban hordozott emlékképekkel.

Így, miközben te átéled ezt a mostani távgyógyítás során megnyitott csodálatos belső utazást az Unikornis csillagnemzetség beavató pillérei között, mi „felhelyezzük rád az Unikornis-palástot” az általunk kidolgozott csillagérintések nyomán. Így a Te személyes csodád elkezdődhet!

Fontos feltétele e távgyógyítás kellő mélységű átélésének a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünk olvasása, mert így születhet meg a kellő tudatosság a meditáció csillagösvényéhez.

Technikai feltétele pedig a jó minőségű, stabil internet kapcsolat, és egy megfelelő eszköz, ami lehet asztali gép, laptop, táblagép vagy egy okostelefon is.

Szívből bízunk benne, teremtjük és támogatjuk, hogy e két gyógyító és beavató átélés nyomán elindulhass a teremtések szakrális útján, illetve az álmaid tényleges megvalósítása felé vezető ösvényen, hogy gyakorlattá, életté tudd tenni azt, amit az Isteni Sorsod kódjaiban és az élettervedben hordozol, azokkal az eszközökkel, amiket az Égi Unikornisok tanítanak a Tejút Galaxis minden lakója számára.

 

Most pedig következzen néhány gyakorlati útmutatás a jelentkezéssel kapcsolatban:

Ez az online elérhető távgyógyítás, kiscsoportos formában történik, így a maximális jelentkezők száma egy-egy meghirdetett alkalomra maximum 18-21 fő.

Az alább található adatlap kitöltésével történik a regisztráció, amelyben bizonyos személyes adatokat kell majd megadnod. Különösen fontos, hogy pontosan honnan, milyen helyszínről fogsz majd csatlakozni, illetve szükségünk lesz egy fényképre is, ami szintén segíti a hangolódást a távgyógyítás során. A megjegyzés rovatban néhány szóban, vagy mondatban röviden megfogalmazhatod a gyógyítás fókuszát, vagyis, amilyen élettémában leginkább keresed a megoldást és a gyógyítást. (A Submit gomb megnyomásával tudod elküldeni a kitöltött jelentkezési ívedet, majd pedig a sikeres regisztráció után hamarosan kapsz egy automatikus visszaigazoló levelet. Amennyiben ezt nem látod az e-mailjeid között, kérjük, hogy ellenőrizd a spam vagy promóciós mappát is. Ha netán ott sem találod a levelünket, akkor írj a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címre és tovább egyeztetünk az adatokról.)

A terápiás ülés a meghirdetett napon rendszerint 10, vagy máskor 16 órakor kezdődik, és körülbelül 3-4 órát vesz igénybe.

Ára: 48.000 Ft, amelyet a válaszlevélben megadott bankszámlaszámra kérnénk átutalni legkésőbb a gyógyítást megelőző 3 napban.

Amennyiben az átutalás beérkezett, a gyógyítást megelőző napon egy újabb e-mailt fogunk küldeni a jelentkezők által megadott címre, amelyben az online előkészített dropbox fiók személyes belépési kódjai szerepelnek majd, vagyis átadjuk a kulcsot a „Gyógyító Csillagszentélybe” való belépéshez.

Az is fontos, hogy az éppen megformálódó csoport tagjaival együtt, vagyis szinkronban dolgozzunk, hogy a távból küldött energetikai oldás éppen abban a ritmusban érjen el mindenkit, amikor az adott szellemi fókuszt kell tartani, amikor az aktuálisan érintett témával foglalkozunk. Ettől függetlenül, ismerve az egyetemes kvantummező működési elvét, tudhatjuk, hogy valójában az időn kívül, ha tetszik, időtlenül találkozunk, így nem kizáró ok, ha netán mégsem sikerül éppen abban az idősávban csatlakoznod, amikor mi az energetikai oldást végezzük. Bár kétségtelen, hogy ez a legideálisabb és legmélyebben átérezhető formája a távgyógyításnak. Ugyanakkor a gyógyítás anyaga elérhető lesz az adott napon éjfélig.

 

Teremtő képességünk gyógyítása az Unikornis nemzetség segítségével – távgyógyítás választható időpontjait a regisztrációs adatlap legördülő menüjében találjátok!

2023. 01. 15. vasárnap 10:00 órás kezdettel

(Valamennyi meghirdetett alkalommal ugyanaz a szellemi anyag áll majd rendelkezésre, így a számotokra kedvező időpontot tudjátok kiválasztani. De természetesen ismételni is lehet, ha valaki szükségét érzi)

Szívből reméljük, hogy nagyon sokaknak tudunk majd így is segíteni az álmaik megvalósításában, és a teremtő képességük visszanyerésében, ebben a nagyon fontos Unikornis évben!

Várunk szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

———————–o———————–

REGISZTRÁCIÓ

Unikornis Távgyógyítás jelentkezési lap

  • (amennyiben ugyanaz, mint a kapcsolódási helyszín címe, nem kötelező kitölteni)
error: Content is protected !!