Ahogy a „Gyöngyszemek a kozmoszból” című könyvünkben előre jeleztük, a következő időszakban különböző szellemi témákat érintő kiscsoportos formában működő, on-line elérhető távgyógyításokat teszünk elérhetővé a tágasabb Csillagcsaládunk tagjai számára.

Az elmúlt években havi rendszerességgel végeztünk ehhez hasonló csodálatos erejű távgyógyításokat angol nyelven, a nemzetközi csillagnemzetségek közösségünk számára, amelyek tökéletes közvetlenséggel és érezhető elevenséggel működtek távból is, hiszen a távgyógyítások terén is már közel 30 éves tapasztalatunk van.

Ezeket a misztériumokat a csoportunk tagjai számára személyes jelenléttel tettük átélhetővé eddig, de most szeretnénk tágítani a kört, és még több lehetőséget biztosítani a gyógyulásra és a belső munkára.

Kép: Ateliersommerland, köszönet a művésznek

Az egyik ilyen távgyógyítás a „Teremtő képességünk gyógyítása az Unikornis nemzetség segítségével” címet kapta, amelyet az Unikornis csillagnemzetség szellemi irányítása alatt álló 2022-es évben kezdtünk ilyen formában közvetíteni.

Ebben a most felajánlott, on-line elérhető távgyógyításban, három nagyon mély és igazán gyönyörű meditációs ösvényt nyitunk meg, így mialatt te végig utazol ezeken a belső képsorokon, és eljutsz a saját felismeréseidhez, mi távból dolgozva mindvégig kísérve téged, illetve az aktuális csoport tagjait, egy mély energetikai oldást végzünk, hogy felszabadítsuk azokat a mentális, érzelmi és akár karmikus blokkokat, amik az útjában állhatnak a teremtő manifesztációd sikerességének.

A gyógyítás első pillérében a múltba nézünk, ugyanis számtalan olyan vallási dogma és hitrendszeri minta korlátozhat bennünket tudattalanul, amely szinte egy tiltó kódként zárja el a teremtő energiáink mozgósításának útját. Ezeken túl számos szegénységi fogadalom még ma is aktív éteri pecsétje és másféle karmikus jóvátétel töltése állhat anyagi jólétünk és gyarapodásunk útjában észrevétlenül. Mindezek feloldását, gyógyítását és végső átfényesítését történtethetjük meg e nagy erejű belső utazás által, miközben olyan rendkívül fontos posztulátumokat, mint szellemi parancsokat küldhetünk ki az életünk felé, amelyek valóban egy új fejezetet nyithatnak a teremtő folyamataink színterén.

Majd egy kis szünet és megpihenés után következik a távgyógyítás második pillére, amelyben szeretnénk lehetőséget adni arra is, hogy a duál-párotokkal, vagy más szóval az iker-lángotokkal való ősi kapcsolat gyógyításával is foglalkozni tudjatok.

Ezután érkezünk a gyógyító folyamat harmadik lépéséhez, amely egy rendkívüli erejű, gyönyörű beavató csillagutazás lesz az Unikornis Csillagnemzetség teremtő misztériumainak lépcsőfokain keresztül.

Ahogyan bizonyára sokan tudjátok, számtalan terápiás eljárást dolgoztunk ki az elmúlt 25 évben, amelyek között szerepel az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye nevű egyedülálló misztérium, amely azt a titkot bontja ki, hogy hogyan lehet a tizenhárom Csillagnemzetség mindegyikének rendkívüli erejű gyógyító érintéseit közvetíteni a hozzánk fordulók felé. Egy különlegesen kifejező és gyönyörű fogalmat vezettek be az Égiek, mégpedig arról a titokról van szó, hogy hogyan kell „felhelyezni valakire egy-egy csillagnemzetség Érintés-palástját”, amely azon csillagsugarak finom fénytesti szövete, amely az adott nemzetség szellemi útját megfogalmazza. A galaktikus emlékezet belső képsorai összekapcsolódnak a sejtmemóriánkban hordozott emlékképekkel.

Így, miközben te átéled ezt a mostani távgyógyítás során megnyitott csodálatos belső utazást az Unikornis csillagnemzetség beavató pillérei között, mi „felhelyezzük rád az Unikornis-palástot” az általunk kidolgozott csillagérintések nyomán. Így a Te személyes csodád elkezdődhet!

Szívből bízunk benne, teremtjük és támogatjuk, hogy e három gyógyító és beavató átélés nyomán elindulhass a teremtések szakrális útján, illetve az álmaid tényleges megvalósítása felé vezető ösvényen, hogy gyakorlattá, életté tudd tenni azt, amit az Isteni Sorsod kódjaiban és az élettervedben hordozol, azokkal az eszközökkel, amiket az Égi Unikornisok tanítanak a Tejút Galaxis minden lakója számára!

Most pedig következzen néhány gyakorlati útmutatás a jelentkezéssel kapcsolatban:

Ez az online elérhető távgyógyítás, kiscsoportos formában történik, így a maximális jelentkezők száma egy-egy meghirdetett alkalomra maximum 18-21 fő.

Az alább található linken keresztül történik a regisztráció, amelyben bizonyos személyes adatokat kell majd megadnod. Különösen fontos, hogy pontosan honnan, milyen helyszínről fogsz majd csatlakozni, illetve szükségünk lesz egy fényképre is, ami szintén segíti a hangolódást a távgyógyítás során.

A terápiás ülés a meghirdetett napon rendszerint 10, vagy máskor 16 órakor kezdődik, és körülbelül 4 órát vesz igénybe.

Ára: 48.000 Ft, amelyet a válaszlevélben megadott bankszámlaszámra kérnénk átutalni legkésőbb a gyógyítást megelőző 3 napban.

Amennyiben az átutalás beérkezett, a gyógyítást megelőző napon egy újabb e-mailt fogunk küldeni a jelentkezők által megadott címre, amelyben az online előkészített dropbox fiók személyes belépési kódjai szerepelnek majd, vagyis átadjuk a kulcsot a „Gyógyító Csillagszentélybe” való belépéshez.

Az is fontos, hogy az éppen megformálódó csoport tagjaival együtt, vagyis szinkronban dolgozzunk, hogy a távból küldött energetikai oldás éppen abban a ritmusban érjen el mindenkit, amikor az adott szellemi fókuszt kell tartani, amikor az aktuálisan érintett témával foglalkozunk. Ettől függetlenül, ismerve az egyetemes kvantummező működési elvét, tudhatjuk, hogy valójában az időn kívül, ha tetszik, időtlenül találkozunk, így nem kizáró ok, ha netán mégsem sikerül éppen abban az idősávban csatlakoznod, amikor mi az energetikai oldást végezzük. Bár kétségtelen, hogy ez a legideálisabb és legmélyebben átérezhető formája a távgyógyításnak. Ugyanakkor a gyógyítás anyaga elérhető lesz az adott napon éjfélig.

Teremtő képességünk gyógyítása az Unikornis nemzetség segítségével – távgyógyítás választható időpontjait a regisztrációs adatlap legördülő menüjében találjátok!

2024. 2. 11., vasárnap, 10:00 órás kezdettel

(Valamennyi meghirdetett alkalommal ugyanaz a szellemi anyag áll majd rendelkezésre, így a számotokra kedvező időpontot tudjátok kiválasztani. De természetesen ismételni is lehet, ha valaki szükségét érzi)

Szívből reméljük, hogy nagyon sokaknak tudunk majd így is segíteni az álmaik megvalósításában, és a teremtő képességük visszanyerésében!

Várunk szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

———————–o———————–

REGISZTRÁCIÓ

Unikornis Távgyógyítás jelentkezési lap

  • Max. file size: 5 MB.
  • (amennyiben ugyanaz, mint a kapcsolódási helyszín címe, nem kötelező kitölteni)

error: Content is protected !!