A kiegészített asztrológiai képletben – amely valójában egy sokdimenziós lélek-, és életmandala – a program segítségével analizáljuk, hogy a 13 Csillagnemzetséghez kapcsolódó több mint 230 beavató csillagtér sugarának vetülete hogyan jelenik meg az adott személy születési horoszkópjában.
(Programban az 1900 és 2029 közötti csillagpozíciókat dolgoztuk fel, így ezekkel tudunk számolni.)
Mindehhez négy különböző radixot készítünk el, melyekben – a túlzsúfoltság elkerülése érdekében – három, illetve négy csillagnemzetség állomásait vetítjük bele a születési kapu tér-idő képletébe és az így kapott együttállásokat tüntetjük fel jól felismerhető, színkódolt formában. Ezeken látható lesz, hogy mely csillagsugarak vetülnek az illető „testet öltésének” pillanatát kifejező horoszkóp egyes házcsúcsaira, főbb tengelyeire, bolygóira, illetve a további személyiség jelölő archetipikus mintákat kifejező aszteroidák pontjaira (Chiron, Ceres, Juno, Pallasz Athéné, Vesta). A kisbolygókról és azok értelmezéséről részletesen írtunk a A Megváltás Misztériumának galaktikus és földi kulcsai című könyvünkben!
Sőt a lapokon feltüntetjük azt is, hogy az adott égitest csillagkódjainak jelentését, szellemi minőségeinek leírását a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünk hányadik oldalán, illetve mely ábráján lehet megtalálni.

Mindezek értelmezésében tökéletes segítséget ad a harmadik könyvünk egésze, a galaktikus sorstörténelem emlékképeinek bemutatásával lehetőséget adva arra, hogy a Teremtés 13 ösvényében megnyilvánuló 13 szellemi minőséget felismerjük a saját égi és földi sorsunkkal összefüggésben. Gyakorlati útmutatást pedig a „Rövid asztrológiai alapok” és a „Hogyan találjuk meg szellemi gyökereinket a csillagnemzetségek tükrében” fejezetek megértésével és belső feldolgozásával kaphat mindenki.

* Szeretnénk jelezni, hogy abban az esetben, ha valamely bolygóval, tengellyel vagy házcsúccsal egyetlen nemzetség egyetlen csillaga sem áll együtt, akkor nincs feltüntetve az összefoglaló táblázatokban!

A születési Antares-Kód ára 13.800 Ft, amennyiben ismert a pontos születési idő (óra, perc is), és 15.800 Ft, ha szükség van a születési idő korrekciójára.

 

♦♦♦

 

Hogyan értelmezzük az Antares-kódunkat?

 

Született egy három részes cikksorozat arról, hogy hogyan érdemes megkezdeni a munkát az Antares-kódunkkal, amelyet megtalálhattok a honlapon és a Blog oldalunkon is.

Illetve a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünkben szerepel egy fontos fejezet, amely szintén nagy segítség lehet az értelmezésben.

Persze tisztában vagyunk vele, hogy amikor valaki kézhez kapja az Antares-kódját, az úgy tűnik, mint egy megfejthetetlen rejtvény, aminek kibontása elsőre szinte megoldhatatlan feladatnak tűnik egyedül.

 

Ugyanakkor szeretnénk itt is elmondani, hogy a legideálisabb esetben, minden szellemi úton járó és kereső lélek, aki elérkezettnek érzi az időt arra, hogy megismerje a csillaggyökereit és az azokban rejlő galaktikus szintű történelmet, és ennek nyomán megrendeli a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünket, felkészíti a lelkét és a tudatosságát arra, hogy ezáltal belépjen egy nagyon különleges és folyamatosan táguló beavató folyamatba.

Ennek része az is, hogy miközben olvasod az egyes csillagnemzetségek történelmét, és azon belül találkozol az egyes csillagok üzeneteivel, mindig megnézed, hogy vajon az adott csillag bevetül-e a születési Antares-kódodba. Ha igen, akkor milyen pozícióban, milyen bolygóval, aszteroidával, házcsúccsal, vagy fő tengellyel (Ascendens, Descendens, IC, MC) áll együttállásban. Ez a konstelláció önmagában úgy működik, mint egy kód-kép, ami sajátos személyes információkat rejt és mindig egy-egy konkrét galaktikus vagy földi emlékre mutat.

Ez az emlék sokszor fokozatosan kibomlik majd az olvasás folyamata során, mert ezt a könyvet tényleg nem lehet „csak úgy olvasni”, együtt kell élni vele, hagyni, hogy megérintse az emlékeinket, a legősibb gyökereinket, és segít abban is, hogy a szellemi utad eddig megfejtett mozaikszemeit össze tudd fűzni és egy új szintre emeld.

 

Mindig azt szoktuk mondani, hogy a legfontosabb a saját intuíciód, a megérzésed azzal kapcsolatban, hogy vajon a te galaktikus múltad része-e az adott csillag története, amiről éppen olvasol, vagy sem. Ha ennek ellenére nem szerepel a képletedben a nagyon is ismerős csillagvilág, az csak annyit jelent, hogy lehetséges, hogy ebben az életedben nem ez a legfontosabb választott élettéma vagy sorsfeladat, amit az élettervedbe foglaltál, hiszen egyetlen életben sosem hozhatjuk magunkkal az egész galaktikus történelmünket. Sőt az is lehetséges, hogy ez a bizonyos csillag valamelyik szolár évedben – születésnaptól születésnapig, attól az időpillanattól számolva, amikor a Nap belép abba a pozícióba, ahol a születésedkor állt – mégis fontos szerepet kap, és akkor prominens helyen szerepel is a szolár Antares-kódodban.

 

Mindezeken túl, mélyen igaznak bizonyult a könyv 2007-es első megjelenése óta az Égi Csillagküldöttség azon ígérete is, hogy minden olvasó mellett meg fognak jelenni olyan mesteri létezők – a saját csillaggyökereihez és lelki alkatához mérten, a rezonanciák elvét követve – akik segíteni fognak ebben a semmihez nem hasonlítható emlékező és beavató folyamatban. S ennek része az is, hogy közben az Antares-kódba rejtett holografikus emlékszemek kibontása is megtörténik, ha kellő türelemmel, és a tanuló alázatával közelítünk.

Ezért legtöbbször nincs szükség összekötőre vagy külső segítségre, még akkor sem, ha nincsenek meg az asztrológiai alapok, vagy ha elsőre túl bonyolultnak is tűnik ez a komplex rendszer.

 

Meggyőződésünk szerint nem szabad úgy közelíteni az Antares-kódhoz, mint egy asztrológiai képlet elemzéséhez, mert ezzel könnyen bekeretezzük a tényleges mondanivalót, és sokkal alacsonyabb rezgésszinten és tudatossági szinten definiáljuk a bennük rejlő kód-képeket, amelyek sokkal inkább holografikus emléknyomok személyes üzenetei, mintsem asztrológiai panelek. Ezért valójában a Csillagnemzetségek könyv maga az Antares-kód dekódere, és így válik az olvasás egy személyes felfedezőúttá és szellemi beavatássá.

 

Ugyanakkor látjuk, hogy az olvasók, megrendelők sokszor igénylik, hogy kapjanak némi útmutatást és eligazítást, amikor kézhez kapják a könyvvel együtt az akkor még értelmezhetetlennek tűnő Antares-kódjukat, ezért a sok éve nálunk tanuló, és így sokféle belső tapasztalással rendelkező csillag-koordinátoraink segíthetnek az első közelítésben, és az első rétegek és kozmikus jelzések kibontásában.

Nagyon tudatosan nem szeretjük ezt „Antares-kód elemzésnek” nevezni, hanem inkább egy útmutatásnak, eligazításnak abban a szükségszerűen egyéni, belső folyamattá váló szellemi utazásban, amit a Csillagnemzetségek könyv olvasása jelent a születési és a szolár Antares-kód csillagegyüttállásainak üzeneteinek fokozatos kibontásával.

Az alábbi csillag-koordinátorok vállalnak egyéni konzultációt egy interaktív beszélgetés keretében, amely történhet telefonon, skype-on, messengeren, esetleg zoom-on, amelyet a választott koordinátorral egyénileg kell egyeztetni. Ára általában 13-15.000 Ft/óra szokott lenni.

 

HIRT KATALIN I-II-III.-IV. és V. eljárás – Budapest, XIII.

Bejelentkezés: +36/ 20 926 7774-es számon, vagy a pegazus7@gmail.com címen

 

KOLLÁR MAYA I-II-III.-IV. és V. eljárás – Martonvásár és Budapest III.

Bejelentkezés: +36/ 70 381 9549 számon, vagy a kollarmaya1969@gmail.com címen

 

PINCÉS MARIANNA I-II-III.-IV. és V. eljárás – Tata

Bejelentkezés: +36/ 30 641 0597 számon, vagy a marianna.tajfuto@gmail.com címen

 

SIMCSIK ÉVA I-II-III.-IV. és V. eljárás – Miskolc

Bejelentkezés: +36/ 70 561 0249 számon, vagy az evasimcsik1@gmail.hu címen

 

SZABADOS EMESE I-II-III.-IV. és V. eljárás – Budapest III, Nagymaros (magyar és angol nyelven)

Bejelentkezés: +36/ 20 940 2749 számon, vagy az e.szabados77@gmail.com címen

 

BORZAI ÁGNES I., III., IV. és V. eljárás – Budapest II.

Bejelentkezés: +36/ 30 226 6298 számon, vagy a borzai77@freemail.hu címen

 

BAKSA BEATRIX III., IV. és V. eljárás, Salgótarján

Bejelentkezés: + 36/ 20 979-0387 számon

 

DÁNYI RITA I., III. és IV., V. eljárás – Budapest XI.

Bejelentkezés: +36/ 20 424 3482 számon, vagy a seviola45@gmail.com címen

  

FEKETE KRISZTA I., III. és IV., V. eljárás – Budapest és Nyíregyháza

Mandala Sóbarlang és Terápiás Stúdió – Lövőház utca 16/a. Fszt. 3., illetve a FlowZone Egészségközpontban – Zugló és Nyíregyháza

Bejelentkezés: +36/ 301477533 számon, vagy a fenykuldottek@gmail.com címen

 

HEGEDŰS-NAGY ZSUZSANNA I., III. és IV., V. eljárás – Budapest III.

Bejelentkezés: +36/ 70 633 5418 számon, vagy a hegedus.zsuzsanna613@gmail.com címen

 

HUNYINÉ MÓZES TÜNDE I., III. és IV., V. eljárás – Piliscsaba

Bejelentkezés: +36/ 30 973 3765 számon, vagy a mozestunde@gmail.com címen

 

KERESZTES ERZSÉBET (Zsóka) I., III., IV. és V. eljárás – Budapest XI.

Bejelentkezés: +36/ 20 417 9262 számon, vagy a hofeher.galamb@gmail.com címen

 

KÉKEGYI ILONA I., III. és IV., V. eljárás, Békéscsaba

Bejelentkezés: a +36/ 30 749 0801 számon vagy a i.kekegyi13@gmail.com címen

 

KÉRI ERIKA I., III., IV. és V. eljárás – Szeged, Ybl Miklós u. 3. – Merope Egészségközpont

Bejelentkezés: +36/ 30 503 4260 számon, vagy a kerierika@yahoo.com címen

http://theridian.hu/hu/

 

SARKADI TÜNDE I., III. és IV., V. eljárás Budakeszi és Budapest (magyar és angol nyelven)

Bejelentkezés: a +36/ 20 970 3620 számon vagy a tundesarkadi1@gmail.com címen

 

WÜHRL KATI III., IV. és V. eljárás – Budapest III. (magyar és német nyelven)

Bejelentkezés:  +36/20 364 5961 vagy a wuhrl.kata@gmail.com címen

Továbbá angol nyelvű konzultáció kapcsán kereshető, Amerikában, Bellingham-ben élő, nagy tudású csillag-testvérünk, és az angol könyveink editora is, LESLIE SHANKMAN a leslie.shankman@comcast.net címen. A zoom-on végzett konzultáció ára 58$/óra.

(Jelmagyarázat a csillag-koordinátorok terápiás képzése kapcsán, amelyekről bővebben olvashattok a Csillag-érintések menüpont alatt:

I eljárás: Lemúriai Misztérium

II eljárás: Az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye Lélek-érintés– az eddig megalkotott 10 különböző Érintés-Palást közvetítése a Csillagnemzetségek tanításait követve

III eljárás: Az Elysium Fénytesti Áthangolás – a Fájdalom-test lebontásának misztériuma

IV eljárás: Az Elysium Fénytesti Áthangolás – a Függőségek oldásának misztériuma

V eljárás: Az Elysium Fénytesti Áthangolás – a Karmikus mintázatok oldásának misztériuma)

(A számozás a képzések időrendiségét és nem szintjét jelenti, ugyanis a különböző eljárásaink más-más problémákban alkalmazhatók. Lásd a részletes leírásokat.)


 

error: Content is protected !!