Az Elysium Karmikus oldás misztériumáról:

Három éve nagyon komolyan elkezdett fájni a térdem, és megjelent benne egy furcsa recsegő hang is. Ahogy jöttem-mentem, jól hallhatóan recsegett. Guggolásról és térdelésről már régóta nem is álmodhattam. Azt gondoltam, a korral jár, ittam kollagént, mindenféle cégnek mindenfajta ízületi kapszuláját beszedtem, de a recsegés nem múlott. Hol jobban fájt, hol kevésbé jobban. Valahogy ezzel egy időben kezdtem magam a munkámban is egyre jobban hajtani. Bármit elvállaltam, ami kínálkozott és nem igazán tartottam sem szabadnapokat, sem hétvégéket. Mindez odáig fajult, hogy elkezdtem egyre rosszabbul lenni, és a térdeim, sőt már a bokáim állapota is csak romlott. Ekkor érkezett az életemben az Elysium Fénytesti Áthangolás – Karmikus mintázatok oldásának misztériuma, aminek keretein belül az egykori szegénységi fogadalmam mintázatára láthattam rá nagyon erőteljesen. És megszületett a felismerés, hogy miért is választottam a szegénységben töltött sanyarú gyermekkort, hogy miként rettegek attól mélyen belül, hogy visszazuhanok a mélyszegénységbe, amiről azt gondoltam, hogy már rég letettem, és túllendültem rajta, az elemi erővel csapott vissza rám. Megértettem, hogy miért hajtom magam ennyire a munkában is. Az eljárás során csak úgy záporoztak rám a felismerések, a csodálatos csillagérintések pedig mintha terheket emeltek volna le a hátamról, az egész testemről. Másnap különösen jó hangulatban ébredtem és kifejezetten mozgékonyan szaladtam a dolgaim után. Két rohanás között egyszer csak megálltam, mert valami furcsa érzetem lett. Rugóztam kettőt, hallgatóztam és teljes megdöbbenésemre, a térdrecsegésem teljesen elmúlt. Egyik napról a másikra, három év után. Holnap 10 km-es túrára készülök 🙂

Hálásan köszönöm Beának és Anikónak, hogy lehetővé tették azt, hogy elérhető legyen számunkra ez a csodálatos eljárás.

Szeretettel: H. K.

Az Elysium Karmikus oldás misztériumáról:

Lehetőséget és teret nyitott arra, hogy finoman – az elfogadásom és befogadóképességem ütemében – valóban megérezhessem, megláthassam, ezáltal megérthessem a Crohn betegségem hátterében húzódó okokat, addig rejtve maradt érzéseket, mintázatokat, történéseket, amelyek hosszú éveken keresztül meghatározták a mindennapjaimat, elnehezítve a továbblépést a tüneteim fojtogató megéléseiből.

Az áthangolások során, és azt követően megtapasztalhattam, ahogyan a tehetetlenségemből elérhetőség/tenni akarás; a félelmeimből lehetőség/bizonyosság/hit; a fájdalmaimból belső erő/megértés születhet és született.

Megtanított még jobban odafigyelni azokra az apró jelzésekre is, amelyek szinte determinálták a tüneteimet, és a betegségem lefolyását. Figyelmet, kitartást, türelmet, tudatosságot – egy olyan új megközelítést, és szemléletet biztosított a miértek megválaszolásához, amelyek már nem kívülről, hanem belülről körvonalazódtak. Ez egy nagyon mély lelki folyamat, amely erősítette az elfogadásomat is, ami tapasztalatom szerint megint csak egy lépés volt önmagam, és a gyógyulásom megtapasztalása felé. Egyértelművé, elfogadhatóvá vált e csillagérintések mentén, hogy képes vagyok azokat a változtatásokat meglépni, végigvinni, amelyek hozzásegíthetnek a belátás, ezáltal a tünetmentesség, és a lehető legteljesebb gyógyuláshoz vezető lépések megtételéhez – egy jobb, élhetőbb életminőség felé.

A korábban irányíthatatlannak tűnő, a betegségemmel kapcsolatos állapotok – kezelhetőbbé szelídültek, új lehetőségeket nyitottak, egy-egy lépést egyre tejesebbé tetettek. Kevésbé éreztem a teljes kiszolgáltatottságot. Ráleltem arra az útra e csillagérintések és áthangolások által, amelyek hidat emelve a testi tünetek, mély fájdalmak, nehéz, koordinálatlan autoimmun folyamatok kiszámíthatatlanságából – kivezettek, kivezetnek, és más irányt mutathatnak.

Köszönet és végtelen hála, hogy ezek az áthangolások átélhetővé tették, és teszik az ÉLETBE vetett bizalmam újrafogalmazását, a teljes gyógyulásomba vetett hitem erősödését. Ebből a nehéz állapotból lehetőség nyílt és nyílik egyre jobban önmagam felé közelíteni; alázattal elfogadni azt, amit már sikerült megváltoztatni és azt is, amik még esetlegesen előttem vannak ezen az úton.

Ajándék ez az áthangolás, nagy segítség. Aktív közreműködésre sarkall, de pont ezért is, ha sikerül a kis és nagy lépéseket megtenni, kellőképpen tud motiválni, és erőt adni a folytatáshoz.

Minden betegtársnak szeretettel ajánlom!

K. Sz.

Az Elysium Karmikus oldás misztériumáról:

Nőként úgy élni, hogy az Istennő életet teremtő és bőséget hozó energiái csak csordogálnak bennem, és az önmagamra vont vezekléskörök szigorú aszkétizmusa és barlangtere hogyan szűkítette be az életemet, a kapcsolataimat és a teremtőképességemet… – hatalmas tükör volt számomra.

A Karmikus minták oldása annak lehetősége, hogy megláthattam, mi volt mindennek gyökere, és milyen körökön keresztül büntettem életeken keresztül magamat… megrendítő tapasztalás volt. És hogy végre elengedhettem ezt a téves, önmagam által generált mintát – maga a csoda!

Felbecsülhetetlen kincs, ami e Misztérium által megszületett! Hálás szívvel-, testtel-, és lélekkel köszönöm, hogy az Istennőhöz végre újra Hazataláltam!

Ennek a „Laokon csoportnak” a lebontása a kapcsolati-, és anyagi elementálok oldásával tudott megtörténni, és bár tudom, hogy sok a dolgom ebben a témában, de hatalmas felszabadulás, könnyebbség érzet, és a lehetőségek tárháza, amivel újra írhatom az életemet!

Végtelen szeretettel köszönöm!

Fekete Kriszta

Az Elysium Karmikus oldás misztériumáról:

Hogy mit is kaptam az Elysium Misztériumtól, nehéz szavakba önteni rendkívül személyes mivolta miatt. Mély karmikus összefüggéseket ismerhettem fel, és megkapni a lehetőséget új életet kezdeni kifejezhetetlenül sokat jelent. Nehéz leírni, hogy mit jelent az embernek megváltoztatni a megváltoztathatatlant magában és a környezetében, vagyis pontosabban mindazt, amit csak annak hitt. Igazi csoda, ahogy eltűnhetnek a félelmek, fájdalmak és a helytelen ragaszkodások általuk, és ahogy mindez egy boldogabb és teljesebb életet tesz lehetővé. Szívből kívánom, hogy mindenki megélhesse ezt!

L. Sz.

Az Elysium Fénytesti Áthangolásról:

Egy igazi csodát szeretnék veletek megosztani!

A páciensnek korábban már volt agydaganata, amit hosszú, 7 hónapon át tartó kemó-val kezeltek, amitől a daganatok eltűntek. Akkor még nem ismertük egymást. Folyamatos negyedéves kontroll alapján tünetmentes volt, de idén február 4-én kiderült, hogy ismét kifejlődött több daganat is a fejében. Ez pont két nappal az Elysiumi beavatásunkat követően történt! Az orvosi javaslat ismét kemó volt heti 1, összesen 4 db, de e mellett elkezdtük a terápiát az Elysiumi misztériummal, illetve a páciens elkezdett dolgozni a különböző adekvát meditációs CD-kel is (Válaszút) úgy, hogy korábban nem követett semmilyen spirituális utat és sosem meditált. A következő kontroll április 10-én nem mutatott javulást és az orvosi javaslat alapvetően műtét volt, nagy valószínűségű maradandó egészségkárosodással, bizonyos agyi funkciók kiesésével, és/vagy rengeteg kemó. Sokat beszélgettünk a lehetőségeiről, és javasoltam, hogy bárhogy is dönt mindenképpen folytassuk a terápiát. Ekkor óriási döntést hozott azzal, hogy elutasította az orvosi javaslatokat és csak és kizárólag az Elysiumi gyógyítással, meditációval, Energy szerekkel gyógyult tovább! A gyógyításokat alapvetően folyamatosan heti, kétheti, háromheti gyakorisággal csináltuk, mind a félelem/fájdalom-test oldásának misztériumát, mind pedig a függőségek oldását vegyesen. Közben leállt a cigivel, igaz most elektromosat szív, de majd azt is elhagyja. És ezek után most szerdán, július 10-én a diagnózis: A két agydaganat közül a kisebbik teljesen eltűnt, és a másik mérete is csökkent! A kontroll után a doktornő elköszönéskor csak annyit mondott: „Nem tudom mit csinál, de ne hagyja abba!”

Sírt mikor megtudta, és amikor elmondta én is.

Ha valami, akkor ez CSODA! …

Zoltán

Az Elysium Fénytesti Áthangolásról:

„Ez a lehetőség nem hasonlítható össze más gyógyítással, ami a fizikai síkon található. Igazából szavakkal nem lehet átadni az élményt, ezt meg kell tapasztalni. Nagyon éreztem már, hogy egy magasabb dimenziós segítségre van szükségem, és habár sok mindent kipróbáltam, reményem már nem sok maradt, hogy meg tudok válni végleg minden korláttól, amit mindig is éreztem magamban és tudtam, hogy nem ebből az életből származnak. Így egy kedves ismerősöm által talált meg az információ. Az első találkozás teljesen akadálymentesen jött össze. A gyógyító kiválasztása, az időpont lehetőség gyors volt és mintha csak oda vezettek volna. Nem tudtam mire számítsak, már nem volt semmilyen elvárásom, csak követtem a hívást. Ahogy beléptem a helyiségbe már éreztem az energiákat, és azt is, hogy elkezdtek dolgozni. Nagyon sokat segített az elején és a végén a beszélgetés a gyógyítóval, megértettem, össze tudtam rakni dolgokat magamban, megerősítést kaptam, ami nagyon fontos, hogy tudatosan meg tudjam állítani a folyamatokat és ne gyártsam újra. A gyógyítási folyamat érzése nem e világi volt. Az energiaáramlás intenzív volt, de végig simogató, nagyon élvezetes. A gyógyító által pont azt kaptam, amire a legnagyobb szükségem volt. Csodás érzés volt, mint egy kényeztető testi-lelki wellness program, amibe megpihent a lélek. Éreztem, ahogy keringenek az energiák a testemben, végig forróság töltött el. A végén légiesnek éreztem magam; könnyednek, mint egy pillangó. Elindultam, úgy éreztem nem szállok buszra, hosszú távot legyalogoltam, nem sok fáradtságot érezve. Most egy hét után is érzem, ahogy minden irányból szépen tisztul a testem, mintha kinyitottak volna egy régen használt csapot, hogy tisztuljon a rozsdától. Van fizikai tünet, ami kicsit felerősödött, viszont nem, mint fájdalom, hanem megkönnyebbülés. Sok fizikai tünetem volt egész életemben, hiába tudtam, hogy mind lelki háttere van, ennek ellenére nem bírtam megoldani. Érzésben mintha egy nagy kő gurult volna le rólam, nehezedő érzések, amik már nincsenek úgy jelen. Most már van bennem remény. Azt kívánom, ez a lehetőség találjon meg minél több embert és hozza el az újjászületést számukra is.

Hála a gyógyításért!”

Gabriella

Az Elysium Fénytesti Áthangolásról:

A tanítások szerint, jó gyógyítóvá csak úgy válhat az ember, ha előtte a jövőbeli gyógyító is keresztül megy, szinte keresztül ég a Misztérium beavatásain. Csak így válik hitelessé mindaz, amit közvetít! Végtelen hálával a szívemben köszönöm, hogy a gyógyító csapat tagjaként elsők között élhettem át az Elysium Fénytesti Gyógyítás – a Fájdalomtest oldásának mozzanatait!

Amit elsőként tapasztaltam, hogy mázsás súlyokkal könnyebbedik test- és lélek egyaránt! Aztán igazán nem könnyű azt bevallani, hogy mennyi régi dédelgetett mintánk, félelmünk és berögződésünk van, és hogy milyen nehezen hisszük el, hogy lehet nélkülük élni! Ami számomra az egyik legnagyobb csoda, hogy eltűnnek a nyomógombjaink, és hiába futnánk a régi köreinket, nincs már ott a koreográfia. Új megoldások születnek, és ezáltal nyílik meg az út a gyógyulásra és a boldogság választására!

Végtelen hálával a szívemben köszönöm, hogy gyógyulhatok és gyógyíthatok e Misztérium által!

Fekete Kriszta

Az Elysium Fénytesti Áthangolásról:

Fiatal koromban azt hittem, engem sosem fognak elérni a generációs betegségek, és nem is gondolkodtam ezen. Most az ötvenhez közeledve teljesen megdöbbentem a kialakult magas vérnyomásomtól és a stressztűrképességem romlásától. Először nem is akartam tudomást venni róla, de be kellett látnom, hogy ez a struccpolitika nem igazán életképes. Azt biztosan tudtam, hogy gyógyszeres kezelést nem szeretnék, és elkerülném, ha egy mód van rá. Ekkor találkoztam az Elysium Fénytesti Gyógyítás csodájával, ami azóta is dolgozik a testemben és a lelkemben. Soha nem gondoltam volna, hogy a gyógyítás ennyi mindent képes megmozgatni testi és lelki szinten is. A gyógyítás alatt egyszerűen lehetetlen volt nem meglátni az okokat, amik ennek a problémának a kialakulásához vezettek, éreztem, ahogy futnak ki belőlem a töltések, a testem is minden pillanatban jelzett és magától értetődően, a gyógyítás alatt pontosan tudatában voltam a testem működésének, hiányainak, és minden problémám okának. Még a családi generációs problémákra is rálátást adott. Egyszerűen lehetetlen volt nem tudni, olyan szinten kommunikál a gyógyítás folyamata a test elementáljaival. Olyan érzés volt, mintha végignéztem volna az egész eddigi életemet. Mintha ráláttam volna a gondolati panelekre a fejemben. Már három gyógyítást kaptam ebből a csodából és a folyamatos izgágaság helyett buddhisztikus nyugalomban telnek a napjaim. Én magam döbbenek meg a leginkább magamon. A vérnyomás értékeim pedig jelentősen csökkentek, és be is álltak.

Végtelen hálával köszönöm ezt az új gyógyítást, mert számomra nagyon megnyugtató, hogy bármilyen testi vagy lelki probléma fordul elő ezután az életemben, lesz rá gyógyír. Hiszek abban, hogy testi tünet nincs lelki háttér nélkül, és ezt ezek a kezelések be is bizonyították számomra.

Kitti

Az Elysium Fénytesti Áthangolásról:

„Az Elysium Fénytesti Gyógyítás első páciensei közé tartozom, mivel én is megkaptam a beavatást ebbe a gyönyörű Misztériumba. Így mielőtt én elkezdhettem közvetíteni ezt a csodálatos misztériumot, nekem kellett átmenni egy igen nehéz gyógyulási folyamaton.

Az én történetem az orvosom szerint is sikertörténet, bár ő egyáltalán nem érti, hogyan tudtam bő egy hónap alatt végig menni olyan gyógyulási szakaszon, amihez általában, a tapasztalata szerint 3-4 hónapra van szükség. Én tudom, hogy ezt az eredményt azért produkálhattam, mert éppen a fájdalom-testem lebontásával foglalkoztunk a gyógyítói beavatás során.

10 éve kiderült már, hogy a megemelkedett vércukorszint nekem probléma, és ha nem figyelek oda rá, ha nem tartom a diétát, és nem iktatom be a mindennapjaimba a mozgást, diagnosztizált cukorbeteg leszek. Ettől mindig is nagyon féltem, és kb. 8 éven át egészen jól rendben is tartottam magam anélkül, hogy szedtem volna gyógyszert a diabéteszre. Két évvel ezelőtt azonban, egy nehéz élethelyzetben, nem figyeltem oda a testemre, és ez sajnos egészen ez év elejéig így maradt. Elveszítettem a kapcsolatot a testemmel, nem mozogtam és nem diétáztam, azt ettem, ami éppen jól esett. Sajnos csokoládé és édességfüggő voltam mindig is.

Idén január első napjaiban egy reggeli vércukor szintem 19 mmol/l volt, ami megijesztett. Az üzemorvos azonnal elküldött laborvizsgálatokra, amelyek eredményei sajnos még aggasztóbbak voltak. Másnap reggel már a kórház diabetológusánál kötöttem ki, aki azt mondta, hogy a szénhidrát-anyagcserém teljesen felborult; hogy nem tudja megmondani mióta, de elég hosszú ideje átlagosan 15-25 mmol/l között van állandóan a vércukor szintem; hogy ha nem kezdjük el azonnal az inzulin terápiát, nagyon gyorsan elveszítem a hasnyálmirigyem inzulintermelő képességét. Olyan sokkot kaptam, hogy azt sem tudtam, fiú vagyok-e vagy lány. Be kellett volna rögtön feküdnöm a kórházba, de arra nem voltam hajlandó. Nekem a fejemben az élt már sok éve, hogy az inzulinnal kezelt cukorbetegség már a vég, azt nem lehet soha többé letenni, és onnan csak egyre betegebb lesz az ember. Halálfélelmem volt, és egyáltalán nem tudtam gyógyszerként, segítségként, a gyógyulás útjaként tekinteni az inzulinra. Úgy éreztem – bármilyen furcsán hangzik is –, hogy a halálba küld engem az orvos az inzulin terápiával. Ezt elmondtam neki is, és időt kértem a kezdéshez. 10 napot kaptam, ennyi időm volt, hogy ezt az egész folyamatot magamban a halálból az életbe fordítsam.

A legnagyobb szerencsémre, ebbe a 10 napba épp beleesett az Elysium Fénytesti Gyógyítás terápiás képzésének 3 napos tanfolyama is, ahol a tanulás mellett, magammal kapcsolatban csak ezen a problémán dolgoztam. Arra figyeltem, milyen félelmek, fájdalmak élnek bennem ez ügyben, mi a testi, érzelmi, mentális vetülete, háttere a cukorbetegségnek az én esetemben. Próbáltam mindent a felszínre hozni, és a gyógyító folyamat segítségével csak elengedni mindezt, hogy végre el tudjam fogadni, és szembe tudjak nézni ezzel a helyzettel is. Intenzív, impulzív és nagyon hasznos munka volt.

A tanfolyam utolsó napja utáni reggelen kellett bemennem a kórházba 3 napra. Az előtte való éjszakán egyszer csak kipattantak a szemeim az alvásból, és tisztán éreztem, hogy átfordult bennem minden, mintha elfújták volna a rettenetes érzéseimet, gondolataimat. Úgy érkeztem a kórházba, hogy őszintén tudtam, hogy gyógyulni megyek, és már tudtam hinni is a gyógyulásban. Olyan gyökeres és látványos változás volt ez nálam, hogy az orvos is megjegyezte, hogy egészen más a kisugárzásom. Természetesen akkor már a diétát tartottam, és jobbak voltak a naponta mért vércukor eredményeim is, így nem kellett a kórházban maradnom, ambulánsan kezdtem ráállni az inzulinra. Napi négyszeri szúrással kezdtük, és fel voltam készülve arra, hogy ez megy majd néhány hónapig. 3 nap múlva, az orvos megemelte az inzulin adagokat, és meg volt róla győződve, hogy szedtem már gyógyszert a diabéteszre. De nem, eddig még nem. 10 nap telt el, amikor újra találkoztunk, és azt mondta, nem érti, hogy mi történik velem, de olyan jók az értékeim, hogy átállhatunk egy másik retard inzulinra, amit egyszer kell csak naponta beadni. Tartani kell vele a diétát, de egész nap megtartja a vércukor szintemet a jó értékeken, és sokkal szabadabb lehetek vele. Az előző inzulin szigorú rendszere után, ez áldás számomra. Persze, voltak rosszulléteim a megszokás és az átállás folyamata alatt, de ez ma már a múlté. 5 hét alatt visszakaphattam az életemet.

A számomra sok éve rettegett folyamaton az Elysium Gyógyítás segített át, tartott és tart meg engem ebben csodálatosan. Már másoknál is látom, hogy milyen fantasztikusan működik ez a gyógyító rendszer. Ahogyan a fájdalom-test elementáljai kivezetésre kerülnek, úgy állnak helyre a mindennapi életünkben is a dolgaink. Azok a kapuk, amelyeket eddig zárva tartottunk önmagunk előtt, a félelmeinkkel, fájdalmainkkal, most végre megnyílhatnak, és mi beléphetünk rajtuk.”

Mélységes szeretettel ölellek Benneteket,

Rita

Az Elysium Fénytesti Áthangolásról:

Azt hiszem a legnagyobb dolog és megváltás az ember életében, ha meg tud önmagának bocsátani és ráérez mit jelent az, hogy megengedjük magunknak szeretni önmagunkat. Az Elysium gyógyítás után nyílt meg számomra ez a tapasztalat. Nemcsak lelki megváltás ez a gyógyítás, de azt is élesebben érzékelem, mint valaha, hogy mi zajlik a testemben. Azt érzem, hogy visszakaptam az irányítást a saját életem felett. Szeretném ezt visszajelezni nektek és egyúttal a hálámat kifejezni.

M. Bea

Niomé Érintés-palástjáról:

Amikor megkaptam a születési Antares-kódom és elkezdtem fejtegetni a Csillagnemzetségek-Lélekcsaládok könyv olvasásával annak jelentéseit, hamar rájöttem, hogy az első oldásra Niomé palástjára kellene mennem, mert tele voltam megmagyarázhatatlan dühkitörésekkel, szorongásokkal. Ha valaki megijesztett, akár teljesen véletlenül, mert belemerültem valamibe és hozzám szólt, szinte gombnyomásra el kezdtem ordítani vele. Nem tudtam kezelni ezeket a hirtelen jövő indulatokat, olyan erővel hatottak rám, hogy csak kiabáltam olyankor. Érzés szintjén is úgy voltam vele, hogy ez nem én vagyok, miért viselkedem így? Ráadásul a környezetem félt tőlem, mert nem értették hogyan tudok ilyen intenzív reakciót kifejezni egyik pillanatról a másikra, sokszor teljesen indokolatlanul.
Niomé jelenléte a palástban teljes tiszteletet és alázatot ébresztett bennem. Kiderült, számtalan olyan esemény volt az életemben, ami szorongással, félelemmel, szégyenkezéssel töltött el, s amiken szépen végig menve, lehetőséget kaphattam azok feloldására. Nagyon sok emlék megmozdult bennem, és bár sokszor nehéz volt a Tükörteremben szembenézni mindazzal, amit addig tettem, mégis a feloldozás után könnyebbnek éreztem magam. Úgy tűnt, tiszta lappal indulhatok tovább.
A végén egy hatalmas ajándék is várt rám, az Életfilmem valóságát is megkaphattam. A két Niomé oldás óta sokkal nyugodtabb és békésebb ember vagyok. Könnyebben tudom kezelni az esetleges félelmeimet, szorongásaimat és ettől kiegyensúlyozottabban és boldogabban élek. A kiszámíthatatlan indulati reakcióim teljesen eltűntek. A saját átéléseimet és gyógyulásaimat látva melegen ajánlom mindenkinek Niomé Pókasszony Tükörtermét!
Drága Bea, Anikó és szeretett gyógyítóm, hálásan köszönöm Nektek, hogy meggyógyulhattam!
Annamari

A Bálna-palástról:

Amikor 2011-ben megvettem a Csillagnemzetségek-Lélekcsaládok könyv első kiadását, már akkor az olvasás közben rájöttem, hogy fizikai szinten bálna testben élek. Nagyon büszke voltam arra, hogy én egy csodás Bálna vagyok!
2015. elején nagy várakozással ültem be az én szeretett gyógyítómhoz a Bálna palástra. Hatalmas és mélyen fájdalmas élmény volt, mikor szembesültem azzal, hogy angyal részem szinte halott, dermedt állapotban van a testem (szikla) börtönében. Nagy nehézségek árán tudtuk angyalkámat kihozni a fényre. Megzuhantam lelkileg, viszont egyet tudtam, fel kell vállalni azt, aki vagyok, tovább kell lépni és ezért mindent meg fogok tenni. Az oldás után pár nappal fizikai szinten is jelzett a testem, mert a már régóta meglévő kezdődő gerincsérvem állapota fokozódott. Nagyon kétségbe estem, és segítséget kértem Beától, Anikótól és választott gyógyítómtól. Megértettem, hogy a testem elfáradt és nem bírja már el a (túl) súlyt. Engednem kell a testemben való újjászületést és nem bánthatom magam többé az elkövetett hibákért.
Egy hónap kemény és fájdalmas ágyban fekvés várt rám. Olvastam Beáék könyveit, hallgattam a gyógyító meditációkat, és rengeteg baráti segítséget, gyógyító gondolatot kaptam. Aztán egyszer csak valami változni kezdett, kívül és belül. A testem elkezdett fogyni és átalakulni. A gyógytorna az életem része lett, elkezdtem a testemmel még szorosabb kapcsolatot kialakítani és beszélgetni a sejtjeimmel. Egy reggel pedig arra ébredtem, hogy „Igen, én valóban egy bálna testben élek, de Angyal vagyok!”
Beácska javaslatára a palástot még egyszer kilátásba helyeztük és 2,5 hónap regenerálódás után nyitott szívvel ültem be a második oldásra. Nagyon komoly dolog egy ilyen palást, előre soha nem lehet tudni mi fog történni. Azt tudtam csak, amit éreztem: valami nagyon megváltozott bennem! Öntudatosabb lettem, határozottabban álltam meg az életemben. Elkezdtem más lenni, sokat erősödtem lelkileg és fizikailag is. Aztán a palást meghozta az áttörést és a teljes újjászületésemet! Megérett a lelkem végre a régi hibák letevésére és az először bizonytalan angyalkám most mindennél határozottabban kitárta a szárnyait és elrepült! Nagy mérföldkő volt ez nekem!
Az azóta eltelt pár hétben a testem továbbra is folytatta az átalakulását és lassan 20 kg mínusznál tartok. Belsőleg pedig visszakaptam az erőmet! Döbbenetes érzés! Eddig mintha árral szemben próbáltam volna minden dolgot megfogni, elérni, most pedig érzem, hogy nincs akadály, mert olyan lelkierő költözött vissza belém, amivel hegyeket tudok megmozgatni, ha éppen arra van szükség.
Mély hálával gondolok rátok drága Beácska, Anikó és gyógyítóm! Nagyon köszönöm ezt a csodálatos Bálna-palástot, a soha nem szűnő vezetéseteket, hogy tanítotok jól és boldogan élni.
Annamari

A Nagymacska-palástról:

2011. különleges és meghatározó év volt számomra. Akkor indultam el a szellemi és lelki fejlődésem útján, a Csillagnemzetségek ösvényén és ebben az egyik első gyógyító mozzanat éppen a Nagymacskák érintéspalástja volt. Óriási erejű felismeréseket hozott önmagammal kapcsolatban és olyan alapvető kérdések is megmozdultak bennem, mint a „Ki vagyok én?” vagy a „Mi végre vagyok itt ebben az életben?”. Lelkemet és létemet felszabadító, eredendő sorsomat felismerő hatalmas élmény volt a gyógyítás, ami aztán a mindennapok szintjén is megmutatkozott és olyan változásokat indított el, amikre már hosszú évek óta vártam. Csodálatos megtapasztalni az önmagunkra-ébredést a Kegyelem fényében. Mély hálával köszönöm Nektek ezt a rendkívüli gyógyítást!

S. Tünde

A Pegazus-palástról:

Drága Beácska és Anikó!

Mély hála lakozik bennem, hogy lehetőségem van ezen az úton járni. Az első találkozásomkor a könyvekkel és tanításokkal, egyszerűen tudtam belső meggyőződésből, hogy ez az, amit hosszú évek óta kerestem. Megleltem a szellemi utam. Faltam a könyveket s dolgoztam a meditációkkal, már akkor éreztem, hogy szükségem lesz ezekre a gyógyító palástokra. Az első palást a Pegazus palást volt, még csak az Androméda világról olvastam az Átlényegülés Kapuja II. című könyvben, amikor megmozdult bennem e világhoz a rezonancia. Nagyon mélyen érintett, majd valóban bebizonyosodott a csillagnemzetségek tükrében, hogy mély lelki gyökereim egyikére ismertem rá. A fizikai testem ennek a fájdalomnak, igen mély tükrét mutatta már akkor is. Évek óta egy úgynevezett SPA-ízületi gyulladásos autoimmun betegségben küzdöttem az élet színpadán. E mellet sok-sok gyógyítani való akadt a kommunikációmban is, ami már gyermekkoromban kiütközött (dadogás, diszlexia enyhe formája). Ez a palást maga volt a csoda, a felszabadulás, egy végtelen lelki öröm és elengedés született bennem. Megtapasztaltam a hazatérés örömét. Utána és előtte ugyan felerősödtek a testi fájdalmaim, de aztán fordulópontokkal belülről kifelé egyszer csak változni kezdett a testem és a lelkem, mint mikor a börtönéből kiszabadult lélek új reményekkel, tettre vágyással és lendülettel folytattam a hétköznapjaim. Elkezdett gyógyulni és változni a kommunikációm, s ez leírhatatlan öröm számomra. Azóta kibontottam Pegazus szárnyaim s nyargalok a világok között egy bolondos kiscsikóként J

Köszönöm Beácskának, Anikónak és a Gyógyítómnak, hogy mindez megadathatott az életemben, s azóta is szüntelenül segítik az életem és a testem gyógyulását.

Mindenkinek szívből tudom ajánlani, hogy merjen elindulni és választani e csodagyógyító palástok közül, mert kincseket talál és kulcsokat a gyógyuláshoz és fejlődéshez, az önmegismeréshez, és egy boldogabb kiteljesedettebb életet teremthet.

Egyszerűen én az Életemet kaptam vissza ez által.

F. Erzsébet

 ♦

Ha vannak olyan területei az életednek (munka, család, párkapcsolat, egészség, emberi kapcsolatok stb.), amelyek nem, vagy nem úgy működnek, ahogy szeretnéd, és ha szeretnéd ezeket élettel tölteni és egy teljesebb életet élni, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a módszert.

Olyan volt a találkozásom vele, mintha egy spirituális “szupersztrádára” kerültem volna. Elképesztő hatékonysággal és gyorsasággal lehet vele dolgozni és végre megélhettem azt is, hogy valódi válaszokat kapok a kérdéseimre. Nem találkoztam még ehhez fogható dologgal, ami ilyen hihetetlen mélységben érinti és oldja a karmikus gyökereket. El se tudom mondani, hogy mekkora szabadságot jelent mindez.

Leipold Szilvi

(Több mint 10 éve kapcsolódom ezzel a tanítással és úgy 7 éve vagyok rendszeres palástra-járó.)

   ♦

Az Unikornis-palástról:

Nekem az Unikornis-palást hozott nagyon sok változást az életemben. Általa értettem meg, hogy az életem drámai eseményeinek sorozatos ismétlődése ennek a vezekléskörnek a manifesztációja. Egyszer csak elöntött a felismerés és megértettem az életem kulcsfontosságú momentumait, hogy miért történnek úgy a dolgok, ahogy történnek. Mi a gyökere mindennek és miért nem tudom feljebb emelni az életemet, s toporgok egy helyben, megismételve ugyanazon fájdalmakat. Az egzisztenciális félelmeim, az otthonom elvesztése miatti szorongás és hogy nem tudom majd megteremteni az anyagi biztonságomat magamnak és a családomnak, olyan sok energiámat felemésztette, az önmagamba vetett hitemet szinte pillanatok alatt összezúzta bennem.
Az Unikornis Palást kulcs volt a lelkemhez, mert az én gyökereim itt nyugszanak e csodálatos csillagnemzetség útján.
Ahogy gyógyultam úgy erősödött a hitem a saját teremtőerőmben és már nem a félelmeimet táplálom, hanem az álmaimat.
Így nem teszem életté a régi fájdalmakat, hanem egy új teremtő kör kezdődött számomra.
Csodálatos lehetőség, hogy visszataláljunk a Teremtőhöz, és merjünk nagyokat álmodni, hinni a saját álmaink beteljesülésében.

Mély hálával és szeretettel köszönöm Beácskának és Anikónak, hogy az a sok csodálatos gyógyító ösvény, ami bennük megszületett életet kaphatott bennem is.

Mariann

Az Unikornis-palástról:

Mostanában valahogy nem úgy haladt az életem, ahogy szerettem volna. Túl sok akadály, nem megvalósult tervek, sőt inkább csak nehézségek jöttek. Persze vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben levők, de engem már ez is kiborított. Egyre ingerlékenyebb és kiábrándultabb lettem. Az egzisztenciális félelmek egyre erősödtek, volt hogy éjjel felébredtem és hajnalig azon agyaltam mit csináljak. Ekkor mentem el Unikornis-Palástra. Az Unikornis energia valami csodálatosan szabad és vidám. Egy igazi élmény volt újra átérezni azt a fajta szabadságot. Talán kisgyerekkorom gondtalanságához lehet hasonlítani. A gyógyítás alatt sok mindenre fény derült, hogy mi gátol engem és az is, hogy én hogyan aknázom alá a saját terveim megvalósulását. Erre sosem gondoltam előtte. Megtanított, hogyan álljak meg a Fény- és Árnyék két pólusa között, hogyan találjam meg egy nehéz helyzetben is a középpontot. Hogyan indíthatom el a teremtéseimet úgy, hogy legyen esély a megvalósulásukra, ha azok összhangban vannak az Isteni Tervvel. Sok mindenre megtanított és mélyen gyógyított. Számomra egy fantasztikus élmény volt. Nagyon-nagyon köszönöm!

Mónika

 ♦

 A Delfin-palástról

Gyerekkoromtól fogva alapvetően egy szorongó ember vagyok. Bármilyen új dolog közelít felém, ezt első reakcióként alapvetően sajnos szorongással reagálom le. Ez annyira a lényem része lett, hogy bárhogyan próbáltam ezen eddig dolgozni, valahogy mindig elmaradt a tartós siker vagy az igazi megkönnyebbülés. Mintha nem találtam volna meg, hogy „ki és miért” szorong bennem… Amikor Beának és Anikónak köszönhetően a Delfin Érintéspalást megszületett, még gondolkodtam is rajta, hogy hát, nekem nem sok közöm van a csodaszívű, könnyed Delfin létezőkhöz, de valahogy mélyen éreztem, hogy nagyon szeretném átélni ezt a gyógyítást.
Soha nem remélt csoda történt velem. Meg tudtam érinteni ezt a szorongó létezőt bennem, és életemben először eljutottam hozzá…
Úgy éreztem már a gyógyítás alatt, mintha a legszebb napfény világítana be egy sötét dohos pincébe, és végre beáramlik a friss levegő. A szívem egy része újra érezni kezdett és megmozdult bennem ez a szinte bebörtönzött, lefagyott, sérült létező.

Ennek a csodálatos gyógyításnak köszönhetően életemben először lehetőséget kaptam arra, hogy ez a részem is az Életet és Fényt válassza a folyamatosan lehúzó életellenes programok helyett.

Katartikus és nagyon mélyen transzformáló átélés volt.. Elkezdtem megváltozni… Soha nem várt felszabadultság és könnyedség kezdte el betölteni a napjaimat… Még gyakorlom és tudat-kontrollt igényel, hogyan tudom a legjobban életté tenni ezt az új lehetőséget, hisz azok a hibás beidegződések, hogy mire hogyan reagáltam, nagyon régóta működtek, de a Csoda a szívembe lett simítva és Beának, Anikónak és a gyógyítómnak köszönhetően végre sok-sok élet után elindulhattam a végső gyógyulás útján.

Életeken átívelően hálás leszek ezért a lehetőségért!!!

Emi

 ♦

A Delfin-palástról:

Egész életemet végigkísérték a depressziós időszakok. Ez különös volt, mert egyébként alapvetően a játékosság és az öröm lelkem belső mozgatói voltak. Ahogy elkezdtem járni a Csillagtudatosság útján, nagyon hamar kiderült, hogy van Delfin-lélekrészem, és azt is éreztem, hogy sérült. Elmentem úszni delfinekkel, de ott is csak sírtam, csak sírtam…  Amikor a Csillagnemzetségek Könyvben olvastam arról a borzalmas kísérletről a delfinek szonárjával Atlantiszon, vagy amikor arról hallottam, amit ma is művelnek a delfinekkel egyes országokban, hatalmas harag és szenvedés fogta el a lelkemet. Több csodálatos Érintés-Palástot átélhettem, amelyek által rengeteget gyógyult a testem-lelkem: a depresszió egyre ritkábban jött elő, és egyre kevésbé vitt mélyre. De, mindig-mindig megmaradt a szívemben az öröm mellett egy nagy-nagy fájdalom… Mígnem elkövetkezett a Delfin-Palást. Nagyon nehéz volt testileg-lelkileg, a hátam, a derekam nagyon fájt, nagyon nehéz érzés fogott el…És végül azt lehetett látni, hogy egy delfin kiröppen a lelkemből, maga után húzva egy halott kis kölyökdelfint… Szavakkal lehetetlen kifejezni, hogy mennyire hálás vagyok a Gyógyítómnak, és Beácskának és Anikónak, hogy elhozták nekünk, embereknek ezt a csodálatos gyógyító misztériumot. Olyan sérülések, fájdalmak, karmikus blokkok juthatnak el a Megváltásig, amelyet már több élet, hosszú évek óta hordozunk magunkban, és szinte reménytelennek tűnik a gyógyulás. Azóta nem jött elő a depresszió, és új erő szabadult fel a lelkemben, amelyet most már építésre, új teremtésekre fordíthatok. Szívem legmélyebb hálájával köszönöm Nektek!

Éva

 ♦

Az Angyal-palástról:

Drága Bea és Anikó!

Ezúton szeretném megköszönni nektek annak az útnak a lehetőségét, amin elérhetővé válhatott, az a kincset érő tudatosság, és gyógyulás, ami semmihez sem fogható! Aminek részese lehettem!
Szavakkal kifejezhetetlen az az élmény, érzés, és a belőle születő tudatosság, amely felkészített, amely idáig elvezetett, és amely a múlt héten megélt Angyal palástban kinyílhatott a gyógyulás folyamatában. Egyszerre volt nehéz, nagyon mély, de olyan bizonyosságot adó, amely nagyon hosszú ideje egy törékeny, és távolinak tűnő meszességben pihent. Csodálatos, és kegyelemteljes volt minden pillanata! Hosszú, sok-sok időn keresztül megélt pillanatok füzére egy pontban összpontosult, és a lehető legteljesebb formában megnyilvánult, és gyógyult!

Hálával telt szívvel köszönök nektek mindent! Nagyon örülök, hogy megtalálhattalak benneteket!

Szeretettel ölellek benneteket

Szilvi

 Az Angyal-palástról:

Amikor elkezdtem ismerkedni a Csillagnemzetségek könyvvel, rögtön tudtam, hogy komoly kötődésem van az Angyalok Nemzetségéhez. Azokban az években egy nagyon nehéz családi helyzetben kellett helyt állnom, ami minden energiámat, reményemet felemésztette. Boldogtalan voltam a mindennapos küzdelmek közepette. Az óriási felelősség súlya miatt pedig pánikbeteg is lettem. De eljött egy pont, amikor tudtam tennem kell valamit. Változtatnom kell, ha élni akarok. Élni és nem túlélni. S ekkor találtam rá a Csillagnemzetségek tanításaira, ami rögtön egy ismerős otthonérzést hozott el számomra. Azonban a szívem nehéz volt, körbebástyázott és bizalmatlan. Ezért gyógyítóm javaslatára kértem az Angyal-Palástot, ami az első találkozásom volt ezzel az energiával. Az élmény semmihez nem fogható! Katartikus és szívbemarkoló volt a szó legszebb értelmében. Ezt csak akkor lehet megérteni, ha átéled. A feltett kérdéseimre megérkeztek a válaszok, végre kezdtem érteni az életem főbb történéseit, magamat, de ami a legfontosabb, elkezdett kinyílni a szívem. Azóta sokkal-sokkal több szeretetet vagyok képes adni, és jobban is értékelem azt amikor én kapom. Nyugalom és harmónia költözött a mindennapjaimba.

Javaslom mindenkinek, aki szeretné valamelyik Palástot átélni, hogy valóban azt válassza gyógyítójának, akire a szíve rezonál 🙂

Nagyon hálás vagyok, hogy átélhettem és gyógyulhattam általa!

Móni

Az Angyal-Palástról:

Sokáig kerestem az utam, és amikor végre megtaláltam a Csillagnemzetségek–Lélekcsaládok tanítását tudtam, hogy végre Hazataláltam! Hála és mély szeretet érzése tölt el, hogy azóta is ezen az úton járhatok. A Csillagnemzetségek tükrében ráismertem, hogy szellemi szinten az Angyal Nemzetséghez tartozom, itt történt meg az első Isten és Istennő elleni lázadásom is. Mindig jó akartam lenni. Mindenkinek megfelelve, önmagamat feladva. Sokszor kerültem olyan helyzetekbe, ahol „igazságosztóként” léptem vagy léptettem magam elő. Ha tanácsot kértek tőlem szívesen segítettem, de ha nem fogadták meg, szigorúan számon kértem tőlük. Ez a kettősség mély lelki vívódásokat eredményezett. A gyógyítás során az Antares-kódomba bevetülő csillagok által feltárult ennek a problémának a gyökere. Megéreztem és megértettem, hogy jó akkor lehetek, ha önmagam vagyok. Angyali sorsomból a kihullást pont az eredményezte, hogy az Isteni Igazság helyett a saját igazságomat kezdtem osztani. Ennek a csodás gyógyításnak köszönhetem, hogy ma már sokkal megértőbb vagyok embertársaim iránt. A szabad akarat mindannyiunk része, és ezt tiszteletbe tartom. A változás melyet az Angyal Palást elindított folyamatosan hatja át a hétköznapjaimat. Az igazi mély változás lassan belülről indulva alakítja át életünket, tesz igazán jobbá bennünket.

Hálás szívvel köszönöm Beának és Anikónak gyógyulásomat lehetővé tették!

Ildi

  ♦

A Női Kígyó-palástról:

Jelen életemben Női Kígyó testben élek, ezért nagy izgatottsággal vártam a Női Kígyó Érintés-palást átélését. Csodálatos érzés volt újra megérezni az Istennő közelségét, amit olyan régen elveszítettem! Megértettem, mikor és hol sérült meg a bennem élő nő, és hogyan jelenik meg jelen életemben is ennek hatása, miben akadályoz és milyen félelmeket okoz ma is, az egykor átélt fájdalom. A felismerések és a gyógyítás hatására egészen megváltozott a párkapcsolatom, és a gyerekeimmel, illetve a testemmel való kapcsolatom is.

Hálásan köszönöm, hogy újra átélhetem a női lét csodáját, hogy gyógyulhatott az a sok fájdalom, amit évszázadok óta hordozott a lelkem.

És köszönöm a felismeréseket, amelyek segítségével mindezt átfordíthattam és megismerhettem a valódi tantra, a lélektől lélekig érő találkozás örömét.

Judit

A Női Kígyó-palástról:

Ez a csodálatos gyógyító utazás elvezetett engem nőiségem belső világába. Abba a bonyolult érzelmekkel teli labirintusba, ahová mélyen elrejtettem a párossággal kapcsolatos fájdalmaimat. Gyógyítóm segítségével felismerhettem azokat a rosszul berögzült fixa ideáimat, téves hitrendszereimet és az ehhez kapcsolódó szexuális blokkokat, fájdalmakat, önbüntető köröket, amik nem engedtek kiteljesedni önmagamban. Megértettem, hogy a gyógyulásom kulcsa bennem van. Én zárom el magamat a saját boldogságomtól azáltal, hogy a páromtól várom a megoldást. Csodás gyógyulást éltem meg a szexualitásomban, a párom teljes szívemmel való elfogadásában és önmagam megbecsülésében. Ezáltal az anyaságomat is még nagyobb boldogságban élem meg. Nagy kincs, hogy egyetlen életben ennyit tudunk gyógyulni.

Hálásan köszönöm Beácskának és Anikónak ezt a csodálatos Palástot. Általa éreztem meg az Istennő szeretetét.

Marianna

A Női Kígyó-palástról:

Egész eddigi életemet végig kísérte a női testben való létezés nehézsége.

Gyerekkoromban (vörös haj, szeplők) nem tudtam elkerülni a férfiak trágár megjegyzéseit, fizikai közeledésüket.
Teljesen bezárkóztam testileg, lelkileg. Mocskosnak bűnösnek éreztem a nemiséget. Elutasítottam a testemet. Meglehetősen negatív, taszító módon viselkedtem a hozzám közeledő fiúkkal szemben.
Spirituális utam során elérkeztem a Női kígyó palásthoz! Szkeptikusan indultam neki. Essünk túl rajta! A gyógyítás elején megtapasztalt kimondhatatlanul gyönyörű, magához ölelő Istennői jelenléttől megállíthatatlan zokogásban törtem ki. Ez alatt évszázadok történései játszódtak le bennem. Sok mindenre fény derült. Megrendítő érzés volt, hogy az Istennő lehajolt értem! Tanított, megbocsájtott, felemelt.
Azóta hihetetlen változáson mentem át! Kinyitotta testemet, lelkemet! Visszaadta önbecsülésemet, női méltóságomat!
Érzem szerető közelségét. Élvezni tudom a Női lét szépségeit, elfogadom a velejáró feladatokat.
Elfogadóbb, befogadóbb lettem.
De persze tudom, hogy még bőven van lehetőség a fejlődésre.

Tiszta szívből hálás vagyok a gyógyítómnak és a Templomnak, ahol ez a gyönyörű misztérium megszületett!

Márta-Gizella

 ♦

A Női Kígyó palástról – férfiak részére

Soha nem értettem, hogy a párkapcsolataimban mit csinálok rosszul. Amikor mindig, mindent megteszek, visszafojtott lélegzettel figyelem a társam minden rezdülését, kérés nélkül is ugrom minden sóhajtásra, és mégis, soha nem tudok elég jó lenni. Mert mindig jön valaki, aki érdekesebb, aki fontosabb. És átlag kétévenként mindig azt kell éreznem, hogy jön a titkolózás, a hasra fordított mobiltelefon, az állandó sms-ek és a mindig mindent körüllengő idegen energia. Mintha egy betolakodó lennék a saját otthonomban. Mindig jön egy harmadik, aki szebbnek, jobbnak tűnik, majd mikor lehull az álarc, akkor újra elő leszek rántva én. És jön az esküdözés, hogy soha többé, te vagy a legjobb, csak te kellesz, nagyon sokat tanultam, és egyéb, már unalomig ismert fogadkozások. Ebben az állapotban találkoztam a Női Kígyó palásttal, amiről később derült ki, hogy van egy olyan gyógyítói része, ami kimondottan az ilyen típusú férfiaknak szól. Ma már tudom, hogy ez az állapot, Elektra társának, az egykori Szíriusz-beli Férfi Kígyó létezőnek a sérülése, ami ugyanúgy gyógyításra szorul, mint az Elektra-problematika maga. Rá kellett jönnöm, hogy mindez nem ellenem van, hanem ez egy ugyanolyan sérülés a női részről, mint ami az enyém a férfi részről. Hatalmas megértést hozott számomra ez a palást. És bár a lelkem ezen részre belehalt a sok megcsalatásba, ám fura módon, a megértés által az Istennő közel hajolt hozzám, és elkezdett gyógyulni ez a részem is. Rá kellett jönnöm, hogy nem feltétlenül olyan módon gyógyulunk, ahogy ezt elképzeljük magunkban. Mert az Istennő számtalan meglepetéssel és adománnyal képes arra, hogy begyógyítsa egy férfi vérző szívét is. Fontos volt, hogy megtanultam, nem a másikat kell hibáztatni, hanem arra kell koncentrálni, hogy a magam útján, a magam sorsában tegyem meg a lehető legtöbbet, és ez hozza majd meg a saját gyógyulásomat. Azt még nem tudom, hogy képes leszek-e újra megbízni valakiben, hogy képes leszek-e odaadni a szívem, de azt tudom, hogy ezzel a fantasztikus palásttal hatalmasat léptem előre a gyógyulás útján. Hálásan köszönöm dr. Czeizel Beatrixnak és Greskó Anikónak, hogy gondoltak a férfiakra is, és hálásan köszönöm gyógyítómnak azt az empátiát, amivel minden pillanatban felém tud fordulni a visszaeséseimben is.

Pásztor Jeromos

 ♦

A Medve-palástról:

A Medve-Palástot átélni az egyik legmeghatározóbb élmény volt számomra. Korábban nem voltam hívő ember, bár megkereszteltek. Azonban miután találkoztam a Csillagnemzetségek tanításaival s elkezdtem a szerint élni az életemet, elkezdtem észrevenni az apró jeleket a mindennapjaimban. Az óvó és támogató, de mindenképpen állandóan jelen levő Isteni figyelmet. Az Antares-kódomat megfejtve egyértelművé vált, hogy a Medve-energia és az általa képviselt csillagok és a Krisztusi történet, nagyon közel áll a lelkemhez és ebben az életemben is alapvetően meghatároz engem. Így amikor lehetőségem adódott, bejelentkeztem egy Medve-Palástra. Rendkívül mélyen gyógyította a szívemet, a lelkemet. Ezredéves fájdalmak, rossz döntések sora kezdett el gyógyulni életek láncolatában. Meghurcoltatás, kiábrándultság, hitvesztések sora. Bevallom sokszor nem bírtam sírás nélkül, de csak így oldódhatott a múlt. Amikor megérzed újra, hogy közel hajol hozzád a Krisztusi Energia és te mindent elmondhatsz, kitárhatod a szíved és megbocsátást kaphatsz… annál egyszerűen nincs nagyobb dolog ebben a világban! Nem tudom szavakkal méltóan kifejezni azt, amit éreztem, amit kaptam! Csak hálával a szívemben tudok rágondolni azóta is. Minden a helyére került, a mozaik darabkák összeálltak egy egésszé és végre megértettem az életemet és a sorsomat.

Örökké hálás vagyok érte!

Móni

A Medve- palástról:

Már az óvodában is éreztem, hogy valami nem stimmel, amikor szó nélkül hagytam, hogy a barátom cipővel verje a fejem. Csak néztem és meg sem mukkantam. Mint ahogy akkor sem, amikor két évig elvették a tízóraimat az általánosban és mindennap éhesen mentem haza. Azt gondoltam, ez a normális, hiszen ezt tanultuk a hittan órán: ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel. Ezért igyekeztem igazán jó fej lenni. Mindenkivel. Később az iskoláimban, majd a munkahelyeimen is. Csak tettem, amit kellett, adtam, amit kértek egészen addig, míg azt nem kezdtem érezni, hogy széthordtak egészen. Hogy már nincs bennem több érzés, nincs mit adnom és nem maradt más bennem, mint egy hatalmas adag letargia. Ugyanakkor igyekeztem minden kapott dolgot háromszor annyira megszolgálni, mert elképzelhetetlen volt, hogy ne kompenzáljak. Valahogy szerettem mindig csak jó lenni. Konfliktuskerülő, problémamentes, jó ember. Akit bármikor meg lehet alázni, mert úgyse szól. Csak lenyeli, és jó képet vág hozzá. Hiszen ezt hozom a családból is, ez a minta. Vagyis kívülről egy vidám ember volt látható, akinek minden jó, akire mindig lehet számítani és bármit lehet tőle kérni, de aki belül egyre depresszívebb, csalódottabb és betegebb. Volt, hogy egy évben az összes influenzajárvány ledöntött a lábamról.

A legmeglepőbb az volt, amikor egyszer megkérdezték tőlem, hogy miről álmodozom, mik a vágyaim, mit szeretnék teremteni? És rá kellett jönnöm, hogy képtelen vagyok magamnak bármit is megálmodni. El sem tudtam képzelni, hogy néhány ezer forintnál többet költsek magamra. Míg elérkezett az életem egy tökéletes kátyúba, amikor már egy rakás szerencsétlenségnek éreztem magam, pénz nélkül, depresszív gondolatokkal, teljesen kihasználva.

Tényleg elmondhatom, hogy nekem a Medve-palást szinte az életemet mentette meg. Rendet rakott a fejemben, rendet rakott a lelkemben. Bea és Anikó gyógyító eljárása által felismertem, hogy a valódi betegséget, amiben szenvedtem, azt úgy hívják, hogy jóság illúzió. A palást és a Csillagnemzetségek tanításai által képessé váltam különbséget tenni a dogmák és a valódi evangélium között. Rá kellett döbbennem, hogy régi szegénységi fogadalmaim gátolják a teremtő erőimet, amiket azóta sikerült teljesen lebontani. Olyannyira, hogy az elmúlt időszakban vásároltam egy egészen újszerű állapotban lévő autót. Ez nekem nagy luxusnak számít 🙂 Nem mondom, hogy nem szorult össze a gyomrom, de meg tudtam álmodni és meg is tudtam vásárolni. Hatalmas, kézzel fogható fejlődésnek tartom ezt a tényt 🙂

Képessé váltam kijelölni a határaimat. Valahogy erőt nyertem a palást által. Egyszerűen azzal, hogy beléptem a Medve-részem „Vagyok, aki vagyok” állapotába. Ma már fel tudom ismerni, hogy ki, milyen attitűddel közeledik. És képessé váltam nemet mondani, ha kell. Sőt, megtanultam vitatkozni, és nem hagyni magam 🙂 Ez régen teljesen elképzelhetetlen volt a számomra. Képes vagyok megvédeni és kiállni a szeretteimért is. Megtanultam, hogy az életben nemcsak az adakozás a fontos, hanem az elfogadás legalább ugyanannyira, Mert egyensúlyra kell törekedni mindenben. Képessé váltam felismerni a múltamban mindazt, ami a tévesen értelmezett dogmatikus tanokból hátráltatta a sorsom kiteljesedését.

Lassan fel tudtam dolgozni a múltamat, meg tudtam bocsátani a bántásokat és egy ereje teljében lévő, saját sorsát élő, ám mégis szerető szívű emberré tudtam válni. Végtelen hála és köszönet ezért a gyógyítói eljárásért, ami ide eljuttatott.

Kati

 ♦

A Lemúriai Misztériumról és az egész útról….

Egy folyamatról szeretnék beszámolni, ami az egész életemet megváltoztatta. Mióta az eszemet tudom szorongó, nagyon érzékeny kisgyerek voltam és a félelmek szőtték át a napjaimat. Ma pánik betegségnek diagnosztizálnák, amivel amúgy nem értek egyet. Egyszerűen csak annyi volt, hogy féltem az élettől, a haláltól, a testben való létezéstől, tehát gyakorlatilag mindentől. Nem voltam egy kitárulkozó lélek sosem, ezért a külvilág ebből nem vett észre semmit, persze az Anyukámat kivéve. Ő kezdett el ösztönözni arra, hogy tanuljunk olyan technikákat, amikkel ezeket az érzéseket kezelhető szintre lehet hozni. Ezek eredményesek is voltak, de nem hoztak igazi áttörést. Az Átlényegülés kapujában című könyv vezetett el bennünket ide. Rögtön éreztem, hogy itt valami egészen más energia, egy egészen más tudatosság van jelen, amely valahol nagyon ismerős volt számomra. Az első Lemúriai gyógyítás alkalmával, amit én szívesebben hívok beavatásnak, felnyíltak az igazi okok. Kiderült, hogy miért érzi így magát a lelkem, és hogy hol vannak azok a gyökerek, amikhez le kell jutnom ahhoz, hogy végre megtörténhessen az az áttörés, amire vágytam. Kulcsfontosságú volt számomra, hogy megértsem mi is történik bennem. Ezután már egészen máshogy éreztem magam, elhittem, hogy ez végleg meggyógyulhat. Úgy tudnám leírni, mintha egy nagy betegség után lábadozna a lelkem, aki kezdi más színben látni a világot és elhiszi, hogy lehet más az élete, amit nem csak túlélni szeretne, hanem akár élvezni is. Ezt követték az Érintés palástok sorban egymás után, mindegyik. Melyekből nem tudnék kiragadni külön egyet sem, mert azt éreztem, hogy az Égiek adnak kézről-kézre és minden lépés egy csoda, amely beépül az életembe és visszavezet ahhoz, aki egyszer voltam. Az életem lett a gyógyítóm és ez az út lett az Életem. Végre ebben a biztonságos térben meg tudtam engedni magamnak, hogy mindez megtörténhessen. Itt tanultam meg azt is, hogy csak mi magunk tudjuk megengedni magunknak a gyógyulást, beengedni a csodát az életünkbe. Az Égiek mindig itt vannak és készek segíteni nekünk, de a mi felelősségünk az, hogy valóban élni tudjunk vele. Egyedülálló utak ezek, ahol mindenki hazatalálhat. Mély hálával és szeretettel gondolok Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó munkásságára, mely lehetővé tette, hogy a Csillagtudatosság elérhető legyen mindenki számára. A pánik nagy tanítómester, nyolc éve elbúcsúztam tőle megköszönve, hogy ide jutottam általa.

Szilvi

 A Lemúriai Misztériumon belül a Testi áthangolásról:

Fiatal korom ellenére először porckorong sérvem lett, majd túlműködő pajzsmirigyet diagnosztizáltak. Eljutottam oda, hogy a hagyományos út nem elég a gyógyulásomhoz, mert meg kell értenem mi és miért történik velem. S szerettem volna minél előbb egészséges lenni újra. Ezért választott gyógyítóm a testi gyógyítást javasolta a kezelés első lépéseként. Olyan volt, mint egy kellemes, nyugalmas pihe-puha burok, ami körbevesz. Megtudtuk a fő okokat, ami a betegséghez vezetett, miközben valóban gyógyulni kezdett a testem. Szerintem a megértés a legfontosabb lépések egyike a gyógyulás útján. Nagyon sok mindent kaptam tőle, elkezdtem változtatni és változni s elindultam a teljes gyógyulás felé. Tudom, hogy ez segít nekem, mert jobban vagyok s érzem, hogy jó úton járok.

Hálásan köszönöm!

Móni

Az Asztro-kozmogenezis Érintés-palástjairól

Mindig is egy mély elvágyódás volt bennem már gyerekkoromban is. Soha nem tudtam beilleszkedni sehová igazán, kívülállónak éreztem magam. Szorongó, bizonytalan, félelmekkel teli gyerek voltam. Felnőttként sem volt másképp.

Egyetlen dolog volt, ami képes volt oldani a bennem feszülő érzéseket, az az éjszakai égbolt látványa. Aztán a kezembe került az Átlényegülés kapujában című könyv. A lelkem végre úgy érezte, hogy megérintette egy ismerős hívás. Majd a Csillagnemzetségek tanítása még mélyebben hatott rám. Csodálatos érzés volt megismerni ezeket a tanításokat! De lényem olyan mértékben volt befelé forduló, depresszióra hajlamos és passzivitásba menekülő, hogy bár a csoda ott volt a felszínen, nem tudtam igazán életté tenni. Azután bekövetkezett az életemben egy nagyon nagy törés, szakadás, veszteség, ami még mélyebbre taszított, szinte magamra zárultam.

De még a legmélyebb sötétségben is ott volt a szívekből felépült Templomunk hívása. A gyógyítások és a palástok segítségével elindult egy mélységes gyógyulási folyamat. Megtudhattam a problémáim gyökereit, megismerhettem lelkem csillagösvényeit, megláthattam előző életeim rossz döntéseit és annak következményeit.

Mély hálával köszönöm drága tanítóim Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó bölcs és szeretetteljes útmutatásait, segítségét! Csodálatos megtapasztalni a „medve szív” ölelő szeretetét.

Bár még ma is bennem él a vágy a csillagok közé, de megjelent bennem egy finom, játékos életöröm, életigenlés. Vágyom megélni a fizikai életet is! Csodálom Gaia minden szépségét, testvéri szeretettel figyelem minden teremtményét. Hálát érzek, hogy létezem itt a Földön, hogy megélhetem a pillanatot. Már nem érzem kívülállónak magam, sokat gyógyult a csoportban való létezésem is. Persze van még miben gyógyulnom, fejlődnöm.

Kívánom mindenkinek, hogy tapasztalja meg az Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye lélekgyógyászati kezelését és a palástok csodálatos gyógyító erejét!

Anita

A Csillagember Palástról

Ha lehet ilyet mondanom, akkor a Csillagember palást az eddigi gyógyításaim integrációja volt, s még magasabb szinten tudtam megélni az eddigi csodákat. Végig teljesen tudatos voltam, semmi belealvás nem volt 🙂 Csodálatosan szép élmény volt. Olyan volt, mintha beléptem volna az Antares kódom első házán, s szépen végighaladtam mind a tizenkettőn, s a végén bejutottam középre, s onnan egy csodálatos elragadtatással felfelé, a legmagasabbra.

Szavakkal le sem írható a pillanat, amikor a Teremtő lábai elé helyeztem az összes eddigi tapasztalásomat. Azt a Fényt, azt a Szeretetet, azt az Energiát megélni… Nincsenek megfelelő szavaim, igazi csodálatos, katartikus élmény volt. Ez egy olyan meghatározó tudatállapot hozott, amit azóta is fel tudok idézni, s bár ezeket korábban is tudtam, mert elolvasva a tanításokat megértettem, de most átélhettem, s ez valami gyönyörűség! De tényleg!

A gyógyítás egy pontján úgy éreztem, megszakad a szívem, hogy az emberiség mit okozott Gaianak, most is elérzékenyülök, ahogyan írom e sorokat. Gaia, a Földanya… Anya… Annyira szerettem eddig is, és ebben az életemben nagyon figyeltem mindig is, hogy ne ártsak (neki sem), de ez most egy sokkal magasabb szintre emelkedett bennem e megélés révén. (Pedig  már amióta  Mer-Akai védelmi pajzs kiépítése és az Új Felemelkedés Híd kiépítése meditációt csinálom szombatonként van bennem egy erőteljesebb együttérzés a belegondoláson túl). S ekkor volt még egy nagyon erős megélésem, hogy az én kis életemben lévő nehézségeim, hogy néhányan nem tisztelnek mennyire eltörpül ehhez képest…

Többször volt, hogy a gyógyítás közben bevillantak Beácska verseiből sorok, de most nem az eszemmel értettem, hanem éltem e sorok energiáját, nem úgy, hogy konkrétan emlékeztem, hogy ezt ekkor és ekkor, itt és itt írta, hanem “tudtam”.  Most csak egy példát írok:

“Embernek lenni egy bolygón,
melyet ránk bízott a Mindenható,
Embernek lenni egy ezerarcú színpadon,
ahol minden lehetünk,
Embernek lenni lázadók, harcosok és testvérek között,
hogy végül felismerjük egymásban
a Fényben fogant egyazon szellemmagot,
s emberi létkelyhünkbe fogadott csillagútjaink
emlékezetével térjünk haza,
lélekben mérhetetlenül gazdagon. …”

Még amit kiemelnék a gyógyításból: Amikor elhangzott, hogy mi lenne az, amit feláldoznék, felajánlanék az árnyék fénybe emelésére – nos akkor volt az a pont, ahol a megértésen, átélésen túl valami olyan rendkívüli mély, elementáris átélés adatott meg, hogy mi is a Krisztusi energia! S hogy voltak, vannak helyzetek az életemben, amikor nem lehetek Sárkány, (nincs is semmi bevetülésem sajnos? :)), s Jézus sem jött le a keresztről…, de ez itt egy más megértést adott, hogy ez akkor felajánlható innentől az árnyék fénybeemelésére, hát ez egészen gyönyörű nekem. S ekkor még az is bevillant, hogy az én kis életemben és munkám által is lehetőséget, alkalmat adhatok a felébredésre…

Végtelenül hálás vagyok Beácskának, Anikónak a gyógyításokért, tanításokért, amiket lehoztak és a Pegazus Medve gyógyítómnak is az átadásáért. 🙂 És ahogyan egy csillagtestvérem mondta: Szerencsések vagyunk, hogy a Csillagnemzetséghez tartozhatunk! S ez így van!

Köszönet, hála mindenért, amit értünk, a felébredésért tesztek Drágák! Köszönet, hogy már nem útkereső, hanem úton lévő lehetek! Nehéz volt nélkületek, de most már jó!:)

Áldás kísérjen benneteket!

Andrea

error: Content is protected !!