2005-ben találtunk rá arra a művészeti kifejezésmódra, amellyel az anyagba nemesíthetjük a bennünk ébredő képi átélések és szellemi kódok üzeneteit. A szinte önmagukban is fényábrákat kirajzoló színes üvegtáblákban ott pihen a Földanya testéből vétetett, felizzított homokszemek tiszta, egyszerű nemessége, ahogy megcsillannak a Nap fényében… Úgy éreztük, hogy különös rokonságban áll a sivatag homokjából és a számtalan, különleges színeket formázó fém-oxidból egyfajta misztikus módon születő üveg a kristályokkal, féldrágakövekkel, illetve a fákkal. Ezért szívesen kombináljuk egymással ezeket az anyagokat, tudva, hogy a homokszemek, a kristályok és a fák is emlékezetünk őrzői, illetve rendkívüli módon képesek befogadni a jelen korunkban megnyitott csillagkódok üzeneteit.

Szellemi utunk során az Égiek inspirációjára készítettük el szinte első műként azt a Kristály Szentélyt, amelynek erőterén keresztül hangolódva hoztuk le a Csillagnemzetségek tanításait.

Később pedig ezért készítettük el az így megismert csillagkódok sokféle oltárdíszeit Tiffany-technikával születő fényszobrok formájában. Illetve fontosnak éreztük, hogy szinte valamennyi csillagnemzetség invokálásához szülessenek olyan szakrális oltárak, amelyek hídjai és lehorgonyzói lehetnek az adott nemzetség szellemi kódjainak, vagy éppen egy védelmi, tértisztító eszközként működve harmonizálják a teret körülöttünk – mint például Niomé oltárai és fénypecsétjei.

Ezek a szakrális tárgyacskák hihetetlenül áthangolják az életterünket, és csodálatos hordozó kelyhei az oltárunkon keresztül megszólított Égi üzeneteknek és csillagkódoknak. Másrészt gyönyörű és érzékeny eszközei tudnak lenni bizonyos szellemi jelenlét, Mesteri, Angyali invokációnak is. Miután ezeket a szakrális oltárdíszeket a többi tanítói és gyógyítói munkánk mellett készítjük – leginkább az alkotás öröméből –, csak korlátozott számban és tágabb határidővel tudunk megrendeléseket vállalni, azonban minden tárgyat a megrendelő lélekenergiáira hangolva, személyre szólóan készítünk el, és a megfelelő csillagkódokkal behangolva, egy felszentelési rítus után adjuk át.

Örömmel adjuk hírül, hogy az alább látható fényszobraink a Képző- és Iparművészeti Lektorátus által zsűrizett, számozott egyedi iparművészeti tárgyakként kerülnek forgalomba!
Mivel ezen szakrális fényszobrok a saját tervezésünk és munkánk gyümölcsei, számunkra a „szent és sérthetetlen” kódjával felruházott szellemi termékeket jelentenek, szívből kérünk mindenkit, hogy hasonló attitűddel közelítve, érezze át az anyagba álmodott szellem szentségét és tisztaságát ezekben az oltárdíszekben. És értse meg, hogy ezek bárminemű másolása, vagy más célú felhasználása, adaptálása sérti a spirituális etika szabályait és vét a Fényszövetség Alkotmánya ellen, ezért kérjük, hogy légy az őrzője ennek az ideának és másnak se engedj semmilyen visszaélést, ha tanúja lennél ennek!
Tisztelettel és köszönettel!

 


A képek illusztrációk, és mint minden fotó, bizonyos mértékben eltérhetnek a valóságtól.
Mivel egyéni rendelésre, szinte a megrendelőre hangolódva készülnek a fényszobrok, oltárdíszek, és sokszor méretben is eltérés lehet, ezért az ár, a vállalási határidő mindenképp személyes egyeztetést igényel, az alábbi elérhetőségeken:

06 20  982 83 21,
rendeles@csillagnemzetsegek.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!