Ahogy a „Gyöngyszemek a kozmoszból” című könyvünkben előre jeleztük, a következő időszakban különböző szellemi témákat érintő kiscsoportos formában működő, on-line elérhető távgyógyításokat teszünk elérhetővé a tágasabb Csillagcsaládunk tagjai számára.
Az elmúlt két évben havi rendszerességgel végeztünk ehhez hasonló csodálatos erejű távgyógyításokat angol nyelven, a nemzetközi csillagnemzetségek közösségünk számára, egészen rendkívüli eredménnyel. Számukra elsősorban a Csillagember Megváltás ösvénye című gyönyörű és felemelő misztériumunkat tettük elérhetővé, amelyben a Csillagember Érintés-palástjaként mind a 13 csillagnemzetséggel foglalkozunk. Majd pedig a Szentlélek gyógyítás két szintjét adtuk át angol nyelven. Szinte minden résztvevő boldog és hálatelt szívvel jelezte vissza, hogy élete egyik legmagasztosabb szellemi élményét élte át, ami tökéletes közvetlenséggel és érezhető elevenséggel működött távból is, hiszen a távgyógyítások terén is már közel 30 éves tapasztalatunk van.
Ezeket a misztériumokat a csoportunk tagjai számára személyes jelenléttel tettük átélhetővé eddig, de most szeretnénk tágítani a kört, és még több lehetőséget biztosítani a gyógyulásra és a belső munkára az olvasóink és a tanításaink, meditációs hanganyagaink követői számára.

Bízunk benne, hogy így is sokat tudunk majd segíteni a gyógyulás és a személyes karmikus megváltás útján!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

error: Content is protected !!