Az oldalon található szöveges tartalmak és meditációs hanganyagok, melyek dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó sajátos és egyedi szellemi termékei, szerzői jogvédelem alá esnek. Az itt megtalálható tartalmakat a forrás megjelölése, vagyis szerzők és a jelen honlapra történő hivatkozás (csillagnemzetsegek.hu) nélkül, illetve előzetes írásos engedélykérés nélkül tilos egészben vagy részben másolni, megosztani és bármilyen módon kereskedelmi forgalomba hozni. Szerzői jogsértést jelent továbbá az oldal tartalmát többszörözni, adatbázisban tárolni vagy bármely – változatlan vagy egyénileg átdolgozott, módosított formában – üzleti tevékenységhez felhasználni, amellyel a mű egysége sérülhet. Súlyos szerzői jogsértést jelent továbbá dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó meditációs CD-inek hanganyagát lemásolni és egyéb oldalakon letölthető formában közzé tenni, forgalomba hozni, előzetes írásos engedély nélkül különböző videók aláfestéseként felhasználni, és csoportfoglalkozások alkalmával azokat részben vagy egészben előadni.

A szerzői jogok megsértése polgári peres eljárást von maga után, amely érintheti az Szjt. 18.§ szerinti, a mű többszörözéséhez fűződő, 24.§ szerinti, a mű nyilvános előadásához fűződő, továbbá 26.§ (8) bekezdés második mondata szerinti, a mű lehívásra hozzáférhetővé tétellel megvalósuló nyilvánossághoz közvetítéséhez fűződő kizárólagos szerzői jogát.Szjt. 12.§ szerinti név feltüntetésével, illetve szerzői minőség elismerésével kapcsolatos szerzői személyhez fűződő jogát, illetve a Szjt. 13.§ szerinti, a mű egységének védelmével kapcsolatos személyhez fűződő jogát.


Kérjük, amennyiben vásárlója kíván lenni a weboldalunkon kínált termékeknek, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.
Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.
A weboldal működésével, az azon található termékek megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Üzemeltetői adatok
Cégnév: Delfin-Álom Bt.
Székhely: 1037 Budapest, Orbán Balázs u. 35.
Adószám: 21172980-1-41
Cégjegyzék szám: Cg. 01-06-747950
Kibocsájtó cégbíróság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: rendeles@yahunagaia.hu
Telefonos elérhetőség: +36209828321

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
A megjelenített termékek kizárólag e-mailben (a rendeles kukac csillagnemzetsegek.hu e-mail címen) vagy telefonon (a +36209828321-es számon) rendelhetők meg és kiszállításuk postai utánvétellel és / vagy személyes átadással történik meg.
Amennyiben a termékek személyes átvétellel kerülnek megrendelésre, az átadás helyszínének egyeztetése telefonon történik, rendszerint 13. kerületi helyszín megjelölésével.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
Weboldalunk segítségével az alábbi termékek forgalmazása történik:
– Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó által kiadott könyvek,
– a könyvekhez kapcsolódó tanfolyami segédanyag CD-k
– egyedi rendelésre Tiffany technikával készülő szakrális oltárdíszek
– egyedi rendelésre Tiffany technikával készülő ún. Fénypecsétek
– Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó által kiadott „Csillagnemzetségek-Lélekcsaládok….” c. könyhöz kapcsolódó kiegészítő ún. „Antares-kód” asztrológiai képlet, egyedi megrendelés alapján.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak és tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a postai szállítás díját, mely a Vevőt terheli.
Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Rendelési információk
A vásárlás regisztráció nélkül lehetséges.
Rendelést a rendeles kukac csillagnemzetsegek.hu e-mail címen és telefonon, a +36209828321-es telefonszámon fogadunk.
A megrendelt termékeket személyes átvétellel (13. kerületi egyeztetett helyszíni átadással), vagy postai utánvétellel lehet megrendelni. Az utánvétel postai költségét a Vevő viseli.

A megrendelések feldolgozása
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 10-18 óra között.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
Általános teljesítési határidő, a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül. (postai utánvétel esetén a feladás dátumát értjük ez alatt.) Ez alól kivétel a szakrális oltárdíszek rendelése, mivel ezek egyedi igények mentén kerülnek kialakításra, a vállalási határidő is egyeztetés mentén kerül kialakításra.
A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés menete
Könyvek, CD-k esetén :
1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket.
2. Szállítási / számlázási adatok megadása
3. Megrendelés
A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!
3.1. e-mailben a rendeles kukac csillagnemzetsegek.hu  címen
3.2. telefonon a +36209829321-es telefonszámon hétköznap 10-18 óra, szombaton 10-14 óra között
4.. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.
5. A beérkezett megrendelését telefonon minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!

Antares-kód esetében :
1. Töltse ki az online megrendelőlapot, kéjük ügyeljen az adatok pontosságára és minden mező kitöltésére
2. Szállítási / számlázási adatok megadása
3.. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.
4. A beérkezett megrendelését telefonon minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat hiányosság (egyéb szükség) esetén

Szakrális oltárdíszek esetében :
1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket. Mivel ezek a termékek egyedi rendelésre készülnek, a kiválasztásnál fontos tudni, hogy a képeken feltüntetett oltárdíszhez képest lehetnek eltérések, és a képek itt illusztráció jellegűek. Kérjük ezzel kapcsolatban a telefonos elérhetőségünkön informálódjon!
2. Megrendelés kizárólag telefonon, a +36209829321-es telefonszámon hétköznap 10-18 óra, szombaton 10-14 óra között
4. A beérkezett megrendelést követően telefonon több egyeztetés történik a vállalási határidő, és a termék személyessé szabása kapcsán, és a végleges ár egyeztetése is telefon történik.
5. A végleges paraméterekről: vállalási határidő, végleges ár, átvétel időpontja/helyszíne a Vevő e-mailben írásos visszaigazolást legkésőbb a megrendeléstől számított 10 munkanapon belül.

Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék.
Az email-ben történő visszaigazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége. Az e-mail-ben történő visszaigazolás 48 órán belül meg kell, hogy történjen, amennyiben ez nem történik meg, a +36209828321-es számon várjuk jelentkezését.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja
A megrendelt termék eljuttatásának módját a megrendeléskor kérjük jelölni.
Ez lehet személyes átvétel Budapesten, a 13. kerületben egyeztetett helyszínen, ilyenkor a megrendelés végösszegét a személyes átvételkor kell tejesíteni és a kiszállítás ingyenes.
Amennyiben postai utánvétellel történt a megrendelés, a végösszeget a csomag átvételekor a postásnak kell kifizetni. Utánvétel esetén a postai szállítás költségét a Vevő viseli.
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz, kivéve a postai szállítás költségét, mely a vevőt terheli.
A számlát a csomag tartalmazza.
Kérjük a csomagot kézbesítéskor postai utánvét esetén a postai alkalmazott előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
Amennyiben személyes átvételre kerül sor, reklamációját közvetlenül képviselőnknek teheti meg.

Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére is, ennek a módját telefonon történő egyeztetés során pontosítjuk.

Szakrális oltárdíszek csak személyes átvétellel, 50% előrefizetéssel rendelhetőek, egyeztetett vállalási határidővel.

Házhoz szállítás, információk
Weboldalunkon található termékekre vonatkozó megrendeléseinek teljesítését a Magyar Posta, Foxpost vagy Packeta szolgáltatókon keresztül teljesítjük, ezen felül lehetőség van személyesen átvenni Budapesten, a 13. kerületben, telefonon egyeztetett időpontban és helyszínen.
Utánvételes csomagok kézbesítése a szolgáltató mindenkori kézbesítési időszakában történik.
Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Házhoz szállítás díjszabása
A +36209828321-es számon telefonon egyeztetett budapesti, 3. és 13. kerületi helyszínen történő személyesen átvétel esetén ingyenes.

Aktuális díjszabások

Magyar Posta:
Foxpost:
Packeta
Amennyiben kérdése merül fel a pontos kézbesítési díjjal kapcsolatban, kérjük keresse a +36209828321-es telefonszámot.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a postai kézbesítőnek! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Elállás joga
A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.
Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.
A fent említett törvényi szabályozás alapján a szakrális oltárdíszekre, fénypecsétekre és Antares-kód asztrológiai képletre leadott rendelésekre nem érvényes az elállási jog, valamint a megrendelt, hanganyagot tartalmazó CD-kre sem abban az esetben, amennyiben a csomagolás felbontásra került.

Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből :
4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli
megerősítés kézhezvételére – a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben – a termék kézhezvételének napjától, illetve – a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben – a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is
elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot: a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó
felbontotta; e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében; f) szerencsejáték-szerződés esetében.

A törvény további részletei megtekintése itt.

Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.
Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.
A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!
Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült,
vagy hiányos volt)
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Delfin-Álom Bt. a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.
(egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

Adatkezelés
A weboldalon történt megrendelések során a Delfin-Álom Bt. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára. A weboldal böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).
Ezen adatokat a Delfin-Álom Bt. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Delfin-Álom Bt. a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek
által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Delfin-Álom Bt. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.
Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a rendeles@yahunagaia.hu e-mail címen.
A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
A weboldal oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Delfin-Álom Bt. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

A csillagnemzetsegek.hu weboldalon található valamennyi információ, szöveg, képanyag, grafika, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, valamint funkcióinak megvalósítása a Delfin-Álom Bt. kizárólagos tulajdonát képezi.

Az 1999. évi LXXVI. törvény szerint teljes körű szerzői jogvédelem alá esik.

Ezen weboldalak tartalmának felhasználása, feldolgozása, másolása, terjesztése, tárolása a jogtulajdonos Delfin-Álom Bt. előzetes írásbeli engedélye nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, mely jogi következményeket von maga után!

error: Content is protected !!