Az egyenrangúság és egyenlőség védelmében teljesen egységes árazás és egységes alapelvek határozzák meg a csillag-érintések névvel jelölt több szintű és többféle eljárást jelentő áthangolás kereteit, amelyet szeretnénk itt kicsit felvázolni :
Az áthangolás folyamata körülbelül 1,5-3 és fél órát vesz igénybe.
Érdemes úgy érkezni, hogy ki-ki átgondolja, akár le is írja a kérdéseit, problémáit , mindazt, amiben tanácsot és útmutatást szeretne kérni az Égiektől.
Az lenne az ajánlásunk, hogy kényelmes, és ha lehet fehér ruhában érkezz az ülésre, amellyel Te magad is kifejezed a megtisztulás és újjászületés szándékát és felkészülsz a misztériumra, mint egy sorsformáló szakrális rítusra. Ez természetesen semmiképpen sem kötelező szabály, de aki úgy érzi, hogy maga is rezonál erre, öltöztesse a testét és lelkét is ünnepi fehérbe!
Kérjük továbbá, hogy az áthangolás előtt legfeljebb egy könnyű étkezés legyen csak, sőt talán érdemes egy léböjt-, vagy gyümölcsnapot tartani aznap.
Ezenkívül a kezelést megelőző 2-3 napban ne fogyassz hagymát, vagy fokhagymát tartalmazó ételt, alkoholt, drogokat és csökkentsd az édességeket is!
Ha lehetséges az ülés megkezdése előtt 2-3 órával már ne is dohányozz!
Mindez felkészít energetikailag e rendkívül magas rezgésű csillagkódok befogadására.

Azt ajánlanánk, hogy azt a napot mindenki szánja teljes egészében önmagára! Legyen az az ő ünnepe – az újjászületése napja, amivel megajándékozza önmagát!
Ezek misztériumok valóban számtalan mélyreható változást és csodálatos felszabadulást hozhatnak, amelyre teljességgel rábízhatjuk magunkat! Sok ezer éves karmikus láncolatokat emelhet le, kiszabadíthatja a testet a fájdalomból, és új reményt adhat a léleknek, mert ki-ki megtapasztalhatja, hogy a Teremtés erői összefognak érte!
A Teremtés egén felrajzolt 13 sugár aznap értünk gyülekező szövetsége a Megváltás erejével érinti meg az emberlétünk fájdalmait, és ugyanakkor egy olyan tudatosság fényével világítja be az életünk labirintusát, amelyben váratlanul kirajzolódhat a kivezető út ösvénye is!
Leoldódhatnak a karmikus bilincsek és megmutatkozhatnak a szükséges sorskorrekciós lépések is!
A Csoda lehetősége ott nyugszik mindannyiunkban, és már sok száz, sok ezer év óta dolgozunk mindannyian annak előkészítésén! Most pedig eljött az idő, hogy azt el tudjuk fogadni! Eljött az idő arra, hogy be tudjuk engedni a Kegyelmet, azáltal, hogy kegyelmet adunk önmagunknak is, és csak hagyjuk a Megváltás Isteni/Istennői művét kibontakozni a testünkben, a lelkünkben és földi életünkben!

Teljes szívünkkel kívánjuk minden, bármilyen módon szenvedő és kereső léleknek, hogy e Csoda érintse meg őt és emelje olyan magasra, amilyen magasságokat csak képes megálmodni magának!

error: Content is protected !!