Csillagnemzetségek-Lélekcsaládok

18 800 Ft

Category:

Description

Kedves Testvérek!

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy a 2007-es első kiadás után,  2014. november 30-án 11 óra 11 perckor megjelent és útjára indult a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című nagy sikerű könyvünk átdolgozott bővített második kiadása táblakötésben, több mint 1000 oldalon!

Ez a könyv egy rendkívüli erejű, egyedülálló tanítást hordoz, amely egy varázslatos lélekutazásra invitál a galaktikus mítoszok világában, ahol belső valóságként kelnek életre az unikornisok, az angyalok, a sárkányharcosok, a szárnyas oroszlánok, a pegazus lények, a delfinek és bálnák, a tündérek és manók, a Melchizedek tudatosság tanítói és az Istennő gyógyító papnői vagy a Krisztus tudatosság követei, és még sok más mitikus lény. S a könyv végére ki-ki ráébredhet arra, hogy ezek a létezők nem csupán a mesék és az álmaink szereplői, hanem mint léleksugarak bennünk munkálnak, mint az életünket vezérlő láthatatlan alapelvek, küldetéskódok és sorsformáló csillagerők! A Földbolygó történetében most először nyílhat fel a könyv által a Galaktikus Akasha Krónikák 7. dimenziós titkos tanítása, melynek tükrében minden ember felismerheti önmaga legősibb testi-, lelki- és szellemi csillaggyökereit, és megértheti létezése legmagasabb szintű rendezőelveit.

E különleges könyv felvázolja az egész Tejút Galaxis kozmikus történelmének emlékezetét a tizenhárom Csillagnemzetség és több mint 230 csillag tükrében, amelyhez a szerzők megalkották a külön megrendelhető ©Antares-kód nevű személyes csillaghoroszkópot is, mely által most először egyénileg is értelmezhetővé válnak a csillagok csodálatos tanításai!

Egy korábban soha meg nem élt felfedezőút vár rád, és a végén – Önmagad!

Ez a csodálatos könyv közel 100 színes csillagkép ábrával, csillagpozíciós táblázatokkal és Philip Straub különlegesen kifejező, mitikus ihletettségű képeinek illusztrációjával, illetve hazai művészek gyönyörű alkotásainak gazdag képanyagával készült, Szepes Mária ajánlásával.

Bízunk benne, hogy nagyon sok fényküldött számára nyújt majd segítséget csillaggyökereinek és a sorsában munkáló szellemi alapelvek felismerésében!

 

Az alábbi képre kattintva bele lehet nézni a könyvbe!

 

 

Additional information

Weight 2 kg
Language