Csillagnemzetségek-Lélekcsaládok

Rated 5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 customer reviews)

13 800 Ft

Description

Kedves Testvérek!

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy 2014. november 30-án 11 óra 11 perckor megjelent és útjára indult a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című nagy sikerű könyvünk átdolgozott bővített második kiadása táblakötésben és több mint 1000 oldalon!

Ez a könyv egy rendkívüli erejű, egyedülálló tanítást hordoz, amely egy varázslatos lélekutazásra invitál a galaktikus mítoszok világában, ahol belső valóságként kelnek életre az unikornisok, az angyalok, a sárkányharcosok, a szárnyas oroszlánok, a pegazus lények, a delfinek és bálnák, a tündérek és manók, a Melchizedek tudatosság tanítói és az Istennő gyógyító papnői vagy a Krisztus tudatosság követei, és még sok más mitikus lény. S a könyv végére ki-ki ráébredhet arra, hogy ezek a létezők nem csupán a mesék és az álmaink szereplői, hanem mint léleksugarak bennünk munkálnak, mint az életünket vezérlő láthatatlan alapelvek, küldetéskódok és sorsformáló csillagerők! A Földbolygó történetében most először nyílhat fel a könyv által a Galaktikus Akasha Krónikák 7. dimenziós titkos tanítása, melynek tükrében minden ember felismerheti önmaga legősibb testi-, lelki- és szellemi csillaggyökereit, és megértheti létezése legmagasabb szintű rendezőelveit.

E különleges könyv felvázolja az egész Tejút Galaxis kozmikus történelmének emlékezetét a tizenhárom Csillagnemzetség és több mint 230 csillag tükrében, amelyhez a szerzők megalkották a külön megrendelhető ©Antares-kód nevű személyes csillaghoroszkópot is, mely által most először egyénileg is értelmezhetővé válnak a csillagok csodálatos tanításai!

Egy korábban soha meg nem élt felfedezőút vár rád, és a végén – Önmagad!

Ez a csodálatos könyv közel 100 színes csillagkép ábrával, csillagpozíciós táblázatokkal és Philip Straub különlegesen kifejező, mitikus ihletettségű képeinek illusztrációjával, illetve hazai művészek gyönyörű alkotásainak gazdag képanyagával készült, Szepes Mária ajánlásával.

Bízunk benne, hogy nagyon sok fényküldött számára nyújt majd segítséget csillaggyökereinek és a sorsában munkáló szellemi alapelvek felismerésében!

 

Az alábbi képre kattintva bele lehet nézni a könyvbe!

 

 

Additional information

Weight 2 kg
Language

2 reviews for Csillagnemzetségek-Lélekcsaládok

 1. Rated 5 out of 5

  Pap Szilvi

  Ez a Könyv csodálatos magasságokba repít, mélységes összefüggéseket hordoz, végtelen bölcsesség, tapasztalat, szeretet és az élet árad belőle.
  Úgy ismerhetjük meg magunkat, az Univerzumunkat, a Galaxisunkat, a történetünket, az itt élő Létezőket a legparányibbtól a legnagyobb Csillagokig, mint eddig még sosem, a kezdetek kezdetétől mostanáig; miközben elkezdhetünk emlékezni, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk és hova tartozunk; és hogy milyen csodákkal teli ez a Világ, benne Gaia is, amelyet a Teremtőnk megálmodott.
  Őszinte szeretettel ajánlom minden kedves Olvasónak!

 2. Rated 5 out of 5

  Csizmadia Zsolt Ákos

  Saját Galaxisunk történelmének egy nagyon tanulságos, átfogó szemléletű olvasata 1000 oldalban, egy kiváló magyar szerzőpáros tollából… Talán egyszer majd tanítani fogják az iskolákban is…:-) Ugyan nem tartalmaz MINDEN fontos információt a Kis-szürke, Magas-szürke, a reptilián és drakonida fajok szerepéről (talán mert a könyvnek nem célja bizonyos fajok hibáztatása), DE ennek ellenére nagyon hasznos és hiánypótló olvasmány, s kész csoda, hogy egy ilyen monumentális alkotás magyar nyelven megérkezhetett és a Hazafelé vezető úton segíthet nekünk… Szívből gratulálok és köszönöm, hogy olvashattam! 🙂

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *