Csillag-Sorsok

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

8 800 Ft

Description

Nagy örömmel osztjuk meg veletek is a legújabb csodálatos hírt, mely szerint a Csillag-Sorsok című könyvünk angol kiadása (Stellar Destinies Volume I) győztes helyezést ért el a New Age kategóriában, továbbá második helyezett lett az Angels&Spirit Guides kategóriában a neves amerikai székhelyű „3rd International Excellence Body, Mind, Spirit Book Awards” versenyén, amelyen kifejezetten csak ezoterikus, spirituális témájú könyvek indulhattak. Ezért különösen becses és nagy értékű eredmény ez.

Itt találhatjátok a nyertesek listáját, és azon belül a lap tetején és közepe táján a két kategóriában szereplő nyertes könyvünket is:

http://www.bmsbookawards.com/3rd-annual-bms-winners-and-finalists.htm

A Stellar Nations – Soul Families (Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok) és a Calling You (Szólok Hozzád) csodálatos nemzetközi sikerei után, amelyekről már korábban beszámoltunk, valóban nagy öröm, hogy ezúttal a Csillag-Sorsok tanítása is megérintette a zsűrit, és ilyen komoly helyezést érhetet el egy nemzetközi porondon is a spirituális könyvek versenyében.

Köszönjük a támogatást, és ha velünk örültök!

————————————-o——————————————-

Megjelent 2012. augusztus 17-én.

A Csillag-Sorsok könyve a nagysikerű Átlényegülés Kapujában I és II könyvek negyedik átdolgozott, együttes kiadása csodálatos illusztrációkkal és új üzenetekkel bővítve, mely által megismerhetők és felébreszthetők a csillagtudatosság alapkódjai.

Plejádok valamennyi csillagának kozmikus sorstörténetével – átdolgozott csillagpecsétekkel -, az Androméda-, Szíriusz-, és az Orion konstelláció csillagainak történelmével, valamint a Naprendszer eredetének felvázolásával.

Majd pedig feltárul a Földbolygó őstörténetének leggyönyörűbb fejezete, Lemúria világának és mitikus lakóinak lírai elbeszélésével, amely az egyik legmagasabb rezgésű és legtisztább szellemi gyökerünk ezen a bolygón. Külön gyöngyszeme ennek a világnak Aion-Ara-Celest-Thé-Om szigetének titka, melyből talán sokan megértik, hogy miért is születtek éppen erre a magyar földre.

Ezt követi Atlantisz születésének és drámai pusztulásának bemutatása.

Végül, e kötet teljesen új és egyedülálló kincse öt olyan Andromédabeli Pegazus lélek megrázóan megható személyes vallomása, amelyből kiderül, hogyan veszítették el csillagbéli otthonukat egykor, hogyan éltek itt közöttünk a Naprendszerben és a Földön, s ezután hogyan jutottak végül haza Felemelkedett Mesterekként, hogy életeikkel lefektessék a megváltás mintázatát és lehetőségének lábnyomait.

Ezek a kizárólag itt megtalálható nagy erejű történetek nagyon sokat segíthetnek és taníthatnak nekünk az életünk átlényegítésének titkáról, s még azoknak is rendkívül sokat adhatnak, akik már ismerik a korábbi Átlényegülés Kapujában köteteket, sőt a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünk tanításait is.

Örömöt jelenthet az is, hogy ebben az új könyvben megtalálható az összes versünk is, amelyet a facebook oldalunkon olvashattatok eddig. Egy igazán szép időtlen könyv született csodálatos illusztrációkkal, amelyben eddigi utunk talán leggyönyörűbb szellemi gyöngyszemei szerepelnek, melyek valóban nélkülözhetetlen alapját képezik a csillagtudatosság megélésének és fontosak a Csillagnemzetségek 7. dimenziós tanításainak megértéséhez.

Legyen ez egy varázslatos szellemi utazás a csillag-városok élő birodalmai között, miközben ki-ki ráébredhet saját küldetéskódjaira és sorsa ősi mozgatóira.

Szívből ajánljuk ezt a könyvet minden olyan kereső léleknek és fényküldöttnek, aki úgy érzi, hogy útja a csillagokból indult, és már régóta keresi sóvárgó honvággyal a hazatérés lehetőségeit!

A könyv és a hozzá kapcsolódó meditációs CD a +36 20 9828321-es telefonszámon vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen rendelhető meg!

Tartalom

Előszó

Köszönetnyilvánítás
Bevezető
Belépés a Foton öv sugarába
A Plejádok csillagainak kozmikus történelme
Alcyone
Merope
Maya
Sterope
Electra
Taygeta
Kelainó
Atlas és Pleione
A Nap Kapuja
Solana kozmikus emlékezete

Bevezető az Átlényegülés Kapujában II könyvhöz
Az Androméda csillagvilág kozmikus történelme
A Felemelkedett Pegazus-lelkek, Andromédabeli Mesterek üzenetei
Zohaximé története
 Filiandré története
Lobélia története
Kuthumi története
Sironmé története
A Szíriusz csillagküldöttei
Az Orion csillagkép szellemi kódjai

Lemúria világai
„Csillagok népe a kék-öbölben”
A „csillag-szívűek” birodalma
A „csillag-szeműek” világa
A tündérek birodalma
Atlantisz üzenete
A Lemúriai Csillagszigetünk és a magyarság csillagsorsának ősi kapcsolata

Függelék

Additional information

Weight 1 kg
Language

1 review for Csillag-Sorsok

  1. Rated 5 out of 5

    Pap Szilvi

    Nagyon mély és szép átélés, ahogy ez a Könyv – mint a szerzők mindegyik könyve – kapcsolatba lép velünk egy finom szálon keresztül az olvasás megkezdésekor, és együtt él velünk, együtt élhetünk vele, a történetekkel, a tanításokkal. A Csillag-Sorsok könyv számomra az egyik legolvasmányosabb a csodálatos könyvek közül, szinte szárnyalni lehet minden történetével, bármerre is járjunk. Mindehhez gyönyörű szép és mély verseket és illusztrációkat is kapunk.
    Válaszokat ad a könyv olyan fontos kérdésekre a minket körülvevő közeli csillagokról, a világról, erről az Útról és önmagunkról is, a jelen életünkről, amik sokszor születésünktől, bár leginkább évezredek óta munkálnak bennünk, de ilyen magasságokig sohasem nyújtózhattunk eddig fel. Megismerni ezeket a történeteket, tudni róluk nagy kincs, élmény és tanulási folyamat, hogy jobban érthessük a jelen életet és energiákat, hogyan is lett épp ilyen és hol tartunk most. Azzal, hogy közelebb kerülünk a Napunk, a Plejádok csillagainak lenyűgöző sorstörténeteihez, továbbutazva fontos állomásokra és megérkezve a Földre, ott is a szívünknek nagyon kedves Lemúriára, megérezhetjük, hogy mennyire és miért fontos mindez mindannyiunk életében, egyéni és globális szinten, a jelenünkben.
    Egy mély gyógyulás indulhat el a tudatosodás, a felismerések és az átélések által. Sokan azt tapasztaljuk, hogy a történetekhez formálódik az olvasás közben a jelenlegi életünk is, hogy minden cseppje még mélyebb tapasztalássá legyen. A magasságaival és a mélységeivel együtt ez nem mindig könnyű, őszintén a tükrökbe kell néznünk, legalábbis érdemes, mert egész biztosan eddig nem tapasztalt felismeréseket élhetünk át. Egy varázslatos belső és külső utazás. Őszinte szeretettel ajánlom minden kedves olvasónak, akit megérintett és megszólított ez a Könyv!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *