• Home
  • Könyvek
  • A Megváltás Misztériumának Galaktikus és Földi Kulcsai

A Megváltás Misztériumának Galaktikus és Földi Kulcsai

15 300 Ft

Description

A Csillagnemzetségek Küldöttségének tanításai arról, hogy mi a legmélyebb gyökere minden létező problémánknak, és mit kell tennünk ahhoz, hogy a Kegyelmet el tudjuk fogadni és életre kelthessük a Krisztusi Megváltás csodatévő titkait. 

Bruttó ára: 15.300 Ft

(Borítókép: Danny Hahlbohm)

Melyben a galaktikus mítoszok még tovább mesélnek a Teremtés titkairól. Miközben megelevenedik a Csillagnemzetségek Küldöttségének és különösen a Krisztusi Léleknek egy újabb felbecsülhetetlen értékű tanítása, melyből megérthetjük minden létező problémánk őseredeti okát, mozgatóját és fájdalom-gyökerét!

Megváltás Körök egyes, nagyon pontosan megfogalmazott lépései által és a mellékelt négy meditációs cd segítségével pedig végre ki-ki megtörténtetheti saját maga a lehető legmélyebb gyógyítást létezése valamennyi szintjén, mely által a Kegyelmi misztérium szent kulcsai a bensőjében kelhetnek életre, hogy a Megváltás Hídjára emelkedve lényegileg változtassák meg az életét. A lét Krisztusi fénykulcsai ezek, melyek feloldják az elválasztottság illúzió magányát, és visszaemelnek bennünket a Teremtő végtelen szeretetének megtapasztalásába, ahol új életet álmodhatunk és teremthetünk magunknak, s hétköznapjaink emberi világába visszatérhet az Égi áldás csendes ragyogása…

Ezután feltárul a 2007. december 29-én megtörténtetett Globális Sorskorrekció által a Földbolygóhoz kapcsolt új időhurokban rejlő titok – az Új Idő Isteni Terve, melyben az előttünk álló évek szellemi programjai körvonalazódnak. S az az izgalmas kérdés is felvetődik, hogy tán nem is az a bizonyos 2012-es év jelenti majd földi időnk végét, s a Felemelkedés időpontját…

Majd a „Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok” című könyvünk kiegészítéseként Solana mesél tovább a Nap Kapujának történelméről, a Plejádok csillagnővéreinek testvéreként. S megtudhatjuk az Antares-kódokban is szereplő aszteroidák pontos jelentését és értelmezésének módját.

Végül egy csodálatos üzenet bontakozik ki a magyarság csillagsorsáról, mely éppen a Csillagnemzetségek tanításai nyomán kapta meg gyönyörű mélységét és igazi értelmét. Feltárul e nép eredendő küldetésének és a csillagokba írt sorsának misztikus kapcsolata az ősi Lemúriai kontinens varázslatosan szép világával, s tán sokan ezáltal értik meg, hogy miért éppen erre a magyar földre születtek a Felemelkedés életében…

Szívből kívánjuk és teremtjük, hogy minden olvasó lelkét érintse meg a Kegyelem legtisztább fénye, s ezáltal tapasztalja meg az igazi Hazatérés-élmény emberszívben felizzó katarzisát, s azt az egyszerű meghitt lélekemelő varázslatot, hogy újra mer boldog lenni, szeretni és szeretve lenni!

A 650 oldalas kemény kötésű könyv ára a 4 meditációs cd melléklettel, egy csodálatos díszdobozba csomagolva bruttó 15. 300 Ft.

 

TARTALOM

Köszönetnyilvánítás
Bevezetés
A Kegyelmi misztériumok első kulcsa
Az Árulás arcai
A Kegyelmi misztériumok második kulcsa
A Kegyelmi misztériumok harmadik kulcsa
Az Új Idő Isteni Terve
Solana álmai a Naprendszer bolygóiról, és az aszteroidák születésének története,
illetve jelentése az Antares-kódjainkban

– Chiron
– Ceres
– Pallasz Athéné
– Junó
– Vesta
A Lemúriai Csillagszigetünk és a magyarság csillagsorsának ősi kapcsolata
Függelék

 

Additional information

Weight 2.15 kg
Language

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A Megváltás Misztériumának Galaktikus és Földi Kulcsai”

Your email address will not be published. Required fields are marked *