A hormonális egyensúly visszaállításának Lemúriai rítusa

4 300 Ft

Category:

Description

A neuro-endokrin szervrendszerünk, vagyis a hormontermelő belső elválasztású mirigyeink egymással szorosan összefüggő, sőt egymásra épülő rendkívül komplex rendszere valójában a testünk működésének láthatatlan éteri motorja, a belső egyensúly, illetve a harmonikus testi és lelki funkciók nagyon fontos kulcsa. A hormonok egészen szubtilis esszenciája számos létfontosságú anyagcsere folyamatot vezérel, ugyanakkor talán ez a szervrendszerünk a legérzékenyebb a különböző stressz hatásokra és érzelmi, lelki megterhelésekre, így a belső egyensúly nagyon könnyen felborulhat. S ilyenkor találkozhatunk például a krónikus fáradtság szindrómával, melyet a mellékvese kimerülése okoz, a különböző autoimmun pajzsmirigy betegségekkel, emésztési problémákkal, inzulin rezisztenciával, a menstruációs ciklus zavaraival, meddőséggel, PCOS-el, súlyproblémákkal és az immunrendszer legyengülésével, melyek sajnos mind korunk nagyon jellegzetes, széles körű problémáivá váltak.

Ez a csodálatos meditáció egy mély relaxációs fázis után visszavezet ahhoz az ősi szakrális rítushoz, ahogyan a Lemúriai misztériumok szerint egy napi rendszerességgel végzett feltöltő és harmonizáló szertartás keretében biztosítottuk a hormonális rendszerünk tökéletes egyensúlyát, valamennyi endokrin szervünk egészségét.

Szívből ajánljuk tehát ezt a belső utazást mindazoknak, akik a felsorolt problémákkal küzdenek, vagy szeretnék megelőzni e betegségek kialakulását!

 

Borítókép: Szabados Emese – A hét szintű arany szökőkút Lemúriai titka

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

Additional information

Language