A hormonális egyensúly visszaállításának Lemúriai rítusa

4 300 Ft

Description

A neuro-endokrin szervrendszerünk, vagyis a hormontermelő belső elválasztású mirigyeink egymással szorosan összefüggő, sőt egymásra épülő rendkívül komplex rendszere valójában a testünk működésének láthatatlan éteri motorja, a belső egyensúly, illetve a harmonikus testi és lelki funkciók nagyon fontos kulcsa. A hormonok egészen szubtilis esszenciája számos létfontosságú anyagcsere folyamatot vezérel, ugyanakkor talán ez a szervrendszerünk a legérzékenyebb a különböző stressz hatásokra és érzelmi, lelki megterhelésekre, így a belső egyensúly nagyon könnyen felborulhat. S ilyenkor találkozhatunk például a krónikus fáradtság szindrómával, melyet a mellékvese kimerülése okoz, a különböző autoimmun pajzsmirigy betegségekkel, emésztési problémákkal, inzulin rezisztenciával, a menstruációs ciklus zavaraival, meddőséggel, PCOS-el, súlyproblémákkal és az immunrendszer legyengülésével, melyek sajnos mind korunk nagyon jellegzetes, széles körű problémáivá váltak.

Ez a csodálatos meditáció egy mély relaxációs fázis után visszavezet ahhoz az ősi szakrális rítushoz, ahogyan a Lemúriai misztériumok szerint egy napi rendszerességgel végzett feltöltő és harmonizáló szertartás keretében biztosítottuk a hormonális rendszerünk tökéletes egyensúlyát, valamennyi endokrin szervünk egészségét.

Szívből ajánljuk tehát ezt a belső utazást mindazoknak, akik a felsorolt problémákkal küzdenek, vagy szeretnék megelőzni e betegségek kialakulását!

 

Borítókép: Szabados Emese – A hét szintű arany szökőkút Lemúriai titka

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

Additional information

Language

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A hormonális egyensúly visszaállításának Lemúriai rítusa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *