A Szívünk felszabadítása az Elengedés Misztériumán át

4 300 Ft

Category:

Description

Régóta szerettünk volna megalkotni egy olyan szív-gyógyító meditációs ösvényt, amely kivezeti és feloldja azokat a mély érzelmi sebesüléseket, amelyeket a veszteségeink és csalódásaink nyomán gyűjtöttünk magunkba. Valószínűleg a legtöbb ember átélt már olyan lelki fájdalmat, amit azok a szükségszerű nagy változások, egymástól való eloldozódások jelentenek, amikor egy számunkra fontos kapcsolat véget ér, lezárul egy korszak és egymás nélkül kell egy új életet felépítenünk. Mint ahogy sajnos bizonyára sokak életében történtek olyan drámai veszteségek is, amikor a szeretteiktől kellett utolsó búcsút venniük földi életük bevégeztével. Ezek a történések talán a legmélyebb sebeket ejtik a szívünkön, amikre nem is igazán lehet felkészülni és rendszerint nehéz a gyógyulás, amelynek titka valójában az Elengedés Misztériumának életre keltésében rejlik. Azért is olyan fontos foglalkoznunk ezzel, mert az ilyen érzelmi traumák aktív fájdalomgócként működnek, és rendszerint óriási életenergiát szívnak el tőlünk észrevétlenül. Sőt amíg az elengedés nem tud teljessé válni, sokszor szinte egy belső látens agónia állapotában tartjuk magunkat akaratlanul, melyben minden megdermed körülöttünk, stagnál az életünk, és közben különböző fizikai tünetek is megjelenhetnek.

Elisabeth Kübler-Ross volt az, aki behatóbban foglalkozott a halál pszichológiájával, és ő fogalmazta meg a halál felé való közeledés jellegzetes stációit. Valójában a halál és elengedés misztériuma rokon fogalmak, hasonló lépcsőfokokon keresztül vezet az út a fény és a lelki újjászületés felé. Tudjuk jól, hogy a nagy veszteségeinkbe kicsit mindig mi is belehalunk, és mégis meg kell tanulnunk látszólag tovább élni, majd egyszer csak a végére érve a gyász folyamatainak, egy új ragyogással újjászülethetünk, amikor már képessé válunk arra, hogy visszalépve az élet áramlásába követni tudjuk a sorsunk hívását, sőt elfogadjuk annak ajándékait és örömeit is újra.

Ezzel a nagyon mélyen gyógyító meditációval abban szeretnénk segíteni, hogy ezt a folyamatot tudatossá tegyük, kioldjuk a lelki fájdalmakat, és az Elengedés Misztériumának lépcsőfokain keresztül megmutassuk a teljes gyógyulás felé vezető utat, s gyöngéd szívvel elvezessünk annak kapujáig.”

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

Borítókép: Szabados Emese

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

Additional information

Language