A Test-álma II. – dupla CD! – ÚJ kiadás

5 500 Ft

Category:

Description

1. CD – Mire emlékezik a tested? …

Ebben a meditációban tovább folytatjuk a belső utazást a testünkben mélyen őrzött fájdalomemlékeink világában, hogy feltárjuk, megértsük és tudatosítsuk, milyen állomásai voltak gyermekkorunktól kezdve a jelenig annak a folyamatnak, melyben elveszítettük az uralmat a testünk felett. Étkezési szokásaink és testünk formái pontosan tükrözik a megélt frusztrációkat, kompenzálandó érzelmi traumákat, vagy a mindennapi stressz terheltséget. Újra és újra követve a meditációban feltett kérdéseket, egyre mélyebbre mehetünk az emlékeinkben, és talán más-más válasz és felismerés nyílhat meg bennünk…

 

2. CD – A testünk szelíd áthangolása

A testünkkel való belső párbeszéd következő lépésében megnyitjuk a mélyreható változás és gyógyulás lehetőségét. A gát mélyén őrzött eredeti nyolc sejt emlékezik a DNS-ünk által hordozott tökéletes fizikai megvalósulásunk kódjaira, másrészt az étertestünkben ott él az úgynevezett “éteri másolat”, mely a lelkünk álma rólunk. A tökéletes kép arról, ahogyan még inkarnációnk előtt megterveztük testi megjelenésünket, hogy az valóban kifejezzen, tükrözzön bennünket.

E két ősi kódra hangolódva lehetővé tesszük, hogy megkezdődjön a testünkben az átalakulás és visszatérhessünk ahhoz az eredeti teljességhez, melyet a lelkünk a testünkbe vetít.

Ára: bruttó 5.500 Ft

 

A Test álma I. és A Test álma II. CD együttes vásárlás esetén 9800 Ft helyett csak bruttó 8.500 Ft

Additional information

Language