Utazás a delfinek gyógyító ölelésében

4 300 Ft

Category:

Description

A Csillagnemzetségek tanításai szerint a Delfinlények egy galaktikus gyógyító közösség tagjai, akik a Krisztus Tudatosság rezgésminőségével, tulajdonképpen az öröm energiái által, a Megváltás lehetőségének örömhírével gyógyítanak rendkívüli intuitív és telepatikus képességeikkel.

„Kezdetben vala az Ige”, az ősi, eredendő Isteni Hang, minden Élet kódja, amely az Egy Szívből, vagyis az egyetemes szívből fogant, és ez a Szív várja haza a Teremtés 13 ösvényén útnak indult, individuális létezéssé lett minden életszikrát. Egy univerzális üzenet ez – az Ige üzenete –, amely azért válik gyógyító kóddá, mert valójában minden fájdalom és szenvedés egyetlen lényegi okra vezethető vissza. Ha az univerzum vagy a létezés bármely pontján egy lélek elveszíti ennek az egyetemes szeretetnek az érzetét, elveszíti az Isten és az Istennő reá sugárzó szeretetének hitét, belső élményét, akkor egy iszonyatos szakadék, egy gyógyíthatatlannak tűnő seb keletkezik benne – az elválasztottság illúziója, amely tele van fájdalommal.

Attól lesznek csodálatos, egyedülálló gyógyító lények az égi és földi delfinek, mert ezt a hangot bízta rájuk a Forrás. E hang csodatévő, gyógyító ereje által adják vissza a Teremtő szeretetének jelenlétét, azt az élményt, hogy ez a szeretet mindig velünk van, és soha nem szűnik meg reánk sugározni bármerre is járunk és bármilyen életet is élünk.

Ez meditációs ösvény egy olyan belső úton vezet végig, melynek segítségével a delfinlelkek közreműködése által gyógyíthatjuk a hitvesztéseink, élettagadásaink pillanatait, illetve oldhatjuk a magány, az elszigeteltség, a szorongások és az életbe való belefáradás depresszív érzéseinek hullámait.

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Borítókép: Németh Melinda

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

Additional information

Language