• Home
  • Meditációs CD-k
  • A személyes és planetáris Anti-háló működtetésének rítusa Niomé erejével

A személyes és planetáris Anti-háló működtetésének rítusa Niomé erejével

4 300 Ft

Category:

Description

Ezzel a meditációval folytatjuk a “Niomé titkai” címmel kiadott sorozatunkat, hogy feltárjuk a Niomé Anti-háló felépítésének és működtetésének pontos részleteit, hogy még tudatosabban alkothassuk meg azt a rendkívüli erejű védelmi és energetizáló fénypajzsot, amely a leghatékonyabb módon képes kiszűrni, megsemmisíteni és távol tartani a testi és lelki egészségre káros kórokozó elementálokat, minden tudatmanipuláló és asztrális hatást, továbbá a felénk küldött negatív gondolatmintákat és destruktív programokat, vagy akár a mesterséges intelligenciák közeledését. Éppen ezért nagy segítséget jelenthet ez a meditáció egy akut vagy krónikus gyulladásos és fertőzéses megbetegedés esetén, illetve ha úgy érezzük, hogy túl sok negatív, alacsony rezgésű energia és asztrális jelenlét sűrűsödött be körülöttünk.

A meditáció második részében pedig egy gyönyörű Fényküldötti összefogás erejével építjük fel a planetáris Anti-hálót a Földbolygó körül, hogy megtisztítsuk az életterünket, és megerősítsük a Földanya védelmét is a csillagemberi sorsunk szép szolgálataként.

Szeretnénk kiemelni, hogy ezúttal is kérjük, hogy ezt a meditációt kizárólag csak azok rendeljék meg, akik olvasták a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünket, és ezáltal pontosan értik, hogy ki is Niomé, és miben lehet a segítségünkre!

(A meditációhoz közvetlenül kapcsolódó szellemi tanítások megtalálhatók a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünk 618-690. oldalán)

Szívből reméljük, hogy sokaknak nyújt majd segítséget ez a különleges gyógyító utazás is!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

Ára: 4300 Ft

Megrendelhető a +36/209828321-es számon vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen.

Borító kép: Németh Melinda – Niomé titkai

 

Ehhez a meditációhoz készítettünk egy egészen különleges és rendkívüli erejű szakrális fényoltárat is, amely valójában egy olyan Niomé által felszentelt eszköz és erőgenerátor lett, amely pontosan tükrözi a védelmi Anti-háló szakrális geometriáját és működési elvét, s ezáltal egy olyan erőpont lett, amely a kollektív Anti-háló lehorgonyzójaként és fenntartójaként is működik. Láthattok néhány képet erről a csodálatos műről a honlapunkon a “Szakrális oltárdíszek / Bemutatjuk” menüpont alatt.

Additional information

Language