A párosság misztériumának égi és földi gyökerei

4 300 Ft

Category:

Description

Az emberi élet talán legfontosabb aspektusa és kincse a lehetőség arra, hogy találkozzunk egymással, hogy szeressünk és szeretve legyünk, hogy egymást kiegészítve új teljességet teremtsünk. A kapcsolataink és az általuk ébresztett rendkívül komplex érzések kódolják a legmélyebben az érzelem-testünket és válnak a legfontosabb tapasztalásainkká, amelyeken keresztül önmagunkról és az életről is tanulunk. Szinte minden embert foglalkoztatja a párosság misztériumának kérdése, mert mindannyian vágyunk kiegészülni, egy mindent betöltő szeretetetteli tekintetben elmerülni, összetartozni holtodiglan holtomiglan, hogy együtt birkózzunk meg az élet kihívásaival és nehézségeivel, illetve, hogy legyen kivel megosztanunk a legszebb pillanatokat. Ugyanakkor mindig is nagy kérdés volt, hogy mi az a láthatatlan erő, ami az embereket egymás felé vezérli, hogy egymásban szeretetre, szenvedélyre, vagy máskor romboló „se veled, se nélküled” kapcsolatra találjanak. Mi dönt bennünk a házasság, a család vagy a válás mellett? Mi a valódi gyökere és mozgatója a saját házastársi kapcsolatunknak, a családi kötelékeinknek, és a lélekből fakadó kiegészülés vágy mentén megélt vonzalmainknak? Mit jelent egy karmikus kapcsolat, és mit jelent a duál-pár vagy lélektárs fogalma számunkra, és ennek hányféle arca és manifesztációja lehet? Ezekre a kérdésekre kaphatunk személyes, nekünk szóló válaszokat e meditáció sokszori átélésével, mindig egy újabb mozaikszemet megfejtve a saját földi és galaktikus sorstörténetünkből a párosság tükrében.

Szeretnénk kiemelni, hogy kérjük, hogy ezt a meditációt elsősorban azok rendeljék meg, akik már olvasták a Csillag-Sorsok és a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünket, mert azok számára lesz teljességgel tudatossá tehető e meditatív ösvény minden üzenete és kódja.

Mint valamennyi meditációnk, ez a belső utazás is egy nagyon komoly tanítást hordoz a sorok közé rejtve, ami számos felmerülő kérdésre magyarázatot adhat a témával kapcsolatban.

 

Borítókép: Szabados Emese – Áhann és Iota találkozása

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

Additional information

Language