A párosság misztériumának égi és földi gyökerei

4 300 Ft

Description

Az emberi élet talán legfontosabb aspektusa és kincse a lehetőség arra, hogy találkozzunk egymással, hogy szeressünk és szeretve legyünk, hogy egymást kiegészítve új teljességet teremtsünk. A kapcsolataink és az általuk ébresztett rendkívül komplex érzések kódolják a legmélyebben az érzelem-testünket és válnak a legfontosabb tapasztalásainkká, amelyeken keresztül önmagunkról és az életről is tanulunk. Szinte minden embert foglalkoztatja a párosság misztériumának kérdése, mert mindannyian vágyunk kiegészülni, egy mindent betöltő szeretetetteli tekintetben elmerülni, összetartozni holtodiglan holtomiglan, hogy együtt birkózzunk meg az élet kihívásaival és nehézségeivel, illetve, hogy legyen kivel megosztanunk a legszebb pillanatokat. Ugyanakkor mindig is nagy kérdés volt, hogy mi az a láthatatlan erő, ami az embereket egymás felé vezérli, hogy egymásban szeretetre, szenvedélyre, vagy máskor romboló „se veled, se nélküled” kapcsolatra találjanak. Mi dönt bennünk a házasság, a család vagy a válás mellett? Mi a valódi gyökere és mozgatója a saját házastársi kapcsolatunknak, a családi kötelékeinknek, és a lélekből fakadó kiegészülés vágy mentén megélt vonzalmainknak? Mit jelent egy karmikus kapcsolat, és mit jelent a duál-pár vagy lélektárs fogalma számunkra, és ennek hányféle arca és manifesztációja lehet? Ezekre a kérdésekre kaphatunk személyes, nekünk szóló válaszokat e meditáció sokszori átélésével, mindig egy újabb mozaikszemet megfejtve a saját földi és galaktikus sorstörténetünkből a párosság tükrében.

Szeretnénk kiemelni, hogy kérjük, hogy ezt a meditációt elsősorban azok rendeljék meg, akik már olvasták a Csillag-Sorsok és a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünket, mert azok számára lesz teljességgel tudatossá tehető e meditatív ösvény minden üzenete és kódja.

Mint valamennyi meditációnk, ez a belső utazás is egy nagyon komoly tanítást hordoz a sorok közé rejtve, ami számos felmerülő kérdésre magyarázatot adhat a témával kapcsolatban.

 

Borítókép: Szabados Emese – Áhann és Iota találkozása

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

Additional information

Language

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A párosság misztériumának égi és földi gyökerei”

Your email address will not be published. Required fields are marked *