A csakráink harmonizálása a Ka-Híta gyógyító szertartáson keresztül

4 300 Ft

Category:

Description

Ebben a különleges és nagy erejű gyógyító utazásban elvezettetünk Lemúria szent földjének birodalmába, hogy ott részesei lehessünk annak a gyönyörűséges szakrális szertartásnak,

Amelyben az eredendő “fénytest-bölcsőnk”, lemúriai nyelven a Ka-hítánk – mely a teljes finomenergetikai rendszerünk kulcsa és központi eleme – újra lefűzésre kerül, miközben egy csodálatos fénytesti gyógyítás átélői lehetünk, a csakráink megtisztításával és feltöltésével, a negatív tartalmak elengedésével, illetve energetikai egyensúlyunk helyreállításával. Ezáltal új erővel töltekezhetünk, és átélhetünk egy valódi és tudatos újjászületést fizikai és lelki szinten is.

Szeretnénk még jelezni azt is, hogy az ősi Lemúriai időkben ezt a gyönyörű szakrális rítust minden szülői pár végigvezette a csecsemőjéért a születését követő 3 napban, hogy ezáltal tudatosan is lefűzze és megnyissa a csakra-bimbókat és az ún. Elemi fénytesti struktúrát, amely a gyermekük egészségének és harmonikus fejlődésének kulcsa volt. Ezért a spirituális úton járó szülők ma is lejátszhatják ezt a meditációt gyermekük közelében és újra feleleveníthetik ezt a csodálatos szertartást érte.

(A meditációhoz közvetlenül kapcsolódó szellemi tanítások megtalálhatók a Csillag-Sorsok című könyvünk 559-625, és a 166-178. oldalán)

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

Ára: bruttó 4.300 Ft

 

Borítókép: Szabados Emese – A Lemúriai Ka-Híta szertartás titkai

Additional information

Language