Utazás Diamont Saphira csillagára …

4 300 Ft

Category:

Description

Diamont Saphira csillaga egy olyan varázslatos szépségű, újonnan alapított 5. dimenziós csillagtér az Androméda csillagkép alakzatában, ahová a hazatérő pegazus lelkeket várják egykori testvéreik. Egy olyan igazi otthonérzést keltő gyógyító világ született itt, ahol a Csillag-Sorsok című könyvünkben részletesen elmesélt „Androméda sors” mentén lázadó és útjukat, otthonukat elhagyó pegazus küldöttek megpihenhetnek, letehetik azoknak a drámai történéseknek a terheit, kivezethetik annak érzelmi és energetikai lenyomatait, aminek a Nap Kapujában szükségszerűen meg kellett történnie annak idején.

E csodálatos ívű csillagközi utazás során újra találkozhatnak elveszített testvéreikkel, és egy rendkívüli erejű, katartikus gyógyító folyamat keretében igazán felszabadulhatnak, sőt visszakaphatják eredendő sorskódjaikat is, hogy földi útjuk ismét küldetésük tudatos beteljesítésévé nemesülhessen, és igazi boldogságra találjanak a Földbolygó átmeneti otthonterében is.

Szeretnénk kiemelni, hogy kérjük, hogy ezt a meditációt csak azok rendeljék meg, akik már olvasták a Csillag-Sorsok és a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünket, mert kizárólag azok számára lesz teljességgel tudatossá tehető, érthető és átélhető e belső utazás minden lépése, illetve csak ők vannak kellőképpen felkészítve e nagy erejű gyógyítás befogadására.

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Borítókép: Szabados Emese – Utazás Diamont Saphira csillagára

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

 

Additional information

Language