A szellemi transzmutáció titka a harmadik szem kozmikus lencséjén át

4 300 Ft

Category:

Description

Ez a rendkívüli erejű belső utazás felidézi azt a Plejádokbeli beavató misztériumot, amely felnyitja a Harmadik Szem valódi képességeinek titkát. Alcyone és Taygeta csillagpapnői átadják azt a szellemi kulcsot, és megtörténtetik azt a különleges aktiválást és áthangolást, amely felnyitja a tisztán-látás belső érzékszervének égre néző tekintetét, hogy intuitív érzékelésünk egyre inkább felfoghassa a Felsőbb Világok felől érkező fényrezgések üzenetét. Ez a titok fontos kincse volt az egykori Lemúriai kultúrának és az ókori egyiptomi Hórusz Bal Szeme misztériumiskoláknak is.

A meditáció második részében pedig, egy újabb útra indulunk, hogy ezt a képességet és a Harmadik Szem erejét felhasználhassuk önmagunk gyógyítására, az árnyékok és alacsony rezgésű töltések, nehéz érzelmi és karmikus terhek transzmutálására.

Végül pedig egy csodálatos 5. dimenziós teremtő vizualizációt küldünk ki az „Égi tekintet” szellemi lencséjén át.

(Szeretnénk jelezni, hogy ezt a meditációt elsősorban a spirituális úton járatos keresőknek szántuk, akik ismerik már a hátterében nyugvó tanításokat, a csillagtudatosság alapjait a Csillag-Sorsok című könyvünkből, mert bizonyos elemek csak így lesznek értelmezhetők.)

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Borítókép: Szabados Emese – A Harmadik Szem titka

Additional information

Language