A Test-álma I. – Találkozás a testünk szellemével – ÚJ kiadás

3 500 Ft

Description

Korunk egyik aggasztó problémájának, a kilókkal való ádáz harcnak egy szelíd gyógymódja, valódi mélyreható változásokat elindító útja ez a meditáció. Semmilyen fogyókúra, böjtölés, étvágycsökkentő szer nem lehet tartósan hatékony anélkül, hogy megtörténjen a valódi pszichés átalakulás, a testünkkel szembeni gyakran agresszív belső attitűd megváltozása.

Ez a meditáció visszavezet a súlyproblémák gyökeréhez. Megérthetjük, hogyan romlott meg a kapcsolatunk a testünkkel, hogyan szakadt meg a kommunikáció a testünk szellemével, és elindul egy különleges, mélyreható gyógyítás, egy új szövetség kiépítése, amely nélkül nem lenne lehetséges pozitív irányba átformálni a testünk vonalait és megőrizni egészségünket. Majd pedig egy új fényprogrammal kódoljuk az emésztőrendszerünk és az anyagcsere folyamataink szerveit, illetve egy új teremtő álmot horgonyzunk le a morfogenetikus mezőnkben is, amely segít megvalósítani azt a belső képet, amit a testünk pozitív átalakulásáról hordozunk.

Fontos segítséget nyújthat ez a belső utazás a súlyfelesleggel küzdőknek, továbbá anorexia nervosa és bulimia, és más test-séma zavarokban szenvedők esetén.

Ezek mellett hasznos lehet olyan nehezen gyógyítható krónikus betegségben szenvedőknek, ahol a háttérben a testükkel való megromlott kapcsolat állhat.

Ára: bruttó 3.500 Ft

 

Borítókép: Szabados Emese- Találkozás a testünk szellemével

 

A Test álma I. és A Test álma II. CD-k ára együttes vásárlás esetén összesen bruttó 7.500 Ft!

Additional information

Language

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A Test-álma I. – Találkozás a testünk szellemével – ÚJ kiadás”

Your email address will not be published. Required fields are marked *