A Születés Csarnokában

4 300 Ft

Category:

Description

(2014. február) 

A spirituális és önismereti úton járó emberek bizonyára már sokat foglalkoztak ezzel a témával, azonban az Istennő évének első beavató lépései között nagyon fontos, hogy most újra megvizsgáljuk a fogantatásunk és a születésünk körüli időszakot a lehető legnagyobb mélységben, és a lehető legmagasabb perspektívából, hogy az ebből származó érzelmi és fizikai sebesüléseinket oldani tudjuk.

Ebben nyújt segítséget a Születés Csarnokában címmel kiadott legújabb meditációs CD-énk, amelyet röviden bemutatunk itt:

„Ebben a rendkívüli mélységű gyógyító utazásban átemeltetünk arra az Égi helyszínre, ahol még fogantatásunk és születésünk idején felkészültünk erre az életünkre. Ahol megalkottuk az élettervünket és kiválasztottuk jelen megtestesülésünk életmedrét.

Az a tér-idő valóság és az a tudatosság, amivel minderre ráláthatunk számtalan választ adhat az életünkkel és gyökereinkkel kapcsolatos kérdéseinkre.

Majd pedig egy óriási erejű gyógyítás valósul meg az Istennő kegyelméből, melyben a Nagy Anya életbe hívó hangja és gyöngéd jelenléte meggyógyítja a születésünkkel kapcsolatos traumákat, és visszavezet bennünket az élet választása és az élet örömteli megélése felé.

Jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik úgy érzik, hogy az életük megrekedt, elfogyott belőle a lendület és az öröm, depresszióval küzdenek, illetve akik nagyon nehezen dolgozzák fel gyermekkoruk történéseit.

Ugyanakkor nyomatékosan felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy e meditáció átélése szigorúan tilos várandós kismamák számára, ugyanis előfordulhat, hogy beindítja a szülés folyamatát! Mindemellett nagyon fontos tudni azt is, hogy minden kismama a várandósága, a szülése és a szoptatás ideje alatt teljességgel újraéli és végigfuttatja a saját magzati időszakának és születésének eseményeit egy mély tudattalan sejtszinten és érzelmi szinten is. Gyakran éppen az ebből származó traumák okozzák a szülés utáni depressziót és a jellegzetes komoly szorongásokat, a természetes megfelelési vágy mellett. Ezért a szülést követően már érdemes és nagyon hasznos lehet ezzel a meditációval dolgozni, mert lényegesen harmonikusabbá és tudatosabbá teheti a kismamát.

De természetesen ennek a belső utazásnak az átélése teljességgel független a kortól, s életünk bármely szakaszában szükségünk lehet rá.”

Sok felismerést hozó és felemelő gyógyító élményeket kívánunk mindenkinek!

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

Ára: bruttó 4300 Ft

Megrendelhető a +36 209828321-es számon

 

Kép: A Születés Csarnokában – Szabados Emese