Elektra csillagpapnőinek Megváltásösvénye

4 300 Ft

Category:

Description

A Plejádok csillagölelésének rejtekén született égi krónikák egyik különleges sorsszála bontakozik ki ebben a nagy erejű belső utazásban, amelyben Elektra csillagának gyönyörű papnői járhatják be a felszabadulás, megtisztulás és mélységes gyógyulás útját. A Plejádok kozmikus történetét az Átlényegülés Kapujában, majd a Csillag-Sorsok című könyvünkben mutattuk be részletesen, melyben nagyon sokan ismertek magukra.

Megrázó felismeréseket hozott Elektra lányainak sorstörténete, akik az Istennő követeiként a szerelem, a gyógyítás és a tantra beavató papnői. Női létük legmélyéből ismerik a beteljesülés és hazatérés útját a test titkain és az örömérzésen át. De sorsuk sok fájdalmon, megkísértődésen, nehéz zuhanáson, majd a szexualitással kapcsolatos elfojtásokon, gyötrő szégyenérzeten át vezetett a Fény visszatalálásáig, amelyet a megváltott égi papnők már valóban élnek, a Föld lányai azonban gyakran még keresnek. Épp ezért elsősorban azoknak a nőknek szánjuk ezt a meditációt, akik magukra ismertek Elektra történetében, illetve a Kígyópapnői sorsban a Csillagnemzetségek tükrében.

Ezen a különleges belső megváltásösvényen vezet végig ez a meditáció, amelyben az Istennő maga lesz a kísérőnk, hogy segítsen a testünkkel, a vágyainkkal, a nőiségünkkel való kiengesztelődésben, s hogy újra megérezzük, mit jelent a test szentsége, és létünk visszanyert makulátlan tisztasága. Minden lépésében egy mély gyógyulást élhetünk át, és lehetőségünk van esetleges ősi szexuálmágikus kötések oldására is, melyek nagyon sok fizikai, érzelmi és kapcsolati problémát okozhatnak mind a mai napig!

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Ára bruttó 4.300 Ft

Megrendelhető a 20/ 982 83 21-es telefonszámon vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu e-mail címen.

Kép: Szabados Emese

Additional information

Language