Az egészség szellemi programja

4 800 Ft

Category:

Description

Szerettünk volna egy olyan univerzális, bárki által használható meditációt készíteni, amely az egészségmegőrzés, illetve a fizikai és lelki egyensúly helyreállításának eszköze lehet.

Mélyen hisszük, hogy a szellemünk ereje, az elménk szinte határtalan képessége egy olyan belső és mindenki számára elérhető forrás, amellyel mozgósíthatjuk az életerő tartalékainkat, a belső öngyógyító és regeneráló potenciáljainkat, hogy ezzel visszanyerjük és fenntartsuk a teljes és tökéletes egészségünket a szó legteljesebb értelmében. Ebben a belső utazásban visszaállítjuk az eredendő szövetségünket a testünk szellemével, vagyis a testünk dévájával, és a szellemi programozás szabályai szerint, a pozitív vizualizáció eszközével teremtjük a fizikai és lelki egészségünket, sőt önmagunkat az egészség megélésének állapotába helyezzük az „itt és most-ban”. Egy belső utazásra indulunk, amelyben dolgozunk a szív-, és érrendszerünk, a légző rendszerünk, az emésztőrendszerünk, a kiválasztó rendszerünk, a nemi szerveink és a hormonális rendszerünk, majd az idegrendszerünk tökéletes egészségének visszaállításán. Továbbá a megfelelő immunválasz aktiválásán, s végül a teljes váz-izomrendszerünk esetleges fájdalmainak kivezetésén és oldásán.

Egy igen hosszú utat járunk be tehát, amelyet akár megismételhetünk minden nap, vagy hetente néhányszor. Ebben az esetben az sem baj, ha este, elalvás előtt dolgozunk ezzel a meditációval, ugyanis a szellemi programozás ereje még kifejezettebben működik az elalvás körüli alfa és théta agyhullámok sávján, így rendkívül hatékonyan teremthetünk általa.

Már jól ismerjük a morfogenetikus mező azon természetét, hogy hozzávetőlegesen három hónap alatt alakul ki benne egy fix, stabil mintázat, ezért javasoljuk, hogy legalább 3 hónapon át dolgozzatok ezzel a meditációval nagyon rendszeresen, és utána már akár heti 1-2 alkalom is elég lehet, hogy fenntartsátok ezt a már kiépített és az egészséget teremtő fénymezőt.

Bízunk benne, hogy nagyon sokak segítségére lesz ez az újabb belső utazás!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

 

Borítókép: Jozef Klopacka

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

 

Ezúttal is kérnénk, hogy tisztelve a munkánkat csakis saját használatra rendeljétek meg a hanganyagokat, és azt ne továbbítsátok másoknak, ne sokszorosítsátok. Köszönjük

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

A megrendelés módjáról már egy külön menüpontban is olvashattok:

https://csillagnemzetsegek.hu/megrendeles-modja/