A Teremtés negyedik kulcsa – a Kvantum-teremtés titka

5 800 Ft

Category:

Description

Egy újabb csodálatos eszköz és egy rendkívüli erejű szellemi kulcs született a teremtőképességünk kinyilatkoztatására, amelybe belefogalmaztuk mindazt, amire az emberi lélek képes lehet, ha kezébe veszi a sorsa, az élete és a saját valósága belülről kifelé ható teremtésének titkát. A korábbi években közreadott hasonló témájú meditációinkban – A Bőség Forrása, a Teremtő folyamatok első, második és harmadik kulcsa – már megmutattuk, hogy milyen belső erőket mozgósíthatunk és kaphatunk vissza a teremtő vizualizációnkban a bőséghez fűződő korábbi korlátozó hitrendszerek oldásával, a szegénységi fogadalmak hatástalanításával, az Unikornis csillagnemzetség teremtő titkainak alkalmazásával, illetve az Istennő teremtő misztériumának életbe léptetésével.

Most pedig egy olyan magasztos és szinte korlátlan erejű kulcsot szeretnénk átadni, amelyet a Szentlélektől kaptunk, vagyis a Mindenség Lélegzetének bölcsességéből merítettünk. Ebben a teremtő meditációban a kvantum-teremtés titkát tárjuk fel, amelyben egy gondosan felépített biztonságos erőtérben, az Isteni Sorsunkkal rezonanciában manifesztálunk, az egyetemes kvantummező korlátlan teremtő potenciáljára csatlakozva, a saját tudatosságunk, csillagemberi teremtő szabadságunk és felhatalmazásunk erejével, teremtő képzeletünk hatalmával, miközben egy egészen új valóságot hozhatunk létre a személyes és a kollektív kvantummezőnket átformálva, a Fényre és a Szeretet frekvenciáira hangolva, és így az egész Földbolygóért is tudunk dolgozni közösen.

Sajnos azt lehet mondani, hogy a kollektív tudatmező egy rendkívül toxikus erőtérré változott, különösen az elmúlt év példátlan félelemkeltő hatásának következtében. Ezért nagyon fontos leemelni a fókuszunkat a külső környezetről és a körénk rendeződő idegen valóság tartalmairól, hogy visszatérjünk a teremtés kozmikus energetikai törvényeihez, ősi alapelveihez, és egy tökéletesen letisztított, magas rezgésű, fénnyel és szeretettel áthatott valóságot vetítsünk ki, és ezt horgonyozzuk le a minden életet tápláló és fenntartó egyetemes kvantummezőben. Egy igazán felemelő szellemi utazás született a Szentlélek áldásával és inspirációjával, amelyet érdemes legalább 3 hétig – de még inkább 3 hónapig – napi rendszerességgel használni, hogy egy új stabil teremtő mintázatot építsünk ki a morfogenetikus mezőnkben. Az sem baj, ha elalvás előtt, vagy kora hajnalban dolgozunk vele, amikor az agyhullámaink éppen átmenetbe kerülnek a nappali béta hullámok aktív sávjából az alfa és théta hullámok felé mozdulva, illetve ébredéskor a deltából théta és alfa felé haladva. S így ez a tiszta teremtő program még eredményesebben íródik bele személyes valóságunkba és lesz az igazi mozgatóelve a tapasztalásainknak az életünk minden területén.

Ez a belső utazás tehát az életünk minden területén való újjászületés kulcsát hordozza, ezért szívből reméljük, hogy nagyon sokaknak segíthetünk általa! Ha egy lakatlan szigetre kerülnénk, ezt a meditációt most biztosan magunkkal vinnénk!

Szeretnénk még elmondani azt is, hogy ehhez a meditációhoz készült egy videó-hanganyag is, amelyben a további tanításokat és háttér információkat osztjuk meg, s amely segít még inkább értelmezni és integrálhatóvá tenni a meditációban rejlő lépéseket.

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

Megrendelhető a +36/209828321-es számon vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen.

A meditációs CD vagy MP3-as hanganyag ára: 5800 Ft

A kiegészítő tanítás egy videó-hanganyag formájában: 2000 Ft (amelynek meghallgatásához a megrendelésnél egy dropbox linket fogunk küldeni)

Borítókép: Szabados Emese

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek