• Home
  • Meditációs CD-k
  • DNS átkódolás // A nyolc ősi félelem implantátum oldása – 5 CD-ből álló hangoskönyv

DNS átkódolás // A nyolc ősi félelem implantátum oldása – 5 CD-ből álló hangoskönyv

33 000 Ft

Category:

Description

Ezúttal egy újabb igen komoly szellemi anyagot szeretnénk közre adni, mint a „Gyöngyszemek a Kozmoszból” című következő könyvünk egyik fejezetét, első körben hangoskönyv formájában, ugyanis rendkívül fontosnak tartjuk az elméleti háttér megértését, majd pedig ennek nyomán a gyakorlati oldás folyamatát is.

Ez az 5 CD-ből álló hanganyag a DNS átkódolás folyamatának kiegészítéseként kapott úgy nevezett nyolc ősi félelem implantátum ismeretét tartalmazza, amelyben az Égiek ezzel kapcsolatos üzeneteit foglaljuk össze, majd pedig megtörténtetjük e komplex félelem mintázatok oldásának nagy erejű rítusát is. A 2020-as év szinte példátlan félelemkeltő és tudatmanipuláló hatása közepette, továbbá a Felemelkedés következő kapujára készülve, egyértelművé vált, hogy ennek az oldásnak rendkívüli jelentősége van, így szerettük volna szélesebb körben is elérhetővé tenni.

A tanítás első, felvezető része valójában a „DNS átkódolás folyamatának elméleti háttere – A 12 szálú DNS története és sorsa” című két részes hanganyag, amely elengedhetetlen információt tartalmaz a Félelem implantátumok megértésével kapcsolatban is, sőt ebben meséljük el „A sejtszintű DNS átkódolás folyamata” címmel már korábban megjelentetett rendkívül fontos beavatásunk teljes és részletes hátterét, amelyet a Plejádok-, és Szíriuszbeli Mesterektől kaptunk. S amely visszavezet a Földünk ősi történetében létező emberi faj teljességét kifejező 12 szálú DNS rehabilitációjához, ahhoz az őseredeti állapothoz, ahogy a Teremtő megálmodta és útra bocsátotta az embert. A DNS átkódolás elméleti CD-inek meghallgatása után érdemes folytatni a munkát a fent említett beavató meditációval, majd „A nyolc ősi félelem implantátum elméleti hátterének 1., majd 2. részével. Ezt követheti „A nyolc félelem implantátum oldásának szellemi rítusa” című meditációs hanganyagunk, amely egy csodálatos erejű, mély oldást tartalmaz, ami segít megszabadulni ezektől a mesterséges, és az emberiség genomjában és energetikai rendszerében tudatosan elültetett félelmektől, és a belőlük fakadó számtalan hibás hitrendszertől, téves motivációtól és sokféle szenvedéstől.

Mélyen hisszük, hogy a „Tudás Felszabadít”, és még inkább fontos, hogy egyre közelebb emelhet létezésed multidimenzionális voltának felismeréséhez, és Isteni/Istennői éned kifejezéséhez az életed által. Véleményünk szerint ezek az információk is kihagyhatatlan lépések a szellemi úton, amelyekre a világunk jelen állása szerint megint óriási szüksége lehet minden Fényküldöttnek.

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

I. CD –A DNS átkódolás folyamatának elméleti háttere ♦ A 12 szálú DNS története és sorsa (1. rész)

II. CD –DNS átkódolás folyamatának elméleti háttere ♦ A 12 szálú DNS története és sorsa (2. rész)

III. CD – A nyolc ősi félelem implantátum elméleti háttere (1. rész)

IV. CD –A nyolc ősi félelem implantátum elméleti háttere (2. rész)

V. CD –A nyolc félelem implantátum oldásának szellemi rítusa (3. rész)

 

(Ezúttal is kérnénk, hogy tisztelve a munkánkat csakis saját használatra rendeljétek meg a hanganyagokat, és azt ne továbbítsátok másoknak, ne sokszorosítsátok, és tartsátok tiszteletben a visszaáramoltatás kozmikus elvét! Köszönjük)

Megrendelhető: rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de utána mindenkit vissza szokott hívni.)

Az 5 CD ára – amelyek csakis egyben rendelhetők meg CD vagy MP3-as hanganyagok formájában – a két hétig tartó akciónk (október 23. és november 8. között) keretében 33.000 Ft helyett csupán 28.000 Ft lesz.

Ehhez a témához közvetlenül hozzátartozik „A sejtszintű DNS átkódolás folyamata” címmel már korábban kiadott meditációs hanganyagunk is, amelyet bizonyára már sokan ismertek. Ha netán még sincs meg neked ez az anyag, a mostani csomag keretében akciósan 3500 Ft helyett 2000 Ft-ért lesz kapható.

Borítókép: Jozef Klopacka

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek