A kórokozó elementálok kivezetése – Antimikróbás szellemi gyógyítás

3 500 Ft

Description

„Ezzel a meditációval Niomé szeretne egy újabb nagy erejű gyógyító segítséget adni az emberiség számára, amelyben a Csillagnemzetségek tanításaiból megismert eszközeivel képes létrehozni egy olyan speciális erőteret körülöttünk, amelyben szellemi parancsát közvetítve kivezeti a különböző kórokozó elementálokat a testünkből és az auránkból is. Niomé tehát átad nekünk egy olyan szellemi és energetikai módszert, amellyel bármilyen vírusos, bakteriális, gombás, vagy más kórokozók általi megbetegedés esetén megállíthatjuk azok szaporodását, majd teljességgel elpusztíthatjuk és kivezethetjük a testünkből a számunkra betegséget okozó, gyengítő hatású mikróbákat. Nagy hatékonysággal alkalmazhatjuk tehát ezt a belső gyógyító ösvényt egy akut megbetegedés esetén, de akár egy krónikusan fennálló látens fertőzéssel szemben, sőt nagyon hasznos lehet megelőzésként is.

Bízunk benne, hogy sokaknak tudunk ezzel a meditációval is segítséget nyújtani a különböző betegségek legyőzésében és a gyors felépülésben!”

Szeretnénk kiemelni, hogy ezúttal is kérjük, hogy ezt a meditációt elsősorban azok rendeljék meg, akik olvasták a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünket, és ezáltal pontosan értik, hogy ki is Niomé és miben lehet a segítségünkre, illetve azok, akik már átélték “A személyes és planetáris Anti-háló működtetésének rítusa Niomé erejével” címmel kiadott CD-nket is, mert csak így tudják értelmezni a meditációban elhangzó egyes fogalmakat!

Ugyanakkor annak nincs akadálya, hogy a tanítást ismerő szülők a gyermekeik számára nyújtsanak segítséget ezzel az eljárással egy akut felső légúti, hasi vagy más gyulladásos folyamat idején úgy, hogy egyszerűen lejátszák a CD-t a gyermekük környezetében, akár alvás közben is. Niomé pedig teszi a dolgát, míg a gyermek lelke követi az útmutatást egy mélyebb, felsőbb tudati szinten.

Megrendelhető a +36/20 9828321-es számon és a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen.

Ára: 3500 Ft

Borítókép: Szabados Emese – A kórokozó elementálok kivezetése

Csodálatos gyógyulásokat kívánunk mindenkinek!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

Additional information

Language

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A kórokozó elementálok kivezetése – Antimikróbás szellemi gyógyítás”

Your email address will not be published. Required fields are marked *