Pegazus gyógyító csillagösvény az Ég Oszlopai között

4 300 Ft

Category:

Description

Kedves Testvérek!

Örömmel adjuk hírül, hogy megjelent egy újabb meditációs CD-énk, amely reményeink szerint ismét sokaknak segíthet majd. Szerettük volna úgy zárni a „Pegazus évet”, hogy a 2013-as beavató év során a csoportjainkban átélt nagy erejű oldások és gyógyító csillagutazások mások számára is elérhetőek legyenek, és a pegazus csillaggyökerekkel rendelkező olvasóink is átélhessék ezt a különleges ösvényt az Ég Oszlopai között.

Ugyanakkor szeretnénk felhívni minden érdeklődő figyelmét, hogy ezt a meditációt csak olyan – a spirituális képzésben már járatos – fényküldöttek élhetik át, akik olvasták a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünket, mert csak ezáltal nyerhetnek tudatosságot és szellemi kulcsokat ehhez a belső utazáshoz!

Ára bruttó 4.300 Ft

Megrendelhető a 20/982 83 21-es számon

 

Pegazus gyógyító csillagösvény az Ég Oszlopai között
(2013. december)

A Csillagnemzetségek tanításaiból megtudhattuk, hogy a pegazus hírnökök égi beavató útjának egyik fontos állomása a Cassiopeia csillagképben lakozó öt hatalmas csillagportál, amelyek valójában öt különböző küldetéskódot rejtenek.

Ez a nagyon különleges csillagutazás a középső kapun vezet át, vagyis Gamma Cassiopeiae portálján keresztül indulhatunk egy olyan rendkívüli gyógyító küldetésre, melyben először is önmagunk fájdalomba és felejtésbe dermedt lélekrészét menthetjük ki ebből a passzív, megrekedt és tetszhalott állapotból Égi segítséggel.

Majd pedig egy olyan nemes küldetéssel ruházhat fel a pillanat, amelyben valamely szerettünkért indulunk hasonló gyógyító szolgálatba, hogy mi lehessünk számára az a pegazus küldött, aki az árnyékban rekedt lélekegységét újra összekapcsolja a Fénnyel és az új élet ígéretével.

Szeretnénk felhívni minden érdeklődő figyelmét, hogy ezt a meditációt csak olyan – a spirituális képzésben már járatos – fényküldöttek élhetik át, akik olvasták a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünket, mert csak ezáltal nyerhetnek tudatosságot és szellemi kulcsokat ehhez a belső utazáshoz!

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix & Greskó Anikó

Borítókép címe: Az Ég Oszlopai
Készítette: Szabados Emese

Additional information

Language