Pegazus gyógyító csillagösvény az Ég Oszlopai között

4 300 Ft

Description

Kedves Testvérek!

Örömmel adjuk hírül, hogy megjelent egy újabb meditációs CD-énk, amely reményeink szerint ismét sokaknak segíthet majd. Szerettük volna úgy zárni a „Pegazus évet”, hogy a 2013-as beavató év során a csoportjainkban átélt nagy erejű oldások és gyógyító csillagutazások mások számára is elérhetőek legyenek, és a pegazus csillaggyökerekkel rendelkező olvasóink is átélhessék ezt a különleges ösvényt az Ég Oszlopai között.

Ugyanakkor szeretnénk felhívni minden érdeklődő figyelmét, hogy ezt a meditációt csak olyan – a spirituális képzésben már járatos – fényküldöttek élhetik át, akik olvasták a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünket, mert csak ezáltal nyerhetnek tudatosságot és szellemi kulcsokat ehhez a belső utazáshoz!

Ára bruttó 4.300 Ft

Megrendelhető a 20/982 83 21-es számon

 

Pegazus gyógyító csillagösvény az Ég Oszlopai között
(2013. december)

A Csillagnemzetségek tanításaiból megtudhattuk, hogy a pegazus hírnökök égi beavató útjának egyik fontos állomása a Cassiopeia csillagképben lakozó öt hatalmas csillagportál, amelyek valójában öt különböző küldetéskódot rejtenek.

Ez a nagyon különleges csillagutazás a középső kapun vezet át, vagyis Gamma Cassiopeiae portálján keresztül indulhatunk egy olyan rendkívüli gyógyító küldetésre, melyben először is önmagunk fájdalomba és felejtésbe dermedt lélekrészét menthetjük ki ebből a passzív, megrekedt és tetszhalott állapotból Égi segítséggel.

Majd pedig egy olyan nemes küldetéssel ruházhat fel a pillanat, amelyben valamely szerettünkért indulunk hasonló gyógyító szolgálatba, hogy mi lehessünk számára az a pegazus küldött, aki az árnyékban rekedt lélekegységét újra összekapcsolja a Fénnyel és az új élet ígéretével.

Szeretnénk felhívni minden érdeklődő figyelmét, hogy ezt a meditációt csak olyan – a spirituális képzésben már járatos – fényküldöttek élhetik át, akik olvasták a Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok című könyvünket, mert csak ezáltal nyerhetnek tudatosságot és szellemi kulcsokat ehhez a belső utazáshoz!

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix & Greskó Anikó

Borítókép címe: Az Ég Oszlopai
Készítette: Szabados Emese

Additional information

Language

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pegazus gyógyító csillagösvény az Ég Oszlopai között”

Your email address will not be published. Required fields are marked *