CSILLAGKÓDOK – Sterope – Atlas / Pleione csillagutazása

4 300 Ft

Category:

Description

Sterope:

Ő testesíti meg azt a legtisztább feleség és anya archetípust, aki tudja, hogy küldetése, sorsa beteljesítése az, ha szeretetteljes otthonteremtő, jó feleség és gondoskodó anyja lehet gyermekeinek. Csendes szolgálat ez, mely a látszólag egyszerű hétköznapokban nyílik ki, mégis ez az élet magja valójában. Az alap, ahonnan felnőhet, elindulhat az ember.

Sterope tükrén át megláthatjuk, milyen a bennünk élő otthonkép, a kapcsolatok ideája, és milyen emlékeink, múlt-, jelen- és jövőélményeink vannak az anyaság megéléséről. Mindezekben gyógyulhatunk ebben a meditációban!

Atlas és Pleione:

Ahogy a mitológiai történet is kifejezi, ők az a csillagpár, akik az anyai és apai archetípus abszolútumát, tökéletességét jelenítik meg. Szüntelenül sugárzó, teremtő, tápláló forráspontjai a Plejádok csillaghalmazának. Az a szülői pár, akikből mindig a feltétel nélküli szeretet és elfogadás támogató ereje sugárzik. Emberlétünk sokféle sérülést, hiányt őrizhet a családdal és a szülőkkel való kapcsolat töréseiből, konfliktusából, s mindez mélyen gyengítheti az alapjainkat és a gyökereinket.

E meditáció során, egy olyan fénylő kapuba léphetünk, ahol valóban letehetjük ezeket a fájdalmakat, és e csillagpár ölelésében gyógyulhat és hazatérhet a gyermek bennünk, hogy visszatalálja ősbizalmát, erejét és hitét önmagában!

E meditációhoz kapcsolódó szellemi anyag és részletes tanítás megtalálható a Csillag-Sorsok című könyvünkben.

Additional information

Language