A Bőség Forrása

4 800 Ft

Category:

Description

1. meditáció: Kapcsolódás a Bőség Forrásához
A bőség, gazdagság és a pénz fogalmához számtalan hitrendszeri minta, vallási hiedelem és tiltás kapcsolódik. Különösen érzékeny terület a spirituális tanító és gyógyító tevékenységet folytatók, illetve a „lélek útját járók” köre, ahol nagyon nehezen megfogalmazható és különösen szubjektív a felkínált érték és a honorárium energiacseréje. „Amit a láthatatlan világ megnyitott számunkra, azt látszólag ajándékba kaptuk” – vélik sokan. Az elmúlt életek vallási tanai is úgy élnek mélytudatunkban, hogy a lelki élet és az anyagi bőség nem járhat együtt. Az önmagunkért való teremtés, az önmagunkért tett szolgálat pedig önzésnek tűnik a másokért tett szolgálattal szemben. Ugyanakkor az Univerzumot az egyensúlyra való törekvés mozgatja. Amelyben a pénz-energia egy folyamatos áramlást, mozgást, körforgást jelent, a teremtő kreativitás egyik 3. dimenziós eszközeként.

A meditációban megvizsgáljuk, hogy milyen tanult vagy felvett hiedelmeink kapcsolódnak a pénzhez. Mennyire van egyensúlyban az elfogadás, bevétel és az adakozás, kiadás és, hogy vajon benne vagyunk-e egyáltalán ebben az áramlásban, vagy az rajtunk kívül létezik. Rákapcsolódunk a kozmikus Bőség Forrásra és ezzel a korlátlan, végtelen erővel, szabadsággal teremteni kezdünk.

 

2. meditáció: Mi akadályoz a Bőség teremtésében?
Abban mélyülünk tovább, hogy feltárjuk, milyen érzelmi, mentális esetleg karmikus töltések nehezítik a bőség, az anyagi biztonság, a jól-lét teremtését az életünkben.

Korábbi életeink Templomi szolgálataiban sokszor tettünk szegénységi fogadalmat, és választottuk az anyagi javakról való teljes lemondást. Ezen múltjaink és fogadalmaink oldása történhet meg e meditáció által!

Másrészt korlátozhatnak olyan életek emlékei is, amelyekhez bűntudat kapcsolódik. Amelyben – úgy éreztük – rosszul bántunk a pénzzel, visszaéltünk a gazdagsággal, vagy a kapzsiság, önzés, irigység és birtoklás csapdájába estünk. Előfordulhat, hogy ettől való félelmünk választ el bennünket a bőség megélésétől, és ezért nem tudunk bekapcsolódni a kreatív, teremtő pénz-energiák áramlásába.

Lehetséges, hogy karmikus adósságunk törlesztése miatt nem tudunk most elfogadni.

Ez a meditáció lehetőséget ad egy mély belső utazásra, amelyben ezeket az emlékeinket feltárhatjuk és fénnyé tehetjük végül, hogy újra teljes szabadsággal léphessünk be teremtő folyamatainkba!

 

Ára: 4.800 Ft

Additional information

Language