• Home
  • Meditációs CD-k
  • A kapcsolatok galaktikus tükre – avagy minden, amit tudni lehet a kapcsolati mintázatokról a 13 Csillagnemzetség szintjén

A kapcsolatok galaktikus tükre – avagy minden, amit tudni lehet a kapcsolati mintázatokról a 13 Csillagnemzetség szintjén

38 000 Ft

Category:

Description

Ezúttal szeretnénk ismét egy nagyon komplex tanítást átadni, mint a „Gyöngyszemek a kozmoszból” című könyvünk 2. kötetének egy fontos egységét, először is hangoskönyv formájában, másrészt pedig fontosnak tartjuk a tanítások nyomán kibomló meditatív átélést is.

Valójában egy online elérhető kurzusra, mint beavató átélésre invitálunk benneteket, amelyben az Égiek feltárják, hogy mit jelent a párosság misztériuma, és a lélektársak, lélekpárok kérdése egy kozmikus szinten értelmezve. Ugyanis ha ezt a témát egy galaktikus nézőpontból, vagyis egy sokkal tágasabb teremtéstörténet keretében, mind a 13 csillagnemzetség viszonylatában vizsgáljuk, akkor egy lényegesen szélesebb perspektívát láthatunk meg. Így kibontakozott egy csodálatos üzenetáramlás, aminek megértése egy igazán nagy segítséget adhat abban, hogy az életünk minden lényeges kapcsolatát el tudjuk helyezni, és megérthessük azok mozgatóit.

Az online elérhető kurzus során végig fogunk utazni minden egyes csillagnemzetség szintjén, hogy megnézzük, hogy az adott lélekcsaládban hogyan definiálódik, és hogyan működik a kapcsolati háló. Olyan módon, hogy meg fogjuk vizsgálni a szellemi, a lelki és a testi csillagkódok szintjén megmutatkozó párosság karaktereit.

Mindezek nyomán érezhetővé fog válni, hogy mennyire sokféle kapcsolati mintázat létezik és működhet párhuzamosan mindannyiunkban. Ennyiféle kiegészülni vágyás, kozmikus és földi szerelem hívása, és ennyiféle összekapaszkodás lehetséges a kiegészülésből fakadó magasztos erőben.

És miután az ember társas lény, sőt mivel tudjuk, hogy a kapcsolatok és szeretet-kötelékek mentén összekapaszkodó emberek sokkal erősebbekké válhatnak, ha sikerül az összetartozásukat a fényben és a lehető legnagyobb harmóniában tartani, ezért is olyan fontos, hogy befogadjuk ezt a galaktikus szintű tanítást. Hiszen a megértés, már egy fél gyógyulás lehet!

A meditációban kibomló gyönyörű belső utazás pedig felnyitja azt a tükröt, ami által még személyesebbé válhat e tanítás, és megérthetjük, hogy létünkben mely csillagkódok egyesülnek a szellemi, lelki és testi szinten, s így ezek mentén milyen kapcsolati mintázatok tartoznak hozzánk. Sőt, fontos tudni azt is, hogy valójában a Születés Csarnokában dől el, vagyis amikor egy-egy életre érkezés előtt megformáljuk a sorstervünket, hogy az elkövetkezendő életben melyek lesznek azok a találkozások, akár lélektársi kapcsolódások, amikkel abban az inkarnációnkban dolgunk van, amelyeket arra az életre hozunk tapasztalásként. Akár egy karmikus sorsrendezésként, gyógyítani és megváltani valóként, vagy pedig örömként, olyan erőpontként az összekapaszkodás lehetőségével, amely rendkívül sokat segíthet a földi életünk terheinek elhordozásában, illetve abban, hogy az adott életünket a lehető legmagasabbra emeljük.

 

A kurzus 8 hanganyagot tartalmaz (7 online hallgatható előadás anyagot és 1 meditációs hangfájlt):

1. A Szellemi szintű kapcsolati mintázatok tükre

2. A Lelki csillagkódok mentén kibomló kapcsolati mintázatok – 1. rész

3. A Lelki csillagkódok mentén kibomló kapcsolati mintázatok – 2. rész

4. A Lelki csillagkódok mentén kibomló kapcsolati mintázatok – 3. rész

5. A Lelki csillagkódok mentén kibomló kapcsolati mintázatok – 4. rész

6. A Testi csillagkódok szintjén megjelenő kapcsolati mintázatok – 1. rész

7. A Testi csillagkódok szintjén megjelenő kapcsolati mintázatok – 2. rész

8. A kapcsolati mintázatok tükre mind a 13 csillagnemzetség szintjén – meditációs utazás

 

Bízunk benne, hogy nagyon sokak számára hoz majd csodálatos élményeket e magas rezgésű, tiszta szellemi felfedezőút!

(Ezúttal is kérnénk, hogy tisztelve a munkánkat csakis saját használatra rendeljétek meg e szellemi anyagot, és tartsátok tiszteletben a visszaáramoltatás kozmikus elvét! Köszönjük)

Az online átélésre szóló „belépő” megrendelhető: a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

Megrendelés esetén a megadott e-mail címre elküldjük az előkészített online felület személyre szóló belépési adatait. A kurzus anyagai nem tölthetők le, csakis az online felületen hallgathatók, de ott időkorlát nélkül. Ugyanakkor megrendelés esetén a meditációs anyagot (8. hanganyag) MP3-as formában, illetve CD-n is el tudjuk küldeni.

(Szeretnénk jelezni, hogy amennyiben azt tapasztalod, hogy ez a szám ki van kapcsolva, az csak annyit jelent, hogy a postázásokat és a kapcsolattartást végző Hirt Kati éppen elfoglalt, de mindenkit vissza szokott hívni.)

 

A 8 hanganyaghoz való hozzáférés ára: 38.000 Ft

 

Borítókép: Szabados Emese és Irina Kharchenko (stock photo)

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek