A Duál-párok szent találkozása a csillagok tükrében

3 500 Ft

Description

Ezzel a különleges belső utazással szerettük volna életre kelteni azt amisztikus csillagösvényt, amely elvezet a duál-párok születésének égi bölcsőjéhez.

Az égboltra rajzolt, csillagokból megformált unikornis alakzatának egyik csillagpontjára érkezhetünk, mégpedig a Delta Monocerotis csillagára, amely az Unikornis Csillagnemzetségegyik varázslatos erejű misztériumát hordozza.

Ez az a hely a Teremtés színpadán, ahol az Egy-ből kettő lett.

Ezért egy olyan világ nyílik itt, ahol ráismerhetünk a duál-párunkra, vagy más szóval az ikerlángunkra, az önmagunk egyetemes egységéből kilépő, és külön életet kezdő lélekrészünkre – a másik felünkre.

Ezen a szépséges ösvényen keresztül megismerhetjük a duál-párunk igazi lényegét, megérthetjük a közös utunk egyéni minőségeit és küldetését; és azt is megtudhatjuk, hogy van-e bármi, ami még elválaszt bennünket a kiegészüléstől és az egymásban való hazatalálástól.

Egy misztikus szívbéli találkozás vár tehát és egy mélységes kapcsolati gyógyításmegható élménye, amely segíthet megérteni a saját helyedet a kapcsolataidban, és magyarázatot adhat a vonzódásaidra, illetve a szerelem benned élő álmainak belső képeire.

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

Ára bruttó 3.500 Ft

Megrendelhető a 20/ 982 83 21-es telefonszámon vagy a rendeles@csillagnemzetsegek.hu e-mail címen.

 

Borítókép címe: A Delta Monocerotis titka

Készítette: Szabados Emese 

Additional information

Language

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A Duál-párok szent találkozása a csillagok tükrében”

Your email address will not be published. Required fields are marked *