Egy szenvedésben rekedt lélekrész mentésének szakrális rítusa

4 300 Ft

Category:

Description

Ezt a nagyon különleges meditatív belső utazást a „Megváltás Misztériumának galaktikus és földi kulcsai” című könyvünk 4 CD-je mellé készítettük azok számára, akik a könyvben bemutatott Megváltás Körök átélése során készen állnak arra is, hogy megtörténtessék a lélekrész mentés szakrális rítusát.

„A korábbi történelmi korokban erre csupán bizonyos különösen kiemelt helyzetekben és különleges felsőbb engedéllyel volt csak mód, és gyakran ez egy sámáni szertartás keretében történhetett meg. Amelyben a sámáni vezető egy mély révület felnyíló tér-idő kapui mentén utazott a világokon át, hogy megkeresse az elveszett és bizonyos szenvedésben, vagy a sötétségben rekedt lélektöredékeket, hogy azután szinte a saját lelkébe csomagolva visszahozza az Életbe és a Fénybe. Ezután ezek a nagyon mélyen traumatizált lélekrészek egy létközi állapotba kerülnek, ahol az Ég Kegyelme által nagyon komoly gyógyításokat kapnak, ébredni, tisztulni, tudatosodni kezdenek, és megkezdődik a múltjukban korábban feldolgozhatatlan töltések kivezetése, átlényegítése és végső oldása.”

Most pedig e rendkívüli erejű meditáció révén minden igazán érett, tudatos és a Megváltás Körök átélései által felkészített fényküldött is lehetőséget kaphat erre a nagyon fontos ön-gyógyító rítusra!

Amikor egy ilyen lélekrész gyógyultan kapcsolódik hozzánk, akkor egy hihetetlen erő jelenhet meg bennünk, mintha kiegészülnénk, válaszokat kapnánk, tudatosságot, lendületet, örömöt nyernénk a hétköznapok erőpróbáihoz, és megjelenhet egy belső tisztaságérzés és vele egy igazán finom harmónia.

(Ezúton szeretnénk nyomatékosan felhívni minden érdeklődő figyelmét, hogy ezt a meditációt kizárólag az említett könyvünk elolvasása és a hozzá mellékelt 4 CD átélése mellett szabad segítségül hívni, mert csak így lehet valóban tudatos és biztonságos a lélekmentés folyamata!)

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

Ár: bruttó 4300 Ft

 

Borítókép címe: A lélekmentés szakrális rítusa

 

Készítette: Szabados Emese

Additional information

Language