A Kegyelem Elfogadásának Misztériuma – ÚJ kiadás!

4 300 Ft

Category:

Description

Akik jól ismernek, tudják, hogy milyen áthatóan munkál bennünk egy mélységes tökéletesség utáni vágy, és egy olyan maximalizmus, amellyel a művész csiszolja még szebbre az alkotását, viszi fel a legszebb színeket a vászonra, vagy ahogy a zenész keresi a legkifejezőbb, legszívhezszólóbb  hangokat, hogy visszaadjuk általuk az Isteni/Istennői tökéletességben való gyönyörködésből fakadó ihletünket.

Egyszer azt mondták az Égiek, hogy a tökéletesség a Teremtő erénye, így nekünk, embereknek el kell fogadnunk akár a hibákat is, de a tökéletességre való törekvésünk a kulcsa annak, hogy igazán jót és értékeset alkothassunk. …

Van egy olyan meditációs ösvény, amely különösen becses és fontos a számunkra – bizonyára a saját lelki kódjaink miatt is – ez pedig a Kegyelem Elfogadásának Misztériuma címmel kiadott CD-énk gyönyörű és lélekemelő ösvénye. Éppen ezért szerettük volna még tovább csiszolni ezt a művet, hogy még kifejezőbb, még nagyobb erejű lehessen a benne foglalt gyógyítás lehetősége. Mélyen hisszük ugyanis, hogy az egyik legnagyobb gyógyító erő az univerzumban a Kegyelemben rejlik, s így a legnagyobb öngyógyító erő e kegyelem elfogadásának katartikus átélésében nyugszik. Ha képesek vagyunk egész magunkat a kegyelem ölelő karjaira bízni, és hagyjuk, hogy szívünket elárassza a megbocsátás egyetemes ragyogása, akkor olyan mély karmikus töltések és ismétlődő fájdalomkörök is képesek leoldódni rólunk, amelyeket már hosszú életek óta cipelünk. Sokat meséltünk erről a Megváltás körök tanításaiban is a „Megváltás Misztériumának égi és földi kulcsai” című könyvünkben.

Illetve az általunk megalkotott gyógyító eljárások kulcsmomentuma is a kegyelmi misztérium közvetítésében és megtapasztaltatásában rejlik, mert hisszük, hogy a Krisztusi csodatételek mögött is ez a fényességes erő dobogott.

Szeretnénk minél több ember számára elérhetővé és átélhetővé tenni ezt a katarzist, ezért most egy még szebb, még magával ragadóbb formában kiadtuk újra ezt az amúgy is gyönyörű meditációs CD-t. Amellyel kapcsolatban még egy olyan felajánlásunk is van, hogy amennyiben már megvásároltad korábban „A Kegyelem elfogadásának Misztériuma” című CD-nket, és szeretnéd azt becserélni a legújabb változatra, akkor ezt 4300 Ft helyett most pusztán 3000 Ft-ért megteheted.

(Mivel mi bizalmi alapon dolgoztunk mindig is, nem kérjük, hogy elpostázzátok a korábbi CD-teket, elhisszük nektek, hogy már megvásároltátok tőlünk az eredeti példányt, mert egyszerűen szeretnénk, ha még boldogabbak lennétek vele és még mélyebben gyógyulnátok általa!)

A CD részletesebb bemutatását megtalálhatjátok itt:

A Kegyelem elfogadásának misztériuma

Ez a csodálatos lelki zarándoklat egy olyan térszentélybe vezet, ahol a legmélyebb őszinteséggel fordulhatunk azon lélekrészünk felé, amelynek múltjában egy olyan lázadás, elcsúszás, elkövetett hiba, tévedés vagy mulasztás él, ami miatt valójában képtelenek vagyunk megbocsátani magunknak, és ami tudat alatt észrevétlenül számtalan vezeklésláncolat mozgatója lett. De eljött a pillanat, és most megnyílik az a szellemi ösvény, ami által végre megbocsáthatunk önmagunknak, és az értünk felsorakozó mennyei fények kíséretében átélhetjük a Krisztusi kegyelem elfogadásának mély lelki katarzisát!”

Szeretettel bocsátjuk gyógyító útjára ezt a belső utazást!

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Ára: 4300 Ft, az első kiadású CD becserélése esetén 3000 Ft

Borítókép: Szabados Emese

Zene: Christopher Lloyd Clarke (RoyaltyFreeMeditationMusic.com) és stock média a Pond5.com oldalról

Additional information

Language