• Home
  • Meditációs CD-k
  • A test védelmi rendszerének finom áthangolása és harmonizálása (elsősorban autoimmun és allergiás betegségek kiegészítő terápiája)

A test védelmi rendszerének finom áthangolása és harmonizálása (elsősorban autoimmun és allergiás betegségek kiegészítő terápiája)

4 300 Ft

Category:

Description

Ezt a gyógyító meditációt elsősorban az autoimmun és allergiás betegségek kiegészítő terápiájának szántuk, ugyanis az elmúlt évtizedekben hihetetlen módon megnövekedett az olyan jellegű betegségben szenvedők száma, amelynek hátterében az immunrendszerünk hibás működése áll. Az egészen sokszínű autoimmun betegségek esetében, egy máig nem pontosan tisztázott okból egy olyan öndestruktív folyamat indul el, amelyben az “immunhadseregünk katonái” a saját szerveink és szöveteink ellen fordulnak, aminek következtében az érintett szervrendszer működése súlyosan károsodhat.

Ilyen betegség lehet a pajzsmirigy alul és felülműködése (Hashimoto thyreoditis és Basedow kór), SM (Sclerosis multiplex), SLE (Systemas Lupus Erythematosus), Rheumatoid arthritis, Diabetes, Colitis ulcerosa, Crohn betegség, Sjögren syndroma, polymyositis, dermatomyositis, vitiligo, vasculitisek, irritábilis bél szindróma stb.

Az allergiás folyamatok esetében pedig valamilyen külső hatásra egy eltúlzott immunválasz generálódik, ami szintén a saját szervezetünk számára okoz szenvedést. Mint például az ekzema, psoriasis, allergiás rhinitis, asztma, ételallergiák, tejcukor- és lisztérzékenység (cöliakia) esetében.

Ebben a különleges meditációban először is feltárjuk az immunrendszer hibás működése mögött álló okokat, vagyis a pszichoszomatikus hátteret, és a betegséget kiváltó eredendő traumát. Majd kiderülhet, hogy ennek nyomán milyen sejtszintű folyamatok indultak el bennünk és hogyan született meg az a “rossz kód”, ami átprogramozta az immunvédekezésünk irányát és működését. Végül pedig egy több szintű szellemi gyógyításban fordítjuk át ezt a hibásan működő belső mechanizmust, és kódoljuk be az immunrendszerünk minden elemét az egészséget és a harmonikus működést támogató és megvalósító rezgésminőségekkel.

Szívből reméljük, hogy sokaknak jelent majd segítséget ez a belső utazás a gyógyulásban!

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Borítókép: Szabados Emese – A Gyógyító Szentély titka…

Additional information

Language