A Teremtő folyamatok második kulcsa

4 300 Ft

Category:

Description

A teremtőerőnk felszabadításának folyamatában a második kulcsot azok a tanítások és tapasztalások jelentették, amelyeket a Krisztusi Misztériumok megfejtése során kaptunk.

Kiderült ugyanis, hogy a keresztény hitkörben megélt életeink sorozata rendkívül mély hatással lehet még most is arra, hogy milyen mértékben vagyunk képesek kezelni a pénzenergiát, elfogadni a bőséget, az anyagi jólétet és biztonságot.

Ugyanis számtalan olyan vallási dogma és hitrendszeri minta korlátozhat bennünket tudattalanul, amely szinte egy tiltó kódként zárja el a teremtő energiáink mozgósításának útját. Ezeken túl számos szegénységi fogadalom még ma is aktív éteri pecsétje és másféle karmikus jóvátétel töltése állhat anyagi jólétünk és gyarapodásunk útjában észrevétlenül. Mindezek feloldását, gyógyítását és végső átfényesítését történtethetjük meg e nagy erejű belső utazás által, miközben olyan rendkívül fontos posztulátumokat, mint szellemi parancsokat küldhetünk ki az életünk felé, amelyek valóban egy új fejezetet nyithatnak a teremtő folyamataink színterén.

 

Ára: bruttó 4.300 Ft

Additional information

Language