A Teremtő folyamatok második kulcsa

3 500 Ft

Description

A teremtőerőnk felszabadításának folyamatában a második kulcsot azok a tanítások és tapasztalások jelentették, amelyeket a Krisztusi Misztériumok megfejtése során kaptunk.

Kiderült ugyanis, hogy a keresztény hitkörben megélt életeink sorozata rendkívül mély hatással lehet még most is arra, hogy milyen mértékben vagyunk képesek kezelni a pénzenergiát, elfogadni a bőséget, az anyagi jólétet és biztonságot.

Ugyanis számtalan olyan vallási dogma és hitrendszeri minta korlátozhat bennünket tudattalanul, amely szinte egy tiltó kódként zárja el a teremtő energiáink mozgósításának útját. Ezeken túl számos szegénységi fogadalom még ma is aktív éteri pecsétje és másféle karmikus jóvátétel töltése állhat anyagi jólétünk és gyarapodásunk útjában észrevétlenül. Mindezek feloldását, gyógyítását és végső átfényesítését történtethetjük meg e nagy erejű belső utazás által, miközben olyan rendkívül fontos posztulátumokat, mint szellemi parancsokat küldhetünk ki az életünk felé, amelyek valóban egy új fejezetet nyithatnak a teremtő folyamataink színterén.

 

Ára: bruttó 3.500 Ft

Additional information

Language

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A Teremtő folyamatok második kulcsa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *