A Teremtő Folyamatok első kulcsa

4 300 Ft

Category:

Description

A Teremtés galaktikus égboltján született13 Csillagnemzetség egyike, az Unikornis Nemzetség bölcsessége és Égi üzenete vezette e meditáció születését.

Az Ogmin Tara Nemzetség adja át a földi emberiségnek a teremtő folyamatok és a manifesztálás misztériumának kulcsait. Az „első kulcs” megmutatta, hogy ahhoz, hogy ebben a 3. Dimenziós világban is megvalósulhassanak az álmaink és régóta vágyott terveink nélkülözhetetlen a töretlen és feltétlen Bizalom a testünk, az életünk és az Égiek felé.

Ugyanis éppen ez a feltétel nélküli bizalom és teljes ráhagyatkozás a legfőbb horgonyzószál, amely a teremtéseink ideáját ehhez a létsíkhoz kapcsolja.

Ebben a csodálatos meditációban egy rendkívüli erejű gyógyítást élhetünk át, melyben feloldhatjuk a testünkkel és az életünkkel kapcsolatos bizalom megtöretésének pillanatait, illetve az Égi Hatalomban, az Istenben és Istennőben való csalódásaink hitvesztés emlékeit, és ezáltal helyreállítva a testünkkel és az életünkkel való kapcsolatunkat valóban teremteni kezdhetünk immár azzal a bizonyossággal, hogy ezek az álmok valóban megkapaszkodnak földi világunkban is, hogy az Életünkké legyenek…

Namasté

Ára: 4.300 Ft

Additional information

Language