A Teremtő Folyamatok első kulcsa

4 300 Ft

Description

A Teremtés galaktikus égboltján született13 Csillagnemzetség egyike, az Unikornis Nemzetség bölcsessége és Égi üzenete vezette e meditáció születését.

Az Ogmin Tara Nemzetség adja át a földi emberiségnek a teremtő folyamatok és a manifesztálás misztériumának kulcsait. Az „első kulcs” megmutatta, hogy ahhoz, hogy ebben a 3. Dimenziós világban is megvalósulhassanak az álmaink és régóta vágyott terveink nélkülözhetetlen a töretlen és feltétlen Bizalom a testünk, az életünk és az Égiek felé.

Ugyanis éppen ez a feltétel nélküli bizalom és teljes ráhagyatkozás a legfőbb horgonyzószál, amely a teremtéseink ideáját ehhez a létsíkhoz kapcsolja.

Ebben a csodálatos meditációban egy rendkívüli erejű gyógyítást élhetünk át, melyben feloldhatjuk a testünkkel és az életünkkel kapcsolatos bizalom megtöretésének pillanatait, illetve az Égi Hatalomban, az Istenben és Istennőben való csalódásaink hitvesztés emlékeit, és ezáltal helyreállítva a testünkkel és az életünkkel való kapcsolatunkat valóban teremteni kezdhetünk immár azzal a bizonyossággal, hogy ezek az álmok valóban megkapaszkodnak földi világunkban is, hogy az Életünkké legyenek…

Namasté

Ára: 4.300 Ft

Additional information

Language

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A Teremtő Folyamatok első kulcsa”

Your email address will not be published. Required fields are marked *