A Lemúriai Kristálytemplom üzenete

5 500 Ft

Description

Az eredendő szándék, amely életre hívta Lemuria létét az volt, hogy szülessen egy olyan élettér a Naprendszerben, amely tökéletes mása lenne a Plejádok csillagvilágának, és egy olyan különleges Misztérium Iskolának adna helyet, amely a hozzá kapcsolódó kozmikus átjárón, dimenziókapun keresztül közvetlen összeköttetésben állhatna a legmagasabb Égi Forrásokkal, hogy általa az emberiség megtalálja a hazavezető út csillagösvényét.

A Fény akkor alászállt, és a lelkünk emlékezetében élő talán leggyönyörűbb álmot simította a Földbolygó terébe a Csendes-óceán ölében.

S a Teremtő Forrás az Istennő alakjában áldást hintett a 133 szigetből álló kontinens létére. A központi szigeten magasodó hegy adott otthont annak a Kristálytemplomnak, ahol a lelkünk találkozhatott a legmélyebb szellemi misztériumokkal, s megkaphatta azokat a beavató kódokat, amelyek éppen a jelenünkben, a Felemelkedés ígéretével áthatott életünkben nyílhatnak fel újra, hogy összekapcsolhassanak bennünket a csillagbéli gyökereinkkel és multidimenzionális létezésünk határtalan perspektíváival.

Minderről bővebben olvashatnak a Csillag-Sorsok című könyvünkben.

 

1. CD: A Múlt, Jelen és Jövő Szentélye

Ebben a nagy erejű belső utazásban megidézzük a Lemuriai Kristálytemplom fényterét, amelyet a Plejádokbeli Mesterek a közelmúltban újra lehorgonyoztak a Földbolygó éteri mezejében. Majd átélhetjük az első misztériumot – a Templomba való belépés szakrális mozzanatát. Ahogy a Templom magába fogadja hazatérő lelkünk, három szentély nyílik majd fel előttünk. Megmutatja magát az aktuálisan megfogalmazott kérdéseink és problémáink mögött rejlő valóság, jelenünk üzenete, és kinyílhatnak azok a sorskódok, amelyek tovább emelhetnek bennünket az Életnek nevezett tanulás ösvényén…

 

2. CD: A gyógyulás és kinyilatkoztatás útja

Ebben a meditációban ismét megszólítjuk a Templom fényvalóságát, s egy különleges módon ébresztjük fel a Szívünk Templomában élő örök forrást. Ebben segít a képen látható szív-kehely múdrája. Ezután egy olyan utazás kezdődik, amelyben Lemuria szent szigeteinek ölelésébe kerülünk, ahol létezésünk és tudatosságunk más-más aspektusával találkozva, egy különleges gyógyítást kaphatunk Lemuria papnőitől. Majd befogadhatjuk az Égi Istennő tisztafényű kinyilatkoztatását, amely segíthet elhelyezni életünk történéseit, s megtalálni önmagunk valódi szellemi útját…

 

Ára: 5.500 Ft

Additional information

Language

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A Lemúriai Kristálytemplom üzenete”

Your email address will not be published. Required fields are marked *