A Lemúriai Kristálytemplom üzenete

5 500 Ft

Category:

Description

Az eredendő szándék, amely életre hívta Lemuria létét az volt, hogy szülessen egy olyan élettér a Naprendszerben, amely tökéletes mása lenne a Plejádok csillagvilágának, és egy olyan különleges Misztérium Iskolának adna helyet, amely a hozzá kapcsolódó kozmikus átjárón, dimenziókapun keresztül közvetlen összeköttetésben állhatna a legmagasabb Égi Forrásokkal, hogy általa az emberiség megtalálja a hazavezető út csillagösvényét.

A Fény akkor alászállt, és a lelkünk emlékezetében élő talán leggyönyörűbb álmot simította a Földbolygó terébe a Csendes-óceán ölében.

S a Teremtő Forrás az Istennő alakjában áldást hintett a 133 szigetből álló kontinens létére. A központi szigeten magasodó hegy adott otthont annak a Kristálytemplomnak, ahol a lelkünk találkozhatott a legmélyebb szellemi misztériumokkal, s megkaphatta azokat a beavató kódokat, amelyek éppen a jelenünkben, a Felemelkedés ígéretével áthatott életünkben nyílhatnak fel újra, hogy összekapcsolhassanak bennünket a csillagbéli gyökereinkkel és multidimenzionális létezésünk határtalan perspektíváival.

Minderről bővebben olvashatnak a Csillag-Sorsok című könyvünkben.

 

1. CD: A Múlt, Jelen és Jövő Szentélye

Ebben a nagy erejű belső utazásban megidézzük a Lemuriai Kristálytemplom fényterét, amelyet a Plejádokbeli Mesterek a közelmúltban újra lehorgonyoztak a Földbolygó éteri mezejében. Majd átélhetjük az első misztériumot – a Templomba való belépés szakrális mozzanatát. Ahogy a Templom magába fogadja hazatérő lelkünk, három szentély nyílik majd fel előttünk. Megmutatja magát az aktuálisan megfogalmazott kérdéseink és problémáink mögött rejlő valóság, jelenünk üzenete, és kinyílhatnak azok a sorskódok, amelyek tovább emelhetnek bennünket az Életnek nevezett tanulás ösvényén…

 

2. CD: A gyógyulás és kinyilatkoztatás útja

Ebben a meditációban ismét megszólítjuk a Templom fényvalóságát, s egy különleges módon ébresztjük fel a Szívünk Templomában élő örök forrást. Ebben segít a képen látható szív-kehely múdrája. Ezután egy olyan utazás kezdődik, amelyben Lemuria szent szigeteinek ölelésébe kerülünk, ahol létezésünk és tudatosságunk más-más aspektusával találkozva, egy különleges gyógyítást kaphatunk Lemuria papnőitől. Majd befogadhatjuk az Égi Istennő tisztafényű kinyilatkoztatását, amely segíthet elhelyezni életünk történéseit, s megtalálni önmagunk valódi szellemi útját…

 

Ára: 5.500 Ft

Additional information

Language