• Home
  • Meditációs CD-k
  • CSILLAGKÓDOK sorozat – Belső utazások a Plejádok csillagvilágain át (5 db CD)

CSILLAGKÓDOK sorozat – Belső utazások a Plejádok csillagvilágain át (5 db CD)

21 000 Ft

Category:

Description

Alcyone – Taygeta csillagutazása – 4300 Ft

Maya – Meropé csillagutazása – 4300 Ft

Elektra csillagutazása (új, átdolgozott kiadás) – 4300 Ft

Kelaino csillagutazása – 4300 Ft

Szteropé – Atlasz és Pleioné csillagutazása – 4300 Ft

Az 5 db, összesen 8 meditációt tartalmazó cd együttes ára pedig 21.500 Ft helyett csak 21.000 Ft!


A Plejádok csillagrendszere a földi idők kezdete óta felügyeli, gondozza a Naprendszer, és így a Földünk sorsát. Csodálatos bölcsesség, tiszta szeretet és gyógyító erő füröszti a Földet szüntelenül e csillagrendszer fénypontjaiból.

A görög mitológiai történet szerint, ők a hét nővér. Atlasz a titán és Pleione a tengeri nimfa hét leánya. Azonban a szívük siratja elveszett nyolcadik testvérüket, aki nem más, mint a mi Napunk. Így fonódik össze kozmikus történelmünk e csillaghalmaz sorsával.

Alcyone, a központi csillag mindig a Foton-öv fényében, az Isteni/Istennői jelenlét teljességében pihen, és soha nem hagyta el a Fényt. Õrzi a legmagasabb fejlődési kódjainkat és teljes Akasha-krónikánkat is.

A további csillagok más-más keringési pályán haladva, hosszabb-rövidebb időt töltenek a Galaktikus éjszakában és 2000 évet a Fény és emlékezés korszakában.

Így a sötétség és felejtés idején bennünk is született karmikus történelem. Õk is bejártak egy fejlődési utat a Földhöz hasonlóan, hogy átlényegítsék, fénnyé tegyék a megélt árnyékokat. Minden csillag nagyon komoly tapasztalattal és bölcsességgel taníthatja a Föld lakóit, hiszen mindannyiunk számára mélyen ismerősek az általuk bejárt utak. A Plejádok valamennyi csillaga már Fény Városként működik. Végigélték a fejlődés körét, és az 5. dimenzió tiszta fényében teljesítik be küldetésüket.

A Naprendszer és a Föld történelme folyamán számtalanszor szálltak alá a Plejádok papnői gyógyítani és tanítani. Testet öltve vállaltak önzetlen, szerető szolgálatot, letéve a Krisztus Tudatosság kódjait, a feltétel nélküli szeretet és elfogadás példáit, illetve az öröm és kreativitás fontos lélekenergiáit.

Ma is itt élnek közöttünk, talán éppen Te is a Fiastyúk egyik csillagküldötte vagy az elmúlt 26 ezer év szolgálatában!

A Csillag-Sorsok című könyvünk részletesen tartalmazza történelmük fő tanulságait, és az egyes csillagok által képviselt archetipikus mintázatokat. A központi csillagtól, Alcyone tanácsától kapott csillagpecsétek segíthetik az elmélyülést, felnyithatják emlékezetünket. A Plejádok fényküldöttei egy galaktikus szövetségben nagyon komoly segítői a Föld jelenlegi sorsának, a Felemelkedés folyamatának, és küldötteik a Fényt szolgálják. A tőlük kapott meditációk olyan belső utazásokra hívnak minket, melyek életünk, emberi megéléseink, kísértéseink, elbukásaink és lelkünk erejének tanulságaival gyógyíthatnak. Valójában egyetlen nagy egységet jelentenek, de valamennyi utazás személyiségünk más és más részét érintheti. Használjuk ezért őket mindig, az életünk dinamizmusát követve! Érezni fogjuk, hogy mikor, melyik meditációra van szükségünk, attól függően, hogy éppen melyik problémával küzdünk.

Bár a Plejádok csillagrendszere inkább női archetipikus mintákat testesít meg, azt a legtisztább jin energiát, amivé a Föld asszonyainak válni kell, – mint, ahogy a Szíriusz azt a tiszta, abszolút jang energiát, amivé a férfiaknak kell majd érniük itt – mégis a nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlottak ezek a meditációk. A férfiaknak is valószínűleg a női oldalát, a bennük élő animát érinthetik és gyógyíthatják e belső elmélyülések. Illetve például Alcyone, Taygeta, Maya, Kelaino, Atlasz és a Nap útjai olyan univerzális kérdésekkel foglalkoznak, és olyan gyógyító energiákat mozgatnak meg, melyek bárkit gazdagíthatnak, aki a szívével közelít. A Fiastyúk csillagrendszere ugyanis, leginkább ezt a szívcsakra-minőséget közvetíti. Azt a tiszta szeretet és elfogadás energiát, ami a megváltásunk legfőbb kulcsa lehet.

Fogadják szeretettel, nyitott szívvel és tiszta lélekkel ezeket a csillagüzeneteket és engedjék, hogy fénybe emelje életünk még árnyékban, szenvedésben és félelemben rekedt részeit! Sok-sok örömöt, felismerést, felemelő pillanatot és a szív hangjain életre kelő belső dallamok üzenetét kívánom útjaikon!

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix

Additional information

Language