Beavató utazás a Krisztus Tudatosság pillérein át…

8 800 Ft

Category:

Description

Ebben a belső utazásban a Fényküldötti lét egyik örökzöld témáját szeretnénk érinteni, amely a teljes szellemi utunk központi eleme kell, hogy legyen, ami nem más, mint a Krisztus Tudatosság fogalma, ismérvei és az ehhez kapcsolódó szív-tudatosság elérésének útja.

Ezt a csodálatos és nagy ívű tanítást teljes részletességében a „Szólok Hozzád” című könyvünkben bontottuk ki, amely végig vezet a tanítások szintjén, és gyönyörű példázatok történetein keresztül mutatja be a Krisztus Tudatosság pilléreit.

Tudjuk jól, hogy a Felemelkedés folyamatára csakis akkor állunk majd készen fényküldöttként, ha sikerül felhangolnunk a szívünket és a tudatosságunkat a Krisztus Tudatosság rezgésszintjére. Ezért ebben a meditációban és belső átélésben szeretnénk lehetőséget adni egy mély szívgyógyító folyamatra, amelyben egy különleges zarándoklatra indulunk, mintha a Göncöl Szekér csillagpontjaiba oldódnánk sorra, hogy az egyes kapukban megmérjük a szívünkben az adott Krisztusi Bölcsesség erényét. S közben hagyjuk magunkat a Krisztusi Lélek és a Szentlélek által megérinteni, felhangolni és megtisztítani. Olyan lesz ez a beavató csillagösvény, mintha mind a hét egymásra épülő és egymással összefüggő templomtérben, az oltáron lévő mérlegre helyeznénk a szívünket, hogy lássuk vajon elértük-e a „tollpihe könnyűségű” tisztaságot és valódiságot. …

A két részből álló hanganyag első részében megosztjuk a szellemi háttérinformációt, az ide vonatkozó tanítások központi vezérfonalát. A második részben pedig megtörténhet a meditatív beavató utazás.

Bízunk benne, hogy nagyon sokak számára hoz majd csodálatos élményeket e magas rezgésű, tiszta szellemi felfedező út!

Szeretettel

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

A dupla CD/2 MP3-as hanganyag ára: 8800 Ft

Borítókép: Szabados Emese

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

(Ezúttal is kérnénk, hogy tisztelve a munkánkat csakis saját használatra rendeljétek meg e szellemi anyagot, és tartsátok tiszteletben a visszaáramoltatás kozmikus elvét! Köszönjük)