Az idegrendszer védelme és a memória helyreállításának titka

4 300 Ft

Category:

Description

Bizonyára sokan felfigyeltek arra a kellemetlen jelenségre, hogy az utóbbi időben egyre gyakrabban jelentkeznek memóriazavarok, mintha nehezebb lenne előhívni egészen egyszerű adatokat, neveket, emlékképeket. Ennek hátterében igen összetett tényezők együtthatása állhat, és a legtöbb esetben természetesen nem korai Alzheimer-kórról van szó. Hanem többek között arról, hogy az elmúlt 20 év alatt egy olyan globális mesterséges elektromágneses erőtér született a bolygó körül, és olyan rádiófrekvenciás sugárzások kereszttüzében élünk, melyek közül a 3G, 4G vezeték nélküli hálózata, s most az 5G rendkívül veszélyes, életellenes mikrohullámú sugárzása szinte már elbírhatatlan terhelést jelent az emberi idegrendszerre és minden élő szervezetre.

Ezek a láthatatlan, de mindent behálózó sugárzások drasztikusan beleavatkoznak az idegrendszer neuronjainak szinapszisaiba, az ingerületáramlás természetes folyamatába.

A másik rendkívüli jelentőségű változás az, hogy a hétköznapi emberi érintkezés mellett, a világháló és a közösségi média felületein keresztül, sőt a kezünkben tartott mobiltelefonok összes alkalmazása révén több milliárd impulzus ér bennünket naponta, amelyeket az érzékszerveinknek és idegrendszerünknek kellene felfognia és értelmeznie. Azonban miután ez közel lehetetlen feladat, így megszülethet egy sajátos önvédelmi mechanizmus, amelynek egyik tünete – a fejfájás, szédülés, nyomottság érzés, látászavarok, fáradékonyság vagy éppen álmatlanság mellett – a mentális kifáradás és a memória idő előtti beszűkülése.

Ez a belső meditációs ösvény megtanít kiépíteni egy nagy erejű védelmi ernyőt az idegrendszerünk és az egész energetikai rendszerünk köré. Továbbá felfedi azt a titkot, hogy hogyan fordíthatjuk vissza a felejtés és a memóriazavarok tünetét, s hogyan nyerhetjük vissza az emlékeink fölötti teljes uralmat, kizárva minden tudatmanipulációs hatást is. Megtanít visszavenni az emberi teremtő elme valódi képességeit, hogy újra urai lehessünk az életünknek, a megszerzett tudásnak és az emlékeinknek.

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

 

Borítókép: Agsandrew, Shutterstock

Zene: Christopher Lloyd Clarke, RoyaltyFreeMeditationMusic.com és a Pond5.com által értékesített zenei elemek és effektek

A meditációban szereplő Szentlélek mudra